Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 2.aşılamam biliyosunuz tutmadı
dün kontrolum varı buay dinlenmedeyim değiştirirmisiniz listede..Tşk :1closedeyes:
Merhaba Canım@ysen transferin hayırlı olsun, dualarım seninle.
Serbey, inşallah bir dahaki tedavide kavuşursun bebişine.
Gülsen canım neden canını sıkıyorsun ki .7 yumurta maaşallah çok iyi. Bizde o kadar yumurta oluşsa kalkıp göbek atacaz kıs. Günde 600 iu(8 doz)iğne ile 2 yumurta oluştu sadece
bende diğer forumda sana sormuştum canım ne zaman gidiceksin doktra diye.dinlenmedesinz demek.1 ayda olsa doktra gitmemek takipsiz yumurtasız iğnesiz günler geçrmek çok güzel.hayırlısı olsun arkadaşım.
kızlar merhaba... ben 8 gündür lucrin kullanıyorum...doktorum adetinin 3. günü gel dedi... benim normalde 9 da olmam lazımdı ama hala olmadım... sizce neden olabilir.... hiç bu kadar sabırsızlıkla adet olmayı beklememiştim.... :sm_confused:
yeşbü, herhalde ilaçtan dolayı gecikme oluyor benimde gecikmişti.3gün gecikmişti zannedersem inşallah hamilesindir.
arkadaşlar transferim yapıldı nolur dualarınızı eksik etmeyin banada.1 hafta sonra sonuç alıcam.
ELİF23 VE BONADEA İNŞALLAH HAMİŞ HABERLERİNİZİ VERİRSİNİZ HAYIRLISIYLA,:teytey::teytey:
Ben de 3. mikroya başladım inşallah,
BUGÜN,ANESTEZİ AITINDA RAHME BAKTILAR HİÇBİR PROBLEM YOKMUŞ ÇOK ŞÜKÜR, ama kan değerlerim inanılmaz düşmüş,en az 10 değer sınırın altındaymış,ilaç verdiler,çok halsizdim,tahmin ediyordum zaten,sonra dr a sordum hemşirelere de ara vermek gerekir mi diye,vucudunda bir problem yok,durumun iyi,dr uygun görmese başlatmazdı zeten diyorlar,bu bizim için de başarısızlık olur diyorlar,önemli olan benim psikolojik olarak hazır olmammış,zaten 1 ay doğum kontral hapı kullanıcam,ilk adetimden 15 gün sonra opu ve transfer olucak inşalllaaah,bugün daha iyiyim çok şükür,anesteziden erken uyandım ağlamadım,hemen kalkmak istedim,biraz ağrım var sadece,öpüldünüüüüüüüüüüüüüüüüz:sm_cool: