Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım doktorun doğru söylüyo. Benim doktorumda çorbalarını mutlaka çatalla eziceksin pütürlü kalıcak diliyle ezmeye alışacak demişti. İlk önce evet öğürmeye çalışıyordu zorladım ama şimdi alıştı. Mecburen yemek zorunda olduğunu anlıyo. Biz ne kadar ipleri onların eline verirsek bizi ele geçiriyorlar.
bu konuya yazacağım aklımdan geçmiyordu.şükür 1 haftadır iyi alyanın yemesi
dün...
sabah 8: sütlü pirinçli kaşık maması içine pekmez,peynir,tereyağ(yumurta veremiyorum 2 gündür alerji dolayısıla)
11: 1 armut püresi içine 2 cicibebe
13: yayla çorbası pirinçli taze yaptım
16: 120 cc inek sütü içinde cicibebe ile
20: sütlü pirinçli kaşık maması
23:120 cc mama
gecede uyanmadı
07:00 75 cc anne sütü
08:30 kahvaltı karısım ( yarım yumurta sarısı, dut pekmezı ıkı cay kasıgı, ekmek içi,süt)
10:00 75 cc anne sütü
12:00 bebelac tahıllı kasık maması
14:30 75 cc anne sütü
15:30 sebze püresi (havuc , patates.ıspanak) bugun püreyı yemedı bende suyunu içirdim
17:00 75 cc anne sütü
19:00 cici bebe sütlü( ben DOST un devam sütünü kullanıyorum vitemın ve demır ılavelı)
21:00 memeden süt
gecede hoplata hoplata meemden süt memeyı bırakıyo oglum günndüzlerı hıc emmıyo 6 saat ac kaldı yınede emmedı bende sagıyorum artıkın bu arada benım emem devamlı 75 cc üretıyo daha fazla üretemıyo heral
canım ne zamandan beri (bebeğin ne kadarken başladın) çatalla ezerek veriyorsun? hangi çorbaları? sebze çorbasını değil her halde çok kalın olur. yeğenim 4 yaşında hala yeme güçlüğü çekiyor. bu sebeple ben kuzuma çok titizleniyorum öğrensin diye ama şimdilik erken her halde tel süzgeç kullanıyorum ben.