- 23 Şubat 2008
- 113
- 0
canım benımde aşılamamın 2 gunu ve aşılama oldugundan berı kasıklarımda agrı var ve çok gazım var bende anlamadım neden oluyor acaba
esra ist nerde yaptırıyorsun aşılamayı ben gata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benımde aşılamamın 2 gunu ve aşılama oldugundan berı kasıklarımda agrı var ve çok gazım var bende anlamadım neden oluyor acaba
bilmiyorum inş hamileyimdir....dua et canım yaaaa.pazar günü 1 hafta olacak..sabırsızlanıyorum.aşılama yapıldıktan kaç gün sonra bebek rahe yerleşir acaba
canım inş hayırlı haberlerle döneriz.sen ne kullandın esra?ben puregon ve jimdi de alltan jel kullanıyorum.
esra ist nerde yaptırıyorsun aşılamayı ben gata
BANADA 14 GÜN SONRA YAP DEDİ CANIM...HAYIRLISI İNŞ.doktor sana nezaman test yap dedi bana 12 gun sonra
BANADA 14 GÜN SONRA YAP DEDİ CANIM...HAYIRLISI İNŞ.
kasık agrılarım çok var bıde cok gazım var dunden beri sendede oluyormu canım
canım inş hamileyizdir...Benim de aynı kasıklarımda ağrı var ve karnım şiş....
ihşallah canım sen nezaman yapıcaksın test
CANIM BENDE AYIN 17 DE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.GERÇİ O ZAMANA KADAR NASIL DAYANACAKSAM:1no2:
Kızlar kasık ağrısı kullanılan ilaçlardanda olabiliyor.
Ama gönlümden geçen sizlerin pozitifi görmesi ve bu belirtilerin yalnız ilaçlardan olmaması.
Hadi bakalım İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz.
Buraya da yazmaz mı insan hamile olduğunu kıs :) Tüp bebek başlığı altında henüz gördüm hamile olduğunu..Darkinlife 3. aşılama mart ortası yazıyo hala güncelle bakalım listeyi :)
Allahım bir daha gerek duyurmasın o günlere.
Herkese bol şanslarrr