MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

kederlı ben de sen buraya yazarken oraya yazıomusum :)ekledım bıle ben kendımı

akdaş canım üzülme bu kadar ne olur herşeyin i zamanı var verende o alanda rabbim doğru zamanı ayarlamıştır hiç ummadığın bir anda belkide sana süpriz yapacak bebeğin bi çok arkadaşımızın ki öle oldu bak örnekler çok inşallah seninde öle olur olmasa bile üzülme artık tıpın başaramıyacağı bişey de yok sadece zamann sevgiyle kall...........

sağol demiray 3. bitti artık. aslına bakarsan bu aşılamaları da tüp raporu alabilmek için başlamıştık ama insan her defasında ne kadar umudum yok dese de içinden hep acaba? diyor. sağlığımız yerinde olsunda ne yapalım tüple olsun.

evet canım önce can sağlığı...bende çok bunaldım artık bugün pregnly aradım bulamadım sonra tekrar doktora çıktım başka bir iğne yazdı onun içinde 1 saat bekledim.dediğin gibi bu kadar emek harcıyoruz bide üstüne ümitleniyoruz.allah hepimizin yardımcısı olsun...

arkadaşlar bugün transferimin 12.günü doktorum yarın gel test yapalım dedi.ama ben dayanamadım bugün eczaneden test alıp yaptım.1.çizgi çıktı 2.hafiften belirgin çıktı bende ama yarın yinede kan tahlili yaptıracağım bol bol dua edin arkadaşlar allah hepimize nasip eder inşallah.amin.

cnm Allah tamamına erdrsn .ıns yarın da yuksek puanlar cıkar testten:)
ya arkadaslar bu hormoların etkısnden mdr nedr herseye sınırlenıp alınıorum ben.tabı bu da moralımı bozuo.o yuzden umudumu da kaybettım herhalde bu kdr sinire bısey kalmamstr dıyorum.
kasıklara batmalar oluyor bazen,goguslerımde sıskınlık,karnımda agrı oluyor ara sıra hasta mı olcam sızce.jasmıncm sende ne gıbı belrtıler oldu.
henuz 5.gunundeym gecmıo ya

:emir_bebek: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

• Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar: :teytey: :hooray: :teytey: :hooray:
  • BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
  • Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - ??
  • Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Nisan Ortası - İrenbe - ??
  • Jasmin976- ?.Micro - Nisan - ?? - ??

• [*]Fındık80 - 1 Aşılama - 3 Mart - Gata - ?? - ---- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
  • Nurr - 1.Aşılama - 4-5 Mart - ?? - ??
  • Ecearda - 2.Aşılama - 1 Mart - ?? - ?? ---- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Esinesinti - 1.Micro- Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
  • Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
  • Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??

• [*]Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
  • Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over

• [*]EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ??? ----- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
  • Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği

• [*]Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??

• [*]Türlü Türlü - 1.Micro - Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo (Cuma Yumurtalar Toplanacak)
  • _nehir_ -- 1.Aşılama -- Mart sonu -- ??? -- ???
  • Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
  • Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
  • yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
  • Gülsen - 1.Micro - Nisan - ??? - Endometriozis
  • Umutvar - 1.Aşılama - Mart Sonu - ??? - ???
  • Tonya - 1.Aşılama - 21 Mart -- ??? -- ??
  • Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???

• [*]Dup - 1.Aşılama - 11 Mart -- ??? -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
    • Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir

listede değişiklik yapmaamaız gerekiyor şekerler bebeklerim 6 haftyalık ve ikiz dualarınız için çok teşekkürler.

ayshenciğim bende henüz belirti falan olmadı ama karnımda şişlik oldu idrara çok çıktım.tahlil yaptırdıktan sonra hemşireyi aradım vardır ama gel yarın kan tahlili yapalım dedi inşallah canım sende neden böyle karamsar oluyorsun sakın morelini bozma işin başı moral allah hepimizin gönlüne göre versin amin.

akdaş canım çok üzüldüm yaa allahım hamişim dediğin günleri tez zamanda göstersin sanada bizde sevincini paylaşalım inşallah allahtan umut kesilmez çok öptüma.s.

ama bende tedavi aşamasındayım beni neden sildiniz küstüm işte size listede adım vardı ama silmişsiniz yoksa beni 2008 in anne adayı olarak görmüyomusunuz yoksa olmayacakmı acaba çok üzüldüm adımı göremeyince küstüm sizede öyle olsun bende bugün gonal-f tedavisine başladım inşallah ikinci tüp bebek yapılıyor tutarda sizin şimdiki beni üzdüğünüz gibi üzülmem o zamanda

Listeyi düzenleme işini Akdaş devraldı arkadaşlar. Tek bir elden takip edilirse daha düzenli olur diye ben değişiklik yapmıyorum.

Kızlar sonucuma 3 gün kaldı .Çok heyecanlanmaya başladım.nefesi bile zor alıyorum artık.Umarım allah bekleyen herkezin sonucunu pozitif çıkarsın.

:emir_bebek:: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar:
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE:nazar:
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE:nazar:
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE:nazar:
Elif78 --- 1. micro -----????----?????------HAMİLEEEEEE:nazar:
ECETUNA--2. Aşılama----????---?????------HAMİLEEEEEE:nazar:
BonaDea - 4. Aşılama - 5 Nisan - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm----Dualarınızı eksik etmeyin

Akdaş - 3.Aşılama - DİNLENMEDE - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği .

Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği--Dualarınızı eksik etmeyin
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 3 Nisan - Gürgan Clinic - 4. evre enometriozis + tübal faktör
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo
_nehir_ -- 2.Aşılama -- DİNLENMEDE -- ??? -- ??? --
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???
Nevrosky - 1.Aşılama - DİNLENMEDE - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???--Dualarınızı eksik etmeyin
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 10 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO--Dualarınızı eksik etmeyin.
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - DİNLEMEDE - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık)
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
Yeşbü--1.tüp bebek --3 nisan----???--- endo
Meerdem- 2. micro--26 Mart - Jinemed Tüp merkezi --- Tanımlanamayan infertilite
Bebişko--1. Aşılama--29 Mart--İzmir Şifa Tüpbebek M.--???--Dualarınızı eksik etmeyin

Gelincik05-- tedavi----????----Samsun İlkadım Kadın Sağlığı Tüpbebek M.
Ruba ---3. Micro ---MAYIS --- Ankara Fatih TIp Fak.---Sperm azlığı
Özloş06---3. micro ---????---- Gürkan Klinik---- PCO
Serbey--1. aşılama--30 Mart---Ferticenter Tüp Bebk Merkezi- PCO--
Kapkara---1. Aşılama----Nisa H.----?????---PCO
Ece-bebek---2. Micro ----????----Adana Başkent H.----Açıklamayan İnfertilite
Bidu---2. micro-----19 Nisan sonuç-----???--Dualarınızı eksik etmeyin

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
[/QUOTE][/COLOR]

ARKADAŞLAR LİSTEDE EBRİZM HAMİLE
ECE BEBEK VAR BEN ANLAMADIM YANİ BU YOK DEDİĞİNİZ LİSTE HANGİSİ? LÜTFEN DİKKATLE BAKALIM.ATLADIKLARIM İÇİN DE ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLİYORUM KIZLAR YİNEDE HATIRLATIRSANIZ EKLERİM.

:emir_bebek:: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar:
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE:nazar:
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE:nazar:
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE:nazar:
Elif78 --- 1. micro -----????----?????------HAMİLEEEEEE:nazar:
ECETUNA--2. Aşılama----????---?????------HAMİLEEEEEE:nazar:
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??------HAMİLEEEEEEE:nazar:
BonaDea - 4. Aşılama - 5 Nisan - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm----Dualarınızı eksik etmeyin

Akdaş - 3.Aşılama - DİNLENMEDE - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği .

Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği--Dualarınızı eksik etmeyin
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 3 Nisan - Gürgan Clinic - 4. evre enometriozis + tübal faktör
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo
_nehir_ -- 2.Aşılama -- DİNLENMEDE -- ??? -- ??? --
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???
Nevrosky - 1.Aşılama - DİNLENMEDE - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???--Dualarınızı eksik etmeyin
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 10 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO--Dualarınızı eksik etmeyin.
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - DİNLEMEDE - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık)
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
Yeşbü--1.tüp bebek --3 nisan----???--- endo
Meerdem- 2. micro--26 Mart - Jinemed Tüp merkezi --- Tanımlanamayan infertilite
Bebişko--1. Aşılama--29 Mart--İzmir Şifa Tüpbebek M.--???--Dualarınızı eksik etmeyin

Gelincik05-- tedavi----????----Samsun İlkadım Kadın Sağlığı Tüpbebek M.
Ruba ---3. Micro ---MAYIS --- Ankara Fatih TIp Fak.---Sperm azlığı
Özloş06---3. micro ---????---- Gürkan Klinik---- PCO
Serbey--1. aşılama--30 Mart---Ferticenter Tüp Bebk Merkezi- PCO--
Kapkara---1. Aşılama----Nisa H.----?????---PCO
Ece-bebek---2. Micro ----????----Adana Başkent H.----Açıklamayan İnfertilite
Bidu---2. micro-----19 Nisan sonuç-----???--Dualarınızı eksik etmeyin

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
[/QUOTE][/COLOR]

JASMİN TEBRİKLER. ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN. BAK NE GÜZEL MORARDIN:))

saolun canlarım inşallah hepimiz morarırız.allah herkese nasip eder inşallah çok saolun.bonedeo canım benim eşimdeydi sorun sperm eksikliği.allah hepimizin yüzünü güldürsün.amin.

jasmin cim tebrikler canım gözünaydın,Birşey sorsam eşimde de sperm azlığı var,
merak ediyorum,tedavi süreci nasıl işledi kaçıncıydı,dr un hangi yöntemleri uyguladı,yardım edrsen çok sevinirim canım

X