hadi canım bol şans şimdiden :) bekliyorum güzel haberinigözün aydın canım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah
Son 2 günüm :) benim gibi olan varmı???
insallahhhh arkadasımmm neşeli haberler vericem :)))teşekürler darısı size olsun :)
hadi canım bol şans şimdiden :) bekliyorum güzel haberini
bekliyoruz :)))insallahhhh arkadasımmm neşeli haberler vericem :)))
Bence iyi benim 9 du 4 gun sonrada transferim oldu :)))Transfer günüm belli oldu sukur. Haftaya perşembe yani 25 inde. Bugün adetin 12. Günü rahim kalinligim 10.3 mus. Sizce nasıl bu kalınlık 12. Gün için? Bu arada estrofem 3×1 devam...
Transfere kadar bir daha ölçülmemismiydi rahim kalinligi canim? Peki kaç mm ken rahim transferin yapıldı ?Bence iyi benim 9 du 4 gun sonrada transferim oldu :)))
Detaylı yazım:) hersey sora bilirsin :) ayrıntılı anlatırım benim 21 mayıstaki randevumda bakıldıgında sanırım inceydi ama sormadım yalan yazmiyim bana ogun itibariyle bant verdi göbişime yapıstırmamı istedi saglı sollu bu arada ide estorfem diye bi ilac yuvarlak kutusu var mavi ondanda sabah aksam bir adet tabi 4gun sonra ilacım 2şer oldu göbişimdeki bantlarda 4 daha sonrada son kontrolum haziranın 6sındaydı ben sordum bana dediki 8 ile 12 çok ii rahim kalınlıgı olarak benimde ilaclarla 8,5 olmustu 10nunda transger tabi ben ilaclarımı kullanıyorum hala bantlarda göbegimde transferdede vardı :) senin oyuzden çook güzel tatlım aklında ne varsa sorabilirsin :))))Transfere kadar bir daha ölçülmemismiydi rahim kalinligi canim? Peki kaç mm ken rahim transferin yapıldı ?
merhaba bana bunun detayı hiç verilmedi ama adetten 22 gün sonra transfer oldu ve strofem 3*1 kullandım bende sizde kalınlığa takılmayın ben sadece 2 kez ultrasyona girdim o kadar sonra hiç bakılmadı...Transfere kadar bir daha ölçülmemismiydi rahim kalinligi canim? Peki kaç mm ken rahim transferin yapıldı ?
Bencede haklısın doktorurunuza güvenin bende kalınlığını falan hiç sormadım doktorum bismillah dedi başladık o tamam dedi bitti benim için önemli olan sağlıklı bi tedavi süreciydi doktorumda bana o güveni rahatlığı verdi elhamdülillah rahat olun biraz herşeye takılıp sıkmayın canınızı o bile etkiler tedavinizi arkadaşlarmerhaba bana bunun detayı hiç verilmedi ama adetten 22 gün sonra transfer oldu ve strofem 3*1 kullandım bende sizde kalınlığa takılmayın ben sadece 2 kez ultrasyona girdim o kadar sonra hiç bakılmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?