Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bırsey sorcam sızlere arkadaslar ben gecen denememde sunu fark etmstım.progestan fıtıller son gunlere doru cok zor ıcerı gıdyordu neredeys gıtmıyodu dıyebılırım ve elıme cok afedersnz boyle balon gıbı yuvarlak et gelıyordu ve adet oldum.sonra kendı kendıme soyle yorum yaptım demek adet olckmsm ondaan gıtmıyormus.
sımdı jel kullanıyorum o elle olmadıgı ıcın daha rahat ama aynı sekılde zor gıdıor ve elımle baktıgımda o sıskınlık yıne var.bı tanıdıgımıza dr hastalıga yakın oyle sıslık olu demıs.hıcc boyle sey yasayan oldu mu aranızda
[/COLOR]: 2008'in Anne Adayları
***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****
Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE
Elif78 --- 1. micro -----????----?????------HAMİLEEEEEE
ECETUNA--2. Aşılama----????---?????------HAMİLEEEEEE
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??------HAMİLEEEEEEE
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği--HAMİLEEEEEE
BonaDea - 4. Aşılama - 5 Nisan - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm----Dualarınızı eksik etmeyin
Akdaş - 3.Aşılama - DİNLENMEDE - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği .
Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 3 Nisan - Gürgan Clinic - 4. evre enometriozis + tübal faktör
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo
_nehir_ -- 2.Aşılama -- DİNLENMEDE -- ??? -- ??? --
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???
Nevrosky - 1.Aşılama - DİNLENMEDE - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? --
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???--Dualarınızı eksik etmeyin
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 10 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO--Dualarınızı eksik etmeyin.
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO---Dualarınızı eksik etmeyin
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - DİNLEMEDE - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık)
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
Yeşbü--1.tüp bebek --3 nisan----???--- endo
Meerdem- 2. micro--26 Mart - Jinemed Tüp merkezi --- Tanımlanamayan infertilite
Bebişko--1. Aşılama--DİNLENMEDE--İzmir Şifa Tüpbebek M.--sebepsiz infertilite
Gelincik05-- tedavi----????----Samsun İlkadım Kadın Sağlığı Tüpbebek M.
Ruba ---3. Micro ---MAYIS --- Ankara Fatih TIp Fak.---Sperm azlığı
Özloş06---3. micro ---????---- Gürkan Klinik---- PCO
Serbey--1. aşılama--30 Mart---Ferticenter Tüp Bebk Merkezi- PCO--
Kapkara---1. Aşılama----Nisa H.----?????---PCO
Ece-bebek---2. Micro ----????----Adana Başkent H.----Açıklamayan İnfertilite
Bidu---2. micro-----19 Nisan sonuç-----???--Dualarınızı eksik etmeyin
*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
Bugün kan verdim kızlar. Yarın sabah sonuç alacağım. Bakalım bu son aşılamadan da yine ikmale mi kalacağız :)
Bugün kan verdim kızlar. Yarın sabah sonuç alacağım. Bakalım bu son aşılamadan da yine ikmale mi kalacağız :)
a.s.Hadi bakalım hayırlı haberler canım ya dualarımız seninle ama bak olmazsada sakın üzülme olurmu daha önümüzde çok yolumuz var öptüm...Şeniz
belki hissedebilirsin varmıdır sence bebiş.. hadi inşallah ii çıkar sonucun Canım bende Son aşılamamı mayıs ayında olucam...hepimiz için hayırlısı Olsun :1rolleyes:
Geçmiş olsun. Dilerim başka tedaviye gereek kalmadan doğal yoldan hamiş kalırsın.Arkadaşlar listede banada Temmuz ayına kaldı diyebilirsiniz. Geçen hafta çarşamba laparaskopi oldu (Allah bir daha göstermesin :) doktorum doğal yoldan hamile kalabileceğimi söyledi ama 2-3 ay beklemen gerekir dedi. Yani anlayacağınız morarmak başka bahara kaldı.
canım benim sonuç için üzüldüm ama bu güçlü tavrında mutlu etti beni söylediklerin çok mantıklı bana da dr hemen hemen aynı şeyleri söylemişti dhea istanbulda yok sizin orda varmı bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla ankara da varmış ordaki arkadaşlar yardımcı olacaktır.yeni tedavin hayırlı uğurlu bol yumurtalı hatta çift sarılı olur inşallaaaaaaaahAşılama sonucum yine negatif kızlar. Yine sınıfta kaldık. Kaldık ama artık ipleri ele almanın zamanı geldi. Alternatif tedaviye başlıyoruz. Tabi öncelikle biraz kilo vermek lazım. Düzenli spora başlıyoruz. DHEA'yı kesin kullanmam gerektiğini düşünüyorum. Folik asiti zaten kullanıyorum. Bir de Dong Quai'yi da kullanmayı düşünüyorum. Ama hayıt almalı mıyım emin değilim.
Eşim içinde keçiboynuzu kürüne başlıyoruz yeniden bir de cemreden tribulus(demir dikeni) alacağız.
Temmuz sonunda micro için 3.kez start vereceğiz bakalım.
Not : Bu arada bilmeyenler için tedavi özetim : Hipogondizm hastasıyım. Yani ilaçlarla adet görüyorum ve sol tüpüm kapalı. Eşimde de hareket sorunu var. 2 yumurta takibi, 4 aşılama geçirdim. 2 kez micro diye başlandı ancak 2-3 yumurta geliştiği için aşılamaya dönüldü.