- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin kaçıncı gununAslında ben tüp bebek doktorum pek görmedim kendi Dr gittim sadece transfer merkezde oldu 2 doktorundan pek konuşmadı bende sormadım tuhaf biriyim ben sanırım bide tıbbi terim dese ne anlatacağım ki dedim bol şans herkese
canım ben kanda pozitifi gördüm kese için bekliyorum onada sanırım 30 temmuzda giderim hem keseyi hem kalbi bir duymak için sizin kaçıncı gün kese için hangi günü düşünüyorsunuz benim tarnsfer 6 hazirandaydı...Canım senin kaçıncı gunun
1 hazirandı benm transferim biz kesemizi gördük 29 haziranda tekrar çağırdı doktorum bakalım kalp atışını duyabilecekmiyizcanım ben kanda pozitifi gördüm kese için bekliyorum onada sanırım 30 temmuzda giderim hem keseyi hem kalbi bir duymak için sizin kaçıncı gün kese için hangi günü düşünüyorsunuz benim tarnsfer 6 hazirandaydı...
çok sev,ndim tek mi çift mi canım hayırlı olsun keseyi ne zaman gördünüz şimdi bu haberi duydum ya o kadar beklermiyim bilemedim ben :)1 hazirandı benm transferim biz kesemizi gördük 29 haziranda tekrar çağırdı doktorum bakalım kalp atışını duyabilecekmiyiz
Cuma gordum canım iki gun oldu iki kese gördük ama biri çok küçk sonlanabilirde gelişebilirde belli olnaz 10 gun sonra tekrar gel dedi doktorumçok sev,ndim tek mi çift mi canım hayırlı olsun keseyi ne zaman gördünüz şimdi bu haberi duydum ya o kadar beklermiyim bilemedim ben :)
hayırlı olsun canım bazen küçük olan kendiliğinden kayboluyor bazende süpriz yapabiliyor rabbim gönlüne göre versin darısı kalbini duymana olsun ben oğlumun kağıtlarına baktım hep not etmişim 20.gün kese,33. gün kalp atışını duymuşuz öyle oluncada eşim bekleyelim gitmeyelim diyor :) adam çok sakin yaCuma gordum canım iki gun oldu iki kese gördük ama biri çok küçk sonlanabilirde gelişebilirde belli olnaz 10 gun sonra tekrar gel dedi doktorum
Erkekler hep aynı zaten:)hayırlı olsun canım bazen küçük olan kendiliğinden kayboluyor bazende süpriz yapabiliyor rabbim gönlüne göre versin darısı kalbini duymana olsun ben oğlumun kağıtlarına baktım hep not etmişim 20.gün kese,33. gün kalp atışını duymuşuz öyle oluncada eşim bekleyelim gitmeyelim diyor :) adam çok sakin ya
sizin ilk bebekse eşin daha heycanlıdır şimdi bizimki 2. ya ondan birazdaErkekler hep aynı zaten:)
maşallah canımilk testi 19 haziran 447 ikinci testim 22 haziran sonuc 1888.8 :))
Tesekkürederim arkadasımmaşallah canım
Maşallah caniiim gözün aydin olsun. Darısı bizlere...ilk testi 19 haziran 447 ikinci testim 22 haziran sonuc 1888.8 :))
Güzel olcak hepinizinnn iyi haberlerinizi bekliyoruz burdaMaşallah caniiim gözün aydin olsun. Darısı bizlere...
Hayır hiç bişey olmaz arkadasımm Üzülme saglıkla teansferın olur bak 5 yıl donduruyorlar öyle bisey olsaydı doktor derdi doktorun ne derse ona inana güven bu arada cok gecmıs olsun neden kalp atıslarını duyamadınız yanı sorunn neydı acaba?slm kızlar bende ilk tup bebegimi 13 nisanda yaptırdım 11 gun 209 13 gun 819 yani hamileydim snr keseyi gördük 5 hafta 3 gunluk birdahaki randevu kalp atısını görmekti ama göremedik 8 haftalıkken kurtaj oldum simdi eylulde 1 tane dondurulmus deniycez gerginim ya cözulurken bozulursa diye
Hayırlı uğurlu olsun canımmmmilk testi 19 haziran 447 ikinci testim 22 haziran sonuc 1888.8 :))
Tesekkür ederm arkadasımHayırlı uğurlu olsun canımmmm
Ilk gebeliklerde normal dedi doktor benden ve esimden genetik test istedi ama benimki onceden yapilmis testim vardi normal esim yaptiracak kurtaj snrasi keseyi patalojiye yolladilar onun sonucunu yarin alicam bence bir sorundan kaynakli dgl allahin taktiri cunku bu tedavi allahimin mucizesiyle gerceklesti olmaz denilen oldu hepinize soyluyorum kizlar asla asla umidinizi kaybetmeyin allahim isteyen herkese herkese bebis nasip etsinHayır hiç bişey olmaz arkadasımm Üzülme saglıkla teansferın olur bak 5 yıl donduruyorlar öyle bisey olsaydı doktor derdi doktorun ne derse ona inana güven bu arada cok gecmıs olsun neden kalp atıslarını duyamadınız yanı sorunn neydı acaba?