mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

Benm negatf çıktı 7.gunum kan tahlılı yaptdm 3 çıktı sen kaçıncı gün yaptrdn

benim 9 günüm doktor dediki erken yapma bence sende yapma bekle 10 gun bıdaha yap

Benm hiç umudum kalmadı 3 yukselmez 2 günde doktoruma soyledm var da yokta dıyemeyız şuan dedı ama doktorumu değiştemeye karar verdm ankarada bildğiniz çok iyi doktor varmı

Benm hiç umudum kalmadı 3 yukselmez 2 günde doktoruma soyledm var da yokta dıyemeyız şuan dedı ama doktorumu değiştemeye karar verdm ankarada bildğiniz çok iyi doktor varmı

Tatlım benım ben istanbulda yasıyorum oyuzden hıc yok tanıdıgım bak benim transfer günümüde sayarsak eger 10 günüm bugundu test yaptım daha erken yapatdan belli olmuya bilirdiye ben yapmadım doktorum oyle dedı sen bekle birazd

Böyle davranma bak internette hatta bu formlarda bile var herkes yazmıs nasıl cogaldıgını 2 gunde oyuzden sen hic morelini bozma yuksek tut düsünme o desti yaptıgını unut ok 5 gun sabret sonra bidaha yap bak

Transfer günüm belli oldu sukur. Haftaya perşembe yani 25 inde. Bugün adetin 12. Günü rahim kalinligim 10.3 mus. Sizce nasıl bu kalınlık 12. Gün için? Bu arada estrofem 3×1 devam...

Kızlar kendimle ilgili 10 gunde yasadıklarımı yazmak istiyorum ilk günüm transfer baya olaylıydı bi kaç sayfa geride yazmıstım :))) ertesigünden itibaren evimizin sitesinde cafe vardı oraya indim yani yürüyüş yaptım yatmadım :) hergun yemeklerime dikkat ettim bide oturup kalkmama geri kalan temizlik camasır makinasına camasır attım ama cıkarttırdım makinadan öyle astım süpürge yapmadım yemek 2gun annem bizdeydi o yaptı daha sonra ben yaptım :) bulasık makinasınıda bosalttım doldurdum :) yan gelip yatmadım nekadar hareket okadar kan dolasımı ama bunları yaparkende içimde hem sevinc hemde korku vardı bukadar igne vücudum degişti ya tutmazsa int arastırıyorum belirtiler hic bisey yok bel agrım vardı oda benım yavas kalkmamdan:)yavas yatmamdan kasık agrım lekelenme hic biseyım olmadı aldıgım ilaclardan dolayı gögüslerimde sistigi için onlar bile belirti degildi.wc olayım kabızlık yasıuoruum oda ilacla hallediyorum elimden geldiğince detaylı yazdım kesinlikle belirti aramayınnnnn

Transfer günüm belli oldu sukur. Haftaya perşembe yani 25 inde. Bugün adetin 12. Günü rahim kalinligim 10.3 mus. Sizce nasıl bu kalınlık 12. Gün için? Bu arada estrofem 3×1 devam...
Bence iyi benim 9 du 4 gun sonrada transferim oldu :)))

Transfere kadar bir daha ölçülmemismiydi rahim kalinligi canim? Peki kaç mm ken rahim transferin yapıldı ?
Detaylı yazım:) hersey sora bilirsin :) ayrıntılı anlatırım benim 21 mayıstaki randevumda bakıldıgında sanırım inceydi ama sormadım yalan yazmiyim bana ogun itibariyle bant verdi göbişime yapıstırmamı istedi saglı sollu bu arada ide estorfem diye bi ilac yuvarlak kutusu var mavi ondanda sabah aksam bir adet tabi 4gun sonra ilacım 2şer oldu göbişimdeki bantlarda 4 daha sonrada son kontrolum haziranın 6sındaydı ben sordum bana dediki 8 ile 12 çok ii rahim kalınlıgı olarak benimde ilaclarla 8,5 olmustu 10nunda transger tabi ben ilaclarımı kullanıyorum hala bantlarda göbegimde transferdede vardı :) senin oyuzden çook güzel tatlım aklında ne varsa sorabilirsin :))))

Transfere kadar bir daha ölçülmemismiydi rahim kalinligi canim? Peki kaç mm ken rahim transferin yapıldı ?
merhaba bana bunun detayı hiç verilmedi ama adetten 22 gün sonra transfer oldu ve strofem 3*1 kullandım bende sizde kalınlığa takılmayın ben sadece 2 kez ultrasyona girdim o kadar sonra hiç bakılmadı...

merhaba bana bunun detayı hiç verilmedi ama adetten 22 gün sonra transfer oldu ve strofem 3*1 kullandım bende sizde kalınlığa takılmayın ben sadece 2 kez ultrasyona girdim o kadar sonra hiç bakılmadı...
Bencede haklısın doktorurunuza güvenin bende kalınlığını falan hiç sormadım doktorum bismillah dedi başladık o tamam dedi bitti benim için önemli olan sağlıklı bi tedavi süreciydi doktorumda bana o güveni rahatlığı verdi elhamdülillah rahat olun biraz herşeye takılıp sıkmayın canınızı o bile etkiler tedavinizi arkadaşlar

Teşekkür ederim arkadaşlar cevapladiginiz için. Haklısınız kalinlikmis embriyo sayısıymis bunlara takmama gerekiyor. Ama insan ister istemez merak ediyor. Ilk dondurulmuş transfer olunca da tereddüt kalıyor. Şu an 10.3 olduğuna göre perşembeye kadar daha da kalinlasacak heralde. Umarım hakkımda hayırlısı olur. Rabbim kimseyi ne evladıyla ne de evlatsizlikla sinamasin insaallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…