Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

12 gün var daha il

Ben PROGESTANLA birlikte kullanıyorum. Pko hastasiyim doktora çocuk istiyorum dediğim de bu ilacı ve folik asit verdi. ( hamile deilsem adet gorduruyor hamileysem düşüğü engelliyor) yarın ilacım biticek 10 gün içinde de hastalanmam gerekiyor. Hastalanırsam da yumurta takibi yapıcaz. Macunu kullanırken de şuan çok kasık ağrım var. Bu macunu ablam yaptırmış kullandı 15 gün sonra hamile olduğunu öğrendim dedi deniyorum bakalim.

Günde 3 kere mi alıyorsun macunu iki mi ? Ben bazen üç aldım genellikle 2 öğün yemek yediğim icin 2 aldım etkisi olur mu bilmem , kafam dalmış bu arada yumurtlamanın 3. Günü macunun bırakılması gerekiyordu bi kaç gün sonra bırakıyorum ben

Ben ilk 1 hafta 3 kaşikdi simdi sabah akşam yemekden 10 dk önce yiyorum . Söylemeyi unuttum birde forwomen diye bitkisel kapsül kullanıyorum. Şuan kadınlarımda acayip ağrı var ya yumurtam çatlıyor yada büyüyor.

Bende de aynı valla o yüzden bugunleri iyi değerlendirmek lazım

Bende de aynı valla o yüzden bugunleri iyi değerlendirmek lazım

Ovulasyon testi yapiyomusun ? 2 güne bir ilişkiye girilirse tutuşabilir belki. Bu ay olmazda öbür aya muhakkak hamile kallcakmisim gibi geliyor çünkü bu 1 hafta içinde acayip vücuttan iltihap attim. Sende de böyle birşey oldumu . Bende idrar yolu enfeksiyonu çok fazlaymış.

Kürtaj olduktan sonra temizlenir dediler hep bana akıntım falan hiç biseyim olmadı zaten, ovulasyon testine de gerek yok diye düşünüyorum gün aşırı oluyo bizimki o yuzden zaten denk gelir olursa olur. Hamile kalmadan önce çok akıntım vardi iltihap da engellermiş hamileliği iltihaptır diye düşündüm maydonoz buharı yapmıştım iki gün çok fazla akıntım oldu sarı renk sonra o ay hamile olduğumu öğrendim

Bende çok var iltihap doktor antibiyotik verdi. Kullandığım macununda iltihap sökme özelliği var. Adet gibi 4 5 gün iltihap geldi ped kullandım baya yoğundu şimdi normale döndü. Bakalim 10 güne ne olacak ? Bizde gün aşırı ilişkiye giriyoruz bende yapmıyorum ovulasyon testi bakalim neler olacak. Çok hevesleniyorum . 7 aydır deniyoruz.

Kaç aylik
kaç aylik evlisin ilk bebis olucak sanırım dimi

Merhaba kızlar, ben de yeniyim aranızda Bat 16 Mart Daha önce boş gebelik , kimyasal gebelik geçirdim kanda pıhtılaşma olduğundanmış , geçen ay sorun bulundu bakalım inşallah bu ay hamile kalırım

Benimde bat a da 5 gün kaldı ama hiç belirti yok galiba bu ayda bişey yok

7 haftalık gelişimi durdu kürtaj oldum

Ya geçmiş olsun canım. Umudumuzu yitirrmiyoruz. Ben hamilesin lafisini duymak.icin sabırsızlanıyorum. Son 1p gün bakalim ne olacak. Başım çok dönüyor ara ara ama.ilacdindi simdi bitti . Ayın 21 kadar bakalim neler olacak çok sabirsizim.

Bu ay güzel haberler veririz insallah birbirimize :)

Batı ma daha 4 gün var bugün sancı adet olacak, isim gibi ağrım ve ağrıdı midem bulamayan başladı ya geçen ayda böyle 4 gün sancıları adet olmuştum galiba bu Ayda öyle olucak

Bu ay güzel haberler veririz insallah birbirimize :)

Kuzum macunu yerken yumurtanın çatladığını hissettin mı . Benim 1 haftadır ağrım vardı çatladı galiba bugün çok saydam akıntım geldi. 3 günü zaten degerlendirmistik . Bu 3 günüde değerlendirelim. Birde emin olmak için ovulasyon testi alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…