- 27 Aralık 2017
- 487
- 235
- 103
- 30
Inşallah olur canım muayene oldunmu hiç hormonlar falan yaptirdinmi? Ben kimyasaldan sonra baktırdim troidler yuksek cıktı düşürdüm.5 aylık evliyim canım bebek istiyoruz diye hiç korunmadık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah olur canım muayene oldunmu hiç hormonlar falan yaptirdinmi? Ben kimyasaldan sonra baktırdim troidler yuksek cıktı düşürdüm.5 aylık evliyim canım bebek istiyoruz diye hiç korunmadık
evet canım geçen ay gittim kan tahili idrar smar testi ultrasyon hormonlar derken herşeyi yaptırdım iltihabım çıktı.dr ovül fitil,2 tanede antibiyotik tab verdi bunların yanı sırada inofolıc toz ve fottare diye bir folıc asit tablet verdi...folıc asitler gebelik olana kullan dedi diğerleri bitti zaten ovülasyon testiyle yumurtlama günlerimi takip ettim ve o günleri degerlendirdik..şut atmaktan yorulduk artık biraz da gol olsun diyeInşallah olur canım muayene oldunmu hiç hormonlar falan yaptirdinmi? Ben kimyasaldan sonra baktırdim troidler yuksek cıktı düşürdüm.
Hadi inşallah :)))evet canım geçen ay gittim kan tahili idrar smar testi ultrasyon hormonlar derken herşeyi yaptırdım iltihabım çıktı.dr ovül fitil,2 tanede antibiyotik tab verdi bunların yanı sırada inofolıc toz ve fottare diye bir folıc asit tablet verdi...folıc asitler gebelik olana kullan dedi diğerleri bitti zaten ovülasyon testiyle yumurtlama günlerimi takip ettim ve o günleri degerlendirdik..şut atmaktan yorulduk artık biraz da gol olsun diye![]()
aminnnnnn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinnnnnnHadi inşallah :)))
Bende 5 aylık evliyim ve hiç korunmadik olmadı henüz neyse tek değilmiş bu ay gep beraber bekleyip gorucez kizlar5 aylık evliyim canım bebek istiyoruz diye hiç korunmadık
beraberiz demek.hayırlısı olsun canımBende 5 aylık evliyim ve hiç korunmadik olmadı henüz neyse tek değilmiş bu ay gep beraber bekleyip gorucez kizlar
Benimde mart bat 23.aşilama oldum bende 22 sinde tahlil yaptiracağım.hayirlisi cümledenmart batım normalde 23 ü ama doktor 19 u gel test yapalım dedi heyecanla bekliyorum
mart batım normalde 23 ü ama doktor 19 u gel test yapalım dedi heyecanla bekliyorum
Kızlar ben ek olarak c-life bitkisel macunu kullanıyorum ve folikasite devam ediyorum sizin ek olarak yaptığınız şeyler var mı kür vs
Bende bir haftadır kullanıyorum, takvime göre yumurtlama günü bugün iki gündür kasık agrisi hissediyorum, onun dışında pek birşey yok şuan , faydasını görürsem haber veririm mutlaka senin bat ne zaman ?Bende 1 haftadır bitkisel macun kullanıyorum yani sıra folik.asit ve progestan bu ayda yumurta takibim yapılacak bakalim macunun etkisini görecekmiyim birlikde takipte kalalım lütfen c.life bende ıns. Takip ediyorum . Ne gibi belirtiler var ise yarıyormu yazarmisin?
Aynen canım bende de bu aralar yoğun gaz varmerhaba ben xe araniza katıldım. bata 1 hafta var birliktelikten 2 3 gun sonra anlik kasik agrilaei oldu gecti su siralar yogun bir gaz durumu mevcut bilemedim neyin nesi