Evet haklısın herkes aynı şeyi söylüyor bazı doktorlar hiçbir sebep yokken bir yada iki ay bekletip transferi öyle yapıyor vücut dinlensin diye. Sebepsiz infertilite bizimde. Dr tüp bebek yaptırmasanız da olur dedi ama süreci hızlandırmak adına başladık bakalımAa ben sana bisey solim bence hic uzulme bu ay olmadgina ben opudan sonra beklemedgme pisman oldum..cunku rahim yorruliyo ilaclardan tutunmada skıntı olabilio..bide benm igne dozu gonal f 350 idi.cok yuksek bi doz doktora cok sinirlendm daha sonra zaten..hicbukadar doz alan yok!zaten negatiften sonraki ilk adetimde rahimin nekadar yoruldugunu farkettm parcalar geldi pihtiyla beraber..demem oki bence guzel olmus beklemen rahim dinlenir..sizin sebepsiz infertilitemi?
Vardır herşeyde bi hayır, inşallah bu sefer hayırlı haberler alırsın:) hemşire bana da söyledi adetle beraber sönmüş olan yumutta folikülleri de atılacak rahim bi nevi temizlenenmiş olacak dedi.merhabalar bende şubat ayında tüp bebek tedavisi gördüm.8 gün önce negatif sonuç aldım.o kadar üzgünümki. nisan ayında tekrar dondurulmuşlarla denemek istiyorum.doktorum sebebi rahim zarından olabilir herşey yolunda gitmişti sıkıntı görünmüyordu dedi.nisanda biyopsi yapcakmış ilk önce.2 ay dinlen dedi. benimde çok pıhtı şeklinde kanamam oldu bu ay.keşke hemem transfer olmasaydı bende çok yorulmuştum.karnım 5 aylık hamile gibi şişti transferden sonra.tahmin ediyordum az çok tutmayacağını ama ümitlenmiştim genedebu arada kızkardeşimin hesabı bu.kullanmıyor şuan.konuyu görünce yazmak istedim
Şnşallaj hayırlı sonuçlar alırsın bu sefer. Yorucu bi süreç malesef ama insan mutlu sonu hayal edip katlanıyor herşeyeMerhaba, benim hikayem farkli sizinkinden...henuz dondurulmus embriyomuz yok ama nisanda yumurtalar toplanip, dollenip dondurulucak, transfer olmayacak..daha once bir negatifim var, malesef hic dondurulmusum yok o denemeden...Mayista ise dondulmus transfer edilecek...boyle olmasi ben istedim...dediginiz gibi tup bebek sirasinda rahim cok yogun ilaca maruz kaliyor, o stresle tutunmayi kabul edebiliyor..
:) teşekkür ederim inşallah. sende hayırlı haberler alırsın inşallah.rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin.senin kaç tane embriyon var şuan.kaç tane transfer edecekler acabaVardır herşeyde bi hayır, inşallah bu sefer hayırlı haberler alırsın:) hemşire bana da söyledi adetle beraber sönmüş olan yumutta folikülleri de atılacak rahim bi nevi temizlenenmiş olacak dedi.
Valla cuma günü opu oldu, 15 yumurta toplandı, bugün aradık 10 tanesi döllenmiş, Pazartesi dondurma işlemini yapacağız dediler bakalım kaç tanesi yaşayacak Pazartesi'ye kadar. Nisan ayında da trasfer inşallah:) teşekkür ederim inşallah. sende hayırlı haberler alırsın inşallah.rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin.senin kaç tane embriyon var şuan.kaç tane transfer edecekler acaba
bende nisanda çok istiyorum hadi bakalım inşallah :) benimde 18 toplandı 11 tane döllendi.şuan 4 tane dondurulmuş var onlar 5.gün donduruldu blast embriyo.Valla cuma günü opu oldu, 15 yumurta toplandı, bugün aradık 10 tanesi döllenmiş, Pazartesi dondurma işlemini yapacağız dediler bakalım kaç tanesi yaşayacak Pazartesi'ye kadar. Nisan ayında da trasfer inşallah
Bende regl olmayı bekliyorum şimdi, sonrasında yine ilaç kullanımı olacakmış sonra da rahim durumuna göre transfere karar verilecekmiş. Dr seni ne zamana çağırdı pekibende nisanda çok istiyorum hadi bakalım inşallah :) benimde 18 toplandı 11 tane döllendi.şuan 4 tane dondurulmuş var onlar 5.gün donduruldu blast embriyo.
Aaa onu ilk defa duyuyorum bak. Bana sadece 12-13. Gün kanda progesteron ve e2 bakılacak dediler ona göre karar vereceklermişregllinin 2.günü gelde biyopsi yapalım sonra konuşalım dedi.reglin 17.günü falan uygun olursa transfer yapılacakmış. bu biyopsi dediği test galiba telefonda çok soramadım ama rahimdem parça alınıp inceleniyormuş.tutma olasılığına bakılıyormuş.tutma olasılığı o ay düşükse transfer erteleniyormuş
canım ama senin ilk deneme ya onun için yapılmayacaktır.bu testi genelde 2 negatif sonuç alanlar için yapılıyormuş.aslında ilk denemedede yapılması daha mantıklı.reglinin 2.günü ara beni dedi ama biyopsiyi hangi gün alacağı konusunda emin değilim.çok moralim bozuktu o gün.o yüzden fazla soru soramadım ama ERA testi adı.Aaa onu ilk defa duyuyorum bak. Bana sadece 12-13. Gün kanda progesteron ve e2 bakılacak dediler ona göre karar vereceklermiş