Geçen yıl dondurulmuşlarla transfer oldum kimyasal gebelikle sonuçlandı,şimdi de taze embriyo ile oldum sonuç bekliyorumDondurulmus daha basarli oluyor deniyor! Ama simdi ki doktor illaki taze transfer diyor! Ne diyorsunuz?
Peki kacinci gun embriyosuydu canimGeçen yıl dondurulmuşlarla transfer oldum kimyasal gebelikle sonuçlandı,şimdi de taze embriyo ile oldum sonuç bekliyorum
Canim benim ilk tup denemem tazeydi tuttu 11 haftalikken pıhtılaşma sorunum dan dolayi kalbi durdu kaybettim. İkincisi dondurulmustu tutmadı. Üçüncüsü de tazeydi çok sukur tuttu ve 3 aylık hamileyim. Kısmet tabi bu işler ama ben dondurulmusun daha başarılı olduğuna inanmıyorum.Dondurulmus daha basarli oluyor deniyor! Ama simdi ki doktor illaki taze transfer diyor! Ne diyorsunuz?
Canim benim ilk tup denemem tazeydi tuttu 11 haftalikken pıhtılaşma sorunum dan dolayi kalbi durdu kaybettim. İkincisi dondurulmustu tutmadı. Üçüncüsü de tazeydi çok sukur tuttu ve 3 aylık hamileyim. Kısmet tabi bu işler ama ben dondurulmusun daha başarılı olduğuna inanmıyorum.
Hadi hayirlisi canim! Cok heyecanli beklemeler!! Nasil sence dondurmusla denemek daha rahat oluyormu! Ne bileyim vucut dinlensin birde arada kendimi hem kafaca hazirlayim demistim! sanki transfere hazir degilim kafamda sanki.. yoksa kendimi kandiriyorum ki!!Geçen yıl dondurulmuşlarla transfer oldum kimyasal gebelikle sonuçlandı,şimdi de taze embriyo ile oldum sonuç bekliyorum
Dondurulmustq başari sansı yüksek diyorlar ama herkeste ayni değil bendede tutmuyor.şimdi 3 dondurulmusu yapıyorum
dondurulmuş çok daha rahattı sonuçta dinlendim rahattım sorunlar bitmişti ben ankarada cinnahta 'ta yaptırıyorum sen?Hadi hayirlisi canim! Cok heyecanli beklemeler!! Nasil sence dondurmusla denemek daha rahat oluyormu! Ne bileyim vucut dinlensin birde arada kendimi hem kafaca hazirlayim demistim! sanki transfere hazir degilim kafamda sanki.. yoksa kendimi kandiriyorum ki!!
beşinci gündü,bu kez de beşinci gün embriyosuPeki kacinci gun embriyosuydu canim
dondurulmuş çok daha rahattı sonuçta dinlendim rahattım sorunlar bitmişti ben ankarada cinnahta 'ta yaptırıyorum sen?
Tatlım Genartta yaptırdık ikisini de yukarıya da yazmıştım ama yazmayı becerememişimCankaya'da. Eminim sen Genart yada Anatolia gidiyorsun. Cok yakin orada degilmi yurume mesafesi.. Atabek eczanesi super orada.
Dondurulmusun varsa neden tekrar basliyosun dondurulmus cok rahat ilac kullaniyosun o kadar transfer agri sizi yok benim tazedside dondurulmusta tutmustu tazesi bos gebelik dondurulmusta kalbi durdu simdi iki kayiptan snr pgt yaptiricamHadi hayirlisi canim! Cok heyecanli beklemeler!! Nasil sence dondurmusla denemek daha rahat oluyormu! Ne bileyim vucut dinlensin birde arada kendimi hem kafaca hazirlayim demistim! sanki transfere hazir degilim kafamda sanki.. yoksa kendimi kandiriyorum ki!!
Canim ben çok ileri derece pkoluyum. En yuksek dozdan yumurtlama iğneleri ile ancak cevap veriyordu yumurtalar. Ilk Gebeligimin kalbi durunca genetik ve pıhtılaşma testleri yaptirdik. Sadece pıhtılaşma sıkıntısı çıktı. Bu denememde diğerlerinden farklı olarak tüp tedavisine başladığım günden itibaren pıhtılaşma ignesi kullanıyorum. (Doğuma kadar da dvam )Ayrıca tüp tedavisine başlamadan bir ay önce histereskopi sırasında rahim içi çizik atildi (tutunmayi kolaylaştırıcı enzimler salgilaniyormus o yaralar iyilesirken). İki embriyo transfer edildi ve Rabbime sukur ikisi de tuttu. Nasipte bu sefer vaŕmis demekki.Dilerim en kisa surede senin de evladin kucağında olur.Iyice kafam karisti simdi. Senin gebeligin hayirli olsun...Benimde ilk gebeligim kalbi durmustu! Bu sorunu nasil astiniz? En son denemenin digerlerinden farki neydi. Basarili olmasini neye bagladin canim!!! Bende bagisiklik sistemi sorunu var! Bu konuda cozum bulamadim bir turlu!
Dondurulmusun varsa neden tekrar basliyosun dondurulmus cok rahat ilac kullaniyosun o kadar transfer agri sizi yok benim tazedside dondurulmusta tutmustu tazesi bos gebelik dondurulmusta kalbi durdu simdi iki kayiptan snr pgt yaptiricam
Canim ben çok ileri derece pkoluyum. En yuksek dozdan yumurtlama iğneleri ile ancak cevap veriyordu yumurtalar. Ilk Gebeligimin kalbi durunca genetik ve pıhtılaşma testleri yaptirdik. Sadece pıhtılaşma sıkıntısı çıktı. Bu denememde diğerlerinden farklı olarak tüp tedavisine başladığım günden itibaren pıhtılaşma ignesi kullanıyorum. (Doğuma kadar da dvam )Ayrıca tüp tedavisine başlamadan bir ay önce histereskopi sırasında rahim içi çizik atildi (tutunmayi kolaylaştırıcı enzimler salgilaniyormus o yaralar iyilesirken). İki embriyo transfer edildi ve Rabbime sukur ikisi de tuttu. Nasipte bu sefer vaŕmis demekki.Dilerim en kisa surede senin de evladin kucağında olur.
Darısı tüm isteyenlerin başına canim. Henüz 3 aylığız ınsaallah o günleri de görürüz.Uff cok guzel ya! Hemde ikiz. Bak ne guzel anlamis doktor sorunu tespit edip uygun tedavi! Dogum yaptinmi?
dondurulmuş çok daha rahattı sonuçta dinlendim rahattım sorunlar bitmişti ben ankarada cinnahta 'ta yaptırıyorum sen?
Yok istanbuldayım ben haftaya perşembe transferim var.Aaa sizde mi Ankara'dasiniz!! Degilmi artik gelecekde kimse tazeden transfer yapmayacak deniyor.. Dondurulmus icin basladiniz mi hazirliga??
Genart Aysun hoca ile çalışıyoruz ben memnunum ilgili bir merkez vitrifikasyon kullanılıyorBaskent'de! Sen Genart yoksa Anatolia' mi gidiyorsun! Orasiysa dondurma islemi icin vitrifikasyon kullanip kullanmadiklarini biliyormusun! Ben mesela bugun daha yeni aklima geldi. Halbuki en bastan sormak lazimdi bunu...