MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

@ysen transferin hayırlı olsun, dualarım seninle.

Serbey, inşallah bir dahaki tedavide kavuşursun bebişine.

Gülsen canım neden canını sıkıyorsun ki .7 yumurta maaşallah çok iyi. Bizde o kadar yumurta oluşsa kalkıp göbek atacaz kıs. Günde 600 iu(8 doz)iğne ile 2 yumurta oluştu sadece :KK43:

merhaba ben lucrin tedavisine martın 30 unda başladım ve hala lucrin devam ediyor bugün kan tahlilim yapıldı ama hormaonlarda baskılama olmadığı için lucrine devam edicem pazartesi günü tekrar tahlil için gidicem

kızlar 2.aşılamam biliyosunuz tutmadı
dün kontrolum varı buay dinlenmedeyim değiştirirmisiniz listede..Tşk
:1closedeyes:

kızlar 2.aşılamam biliyosunuz tutmadı
dün kontrolum varı buay dinlenmedeyim değiştirirmisiniz listede..Tşk
:1closedeyes:

bende diğer forumda sana sormuştum canım ne zaman gidiceksin doktra diye.dinlenmedesinz demek.1 ayda olsa doktra gitmemek takipsiz yumurtasız iğnesiz günler geçrmek çok güzel.hayırlısı olsun arkadaşım.

@ysen transferin hayırlı olsun, dualarım seninle.

Serbey, inşallah bir dahaki tedavide kavuşursun bebişine.

Gülsen canım neden canını sıkıyorsun ki .7 yumurta maaşallah çok iyi. Bizde o kadar yumurta oluşsa kalkıp göbek atacaz kıs. Günde 600 iu(8 doz)iğne ile 2 yumurta oluştu sadece :KK43:
Merhaba Canım
Doktor yumurtanın 2 sini saymadı şu an 5 yumurtam var. Bugün tekrar doktora giidyorum herşey belli olacak bugün.Çolk yoruldum evdeki stres bi yana bu bir yana. Yarabbim sen yardım et hepimizide.

kızlar merhaba... ben 8 gündür lucrin kullanıyorum...doktorum adetinin 3. günü gel dedi... benim normalde 9 da olmam lazımdı ama hala olmadım... sizce neden olabilir.... hiç bu kadar sabırsızlıkla adet olmayı beklememiştim.... :sm_confused:

bende diğer forumda sana sormuştum canım ne zaman gidiceksin doktra diye.dinlenmedesinz demek.1 ayda olsa doktra gitmemek takipsiz yumurtasız iğnesiz günler geçrmek çok güzel.hayırlısı olsun arkadaşım.

SERBEYCİM NASILSIN? ADET OLDUN MU? merak ettim canım.

:emir_bebek:: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar:
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE:nazar:
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE:nazar:
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE:nazar:
Elif78 --- 1. micro -----????----?????------HAMİLEEEEEE:nazar:
ECETUNA--2. Aşılama----????---?????------HAMİLEEEEEE:nazar:
BonaDea - 4. Aşılama - 5 Nisan - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm----Dualarınızı eksik etmeyin

Akdaş - 3.Aşılama - 30 Mart - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---- Dualarınızı eksik etmeyin.

Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği--Dualarınızı eksik etmeyin
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 3 Nisan - Gürgan Clinic - 4. evre enometriozis + tübal faktör
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo
_nehir_ -- 2.Aşılama -- DİNLENMEDE -- ??? -- ??? --
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???
Nevrosky - 1.Aşılama - DİNLENMEDE - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???--Dualarınızı eksik etmeyin
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 10 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO--Dualarınızı eksik etmeyin.
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - DİNLEMEDE - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık) -- Dualarınızı eksik etmeyin
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
Yeşbü--1.tüp bebek --3 nisan----???--- endo
Meerdem- 2. micro--26 Mart - Jinemed Tüp merkezi --- Tanımlanamayan infertilite
Bebişko--1. Aşılama--29 Mart--İzmir Şifa Tüpbebek M.--???--Dualarınızı eksik etmeyin

Gelincik05-- tedavi----????----Samsun İlkadım Kadın Sağlığı Tüpbebek M.
Ruba ---3. Micro ---MAYIS --- Ankara Fatih TIp Fak.---Sperm azlığı
Özloş06---3. micro ---????---- Gürkan Klinik---- PCO
Serbey--1. aşılama--30 Mart---Ferticenter Tüp Bebk Merkezi- PCO--
Kapkara---1. Aşılama----Nisa H.----?????---PCO
Ece-bebek---2. Micro ----????----Adana Başkent H.----Açıklamayan İnfertilite

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
[/QUOTE][/COLOR]

ESİNESİNTİ hayırlı olsun canım. hadi bakalım mutlu haberler bekliyoruz

kızlar merhaba... ben 8 gündür lucrin kullanıyorum...doktorum adetinin 3. günü gel dedi... benim normalde 9 da olmam lazımdı ama hala olmadım... sizce neden olabilir.... hiç bu kadar sabırsızlıkla adet olmayı beklememiştim.... :sm_confused:

yeşbü, herhalde ilaçtan dolayı gecikme oluyor benimde gecikmişti.3gün gecikmişti zannedersem inşallah hamilesindir.

yeşbü, herhalde ilaçtan dolayı gecikme oluyor benimde gecikmişti.3gün gecikmişti zannedersem inşallah hamilesindir.

hamile olduğumu zannetmiyorum çünkü zaten bu ilaçlarla birlikte doğum kontorla hapıda kullanmıştım... onun için hamiş olmam imkansız ama.... ama gecikmesinede anlam veremiyorum canım sıkılıyor..... :çok üzgünüm:

arkadaşlar benimde 10 nisanda aşılamam oldu ne olur dua edin sabırsızlıkla bekliyorum

ELİF23 VE BONADEA İNŞALLAH HAMİŞ HABERLERİNİZİ VERİRSİNİZ HAYIRLISIYLA,:teytey::teytey:
Ben de 3. mikroya başladım inşallah,
BUGÜN,ANESTEZİ AITINDA RAHME BAKTILAR HİÇBİR PROBLEM YOKMUŞ ÇOK ŞÜKÜR, ama kan değerlerim inanılmaz düşmüş,en az 10 değer sınırın altındaymış,ilaç verdiler,çok halsizdim,tahmin ediyordum zaten,sonra dr a sordum hemşirelere de ara vermek gerekir mi diye,vucudunda bir problem yok,durumun iyi,dr uygun görmese başlatmazdı zeten diyorlar,bu bizim için de başarısızlık olur diyorlar,önemli olan benim psikolojik olarak hazır olmammış,zaten 1 ay doğum kontral hapı kullanıcam,ilk adetimden 15 gün sonra opu ve transfer olucak inşalllaaah,bugün daha iyiyim çok şükür,anesteziden erken uyandım ağlamadım,hemen kalkmak istedim,biraz ağrım var sadece,öpüldünüüüüüüüüüüüüüüüüz:sm_cool:

ELİF23 VE BONADEA İNŞALLAH HAMİŞ HABERLERİNİZİ VERİRSİNİZ HAYIRLISIYLA,:teytey::teytey:
Ben de 3. mikroya başladım inşallah,
BUGÜN,ANESTEZİ AITINDA RAHME BAKTILAR HİÇBİR PROBLEM YOKMUŞ ÇOK ŞÜKÜR, ama kan değerlerim inanılmaz düşmüş,en az 10 değer sınırın altındaymış,ilaç verdiler,çok halsizdim,tahmin ediyordum zaten,sonra dr a sordum hemşirelere de ara vermek gerekir mi diye,vucudunda bir problem yok,durumun iyi,dr uygun görmese başlatmazdı zeten diyorlar,bu bizim için de başarısızlık olur diyorlar,önemli olan benim psikolojik olarak hazır olmammış,zaten 1 ay doğum kontral hapı kullanıcam,ilk adetimden 15 gün sonra opu ve transfer olucak inşalllaaah,bugün daha iyiyim çok şükür,anesteziden erken uyandım ağlamadım,hemen kalkmak istedim,biraz ağrım var sadece,öpüldünüüüüüüüüüüüüüüüüz:sm_cool:

canım gözün aydın...çok sevindim.... umudumunu hiçbir zaman yetirme canım.... hakkında hayırlsı olsun inşallah... bu sefer bebişin sana sımsıkı tutunur inşallah.... a.s.

Yeş Bü Canim Hapimizin Tedavisi Hakkimizda Hayirlisi Olsun,umarim Bu Sefer Bebişler Terketmez Bizler,çok Teşekkürler Canim

arkadaslar ben de araniza yeni katildim. bu ikinci tup bebek denemem, 3 sene once ilk denemede bir oglum olmustu, simdi ikinci denemedeyim ve 19 nisan'da hamilelik testimi yaptiricam.

heyecanimi bir annem bir de benimle ayni kaderi paylasan sizler anlayabilirsiniz.

beni de listeye ekler misiniz?? sevgiler

X