Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hıc uzulme ınancını da kaybetme.gerçi boyle soylemsı cok kolay bılıyorum ama şöyel düşün aılama ztn % 15 ihtimal.ılkınde tıtmaması cok dogal.bnm akrabamn 2.de tuttu ve çok tatlı bı kızı var şimdi.sakın ümidini yitrme hic belli omaz belkide darkinlife gibi tam aşılama yaptıracakken kendiliğnden hamile kalırsın inşşş
Merhaba Kizlar Bende Nisanda Mikro Yaptirmiştim Bugün 10. Günü 2 Günüm Var Sonucu öğrenmek Için Acaba Bugün Test Alip Evde Kendim Gebelik Testi Yapsam Mi ??
İnşallaaaaahhhhh.....Arkadaşlar Benim De 3. Aşilama Yapildi Yarin 1 Hafta Olacak Adetim 29 Unda Ama Ne Hikmetse Adet Tarihi Beklemeden Adet Oldum 2 Aşilamanin Ikisinde De Inşallah Bu Sefer Tutmuştur Yaaaaaaaaaaaaa
kızlar yumurta toplama günüm beli oldu pazar günü kısmetse toplanacak.doktorum 10 civarı yumurtan var dedi olgun olanlar 17mm buldu arkadan gelenlerde var hakımızda hayırlısı.
bebişko canımüzülme lütfeen,bak ne güzel ikincisine başlıyorsunuz,ilkinde böyle yapma dirayetli olmamız lazım benim de 3. ne yapalım deneyip bekliycez,belki hiç gerek olmayacak Rabbim en güzel zamanda verecek tamam mı
: 2008'in Anne Adayları
***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****
Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE
Elif78 --- 1. micro -----????----?????------HAMİLEEEEEE
ECETUNA--2. Aşılama----????---?????------HAMİLEEEEEE
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??------HAMİLEEEEEEE
BonaDea - 4. Aşılama - 5 Nisan - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm----Dualarınızı eksik etmeyin
Akdaş - 3.Aşılama - DİNLENMEDE - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği .
Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği--Dualarınızı eksik etmeyin
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 3 Nisan - Gürgan Clinic - 4. evre enometriozis + tübal faktör
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo
_nehir_ -- 2.Aşılama -- DİNLENMEDE -- ??? -- ??? --
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???
Nevrosky - 1.Aşılama - DİNLENMEDE - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???--Dualarınızı eksik etmeyin
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 10 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO--Dualarınızı eksik etmeyin.
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - DİNLEMEDE - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık)
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
Yeşbü--1.tüp bebek --3 nisan----???--- endo
Meerdem- 2. micro--26 Mart - Jinemed Tüp merkezi --- Tanımlanamayan infertilite
Bebişko--2. Aşılama--????--İzmir Şifa Tüpbebek M.--???--
Gelincik05-- tedavi----????----Samsun İlkadım Kadın Sağlığı Tüpbebek M.
Ruba ---3. Micro ---MAYIS --- Ankara Fatih TIp Fak.---Sperm azlığı
Özloş06---3. micro ---????---- Gürkan Klinik---- PCO
Serbey--1. aşılama--30 Mart---Ferticenter Tüp Bebk Merkezi- PCO--
Kapkara---1. Aşılama----Nisa H.----?????---PCO
Ece-bebek---2. Micro ----????----Adana Başkent H.----Açıklamayan İnfertilite
Bidu---2. micro-----19 Nisan sonuç-----???--Dualarınızı eksik etmeyin
*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
ozlemcım bnm de 6.gunum zor tutuom kendımı.10.gunun kan aldırmaktansa alıp evde denesemmı dıorum ama sonra da pozıtıf oldugu halde erken dıe negatf cıkar uzulurum dıe korkuorum.en ıyısı tecrubelı arkadaslarrr bıze yardım etsnnn:)
CADIARZUBence bekleyip 12. gün yaptırmalısın daha kesin sonuç 12.gün belli olur şimdi olur ya düşük çıkar 2 gün sonra tekrar yaptırcaksın zaten o 2 gün sana geçmek bilmez hem hamişsen bile stress zaralı gelebilir bence bekle az kalmış sabır canım...a.s.