• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

Aslında ben tüp bebek doktorum pek görmedim kendi Dr gittim sadece transfer merkezde oldu 2 doktorundan pek konuşmadı bende sormadım tuhaf biriyim ben sanırım bide tıbbi terim dese ne anlatacağım ki dedim bol şans herkese

Aslında ben tüp bebek doktorum pek görmedim kendi Dr gittim sadece transfer merkezde oldu 2 doktorundan pek konuşmadı bende sormadım tuhaf biriyim ben sanırım bide tıbbi terim dese ne anlatacağım ki dedim bol şans herkese
Canım senin kaçıncı gunun

Canım senin kaçıncı gunun
canım ben kanda pozitifi gördüm kese için bekliyorum onada sanırım 30 temmuzda giderim hem keseyi hem kalbi bir duymak için sizin kaçıncı gün kese için hangi günü düşünüyorsunuz benim tarnsfer 6 hazirandaydı...

canım ben kanda pozitifi gördüm kese için bekliyorum onada sanırım 30 temmuzda giderim hem keseyi hem kalbi bir duymak için sizin kaçıncı gün kese için hangi günü düşünüyorsunuz benim tarnsfer 6 hazirandaydı...
1 hazirandı benm transferim biz kesemizi gördük 29 haziranda tekrar çağırdı doktorum bakalım kalp atışını duyabilecekmiyiz

1 hazirandı benm transferim biz kesemizi gördük 29 haziranda tekrar çağırdı doktorum bakalım kalp atışını duyabilecekmiyiz
çok sev,ndim tek mi çift mi canım hayırlı olsun keseyi ne zaman gördünüz şimdi bu haberi duydum ya o kadar beklermiyim bilemedim ben :)

çok sev,ndim tek mi çift mi canım hayırlı olsun keseyi ne zaman gördünüz şimdi bu haberi duydum ya o kadar beklermiyim bilemedim ben :)
Cuma gordum canım iki gun oldu iki kese gördük ama biri çok küçk sonlanabilirde gelişebilirde belli olnaz 10 gun sonra tekrar gel dedi doktorum

Cuma gordum canım iki gun oldu iki kese gördük ama biri çok küçk sonlanabilirde gelişebilirde belli olnaz 10 gun sonra tekrar gel dedi doktorum
hayırlı olsun canım bazen küçük olan kendiliğinden kayboluyor bazende süpriz yapabiliyor rabbim gönlüne göre versin darısı kalbini duymana olsun ben oğlumun kağıtlarına baktım hep not etmişim 20.gün kese,33. gün kalp atışını duymuşuz öyle oluncada eşim bekleyelim gitmeyelim diyor :) adam çok sakin ya

hayırlı olsun canım bazen küçük olan kendiliğinden kayboluyor bazende süpriz yapabiliyor rabbim gönlüne göre versin darısı kalbini duymana olsun ben oğlumun kağıtlarına baktım hep not etmişim 20.gün kese,33. gün kalp atışını duymuşuz öyle oluncada eşim bekleyelim gitmeyelim diyor :) adam çok sakin ya
Erkekler hep aynı zaten:)

günaydın kızlar sabah kan tahlilimi verdim ikinci kez bekliyrum birazdan cıkar sonuc:oops:

slm kızlar bende ilk tup bebegimi 13 nisanda yaptırdım 11 gun 209 13 gun 819 yani hamileydim snr keseyi gördük 5 hafta 3 gunluk birdahaki randevu kalp atısını görmekti ama göremedik 8 haftalıkken kurtaj oldum simdi eylulde 1 tane dondurulmus deniycez gerginim ya cözulurken bozulursa diye :(

slm kızlar bende ilk tup bebegimi 13 nisanda yaptırdım 11 gun 209 13 gun 819 yani hamileydim snr keseyi gördük 5 hafta 3 gunluk birdahaki randevu kalp atısını görmekti ama göremedik 8 haftalıkken kurtaj oldum simdi eylulde 1 tane dondurulmus deniycez gerginim ya cözulurken bozulursa diye :KK43:
Hayır hiç bişey olmaz arkadasımm Üzülme saglıkla teansferın olur bak 5 yıl donduruyorlar öyle bisey olsaydı doktor derdi doktorun ne derse ona inana güven bu arada cok gecmıs olsun neden kalp atıslarını duyamadınız yanı sorunn neydı acaba?

Hayır hiç bişey olmaz arkadasımm Üzülme saglıkla teansferın olur bak 5 yıl donduruyorlar öyle bisey olsaydı doktor derdi doktorun ne derse ona inana güven bu arada cok gecmıs olsun neden kalp atıslarını duyamadınız yanı sorunn neydı acaba?
Ilk gebeliklerde normal dedi doktor benden ve esimden genetik test istedi ama benimki onceden yapilmis testim vardi normal esim yaptiracak kurtaj snrasi keseyi patalojiye yolladilar onun sonucunu yarin alicam bence bir sorundan kaynakli dgl allahin taktiri cunku bu tedavi allahimin mucizesiyle gerceklesti olmaz denilen oldu hepinize soyluyorum kizlar asla asla umidinizi kaybetmeyin allahim isteyen herkese herkese bebis nasip etsin

Back
X