Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar:halay:benim bat 26 martta tedavide ikinci ayımız bu ay femara kullandım ardından catlatma iğnesi çalışmalar devam ediyor :oops::KK23:iki haftam var bata :KK51::işsiz: rabbim isteyen herkese versin ınsllh

Benimde 2 haftam var. Progestan kullanıyorum. Dün bitti 10 gün içinde hastalanmam lazim . Hastalanmazsam mutlu son inşallah

kizlar ben ovalasyonu kacirdim dündü? Soru 1 hala sansim var mi? soru 2 : ova. testi yapmamistim netten hesapladim. sizin testleriniz hesaplamayla birbir örtüsüyor mu?

Insllh hayırlı haberler alırız bu ay :emir_bebek:
Şimdiden sabırsızlanmaya başladım :KK49:zaman çabucak geciverse

Aynen öyle ben progestan ve folik asit yanında macun kullanıyorum. Bakalim faydası olacakmı. Son kasığımın altı ağrıyordu dün sağa gecdi bugünde uhu gibi akıntım geldi çok saydamdı. Ve 2 gündür çok sık tuvalete çıkıyorum. Ya yumurtam çatladı yada büyüyor.

Aynen öyle ben progestan ve folik asit yanında macun kullanıyorum. Bakalim faydası olacakmı. Son kasığımın altı ağrıyordu dün sağa gecdi bugünde uhu gibi akıntım geldi çok saydamdı. Ve 2 gündür çok sık tuvalete çıkıyorum. Ya yumurtam çatladı yada büyüyor.
İdrar renginde değişim oldu mu senin ? İlk başlarda macunla birlikte çok su içtiğim için idrar rengi de normal olarak çok açık renkte olurdu ama bi kaç gündür rengi koyulaştı o kadar su içmeme rağmen , ilk gebeliğimde de değişim olmustu ama o bulanıktı sanki biraz , her şeyi hamilelik belirtisine bağlamayı yine başardım :D tecrübeliyim artık stres yapmam dedim ama yine ayni seyler ayni stres ayni heyecan :D

İdrar renginde değişim oldu mu senin ? İlk başlarda macunla birlikte çok su içtiğim için idrar rengi de normal olarak çok açık renkte olurdu ama bi kaç gündür rengi koyulaştı o kadar su içmeme rağmen , ilk gebeliğimde de değişim olmustu ama o bulanıktı sanki biraz , her şeyi hamilelik belirtisine bağlamayı yine başardım :KK70: tecrübeliyim artık stres yapmam dedim ama yine ayni seyler ayni stres ayni heyecan :KK70:

İlk başta iltihap sökülürken koyuydu şimdi dikkat etmedim hiç rengine bakarim birdahakine.

Kizlar saat 12gibi test yapmistim ama atmamistim simdi baktim hafif pembe cizgi oluşmuş.ilk saatlerde gorunurde cizgi yoktu.dikkate almamak lazım dimi

Cok mutsuzum kızlar adetim 3 gün gecikti idrarda hayalet cizgi var sanirim kimyasal falan oldu off yaa
Neden kimyasal olsun güzel düşün daha kan bile vermemişsin, geç döllenme olmuştur. Benimde silik çıkmıştı of kimyasal diyip kendimi üzmedim hiç, aklıma bile gelmedi doğrusu. 3 gün geçmiş silik çıkması normal , testi tekrarla

Back