Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Batı ma daha 4 gün var bugün sancı adet olacak, isim gibi ağrım ve ağrıdı midem bulamayan başladı ya geçen ayda böyle 4 gün sancıları adet olmuştum galiba bu Ayda öyle olucak

Canım umutsuzluğa kapılma yinede . 4 gün var inşallah hamile haberi alırız bu ay bitmeden

Arkadaslar benim bata 2 gün var bgun test yaptım negatif.zaten hic bir belirtim de yok.

Kuzum macunu yerken yumurtanın çatladığını hissettin mı . Benim 1 haftadır ağrım vardı çatladı galiba bugün çok saydam akıntım geldi. 3 günü zaten degerlendirmistik . Bu 3 günüde değerlendirelim. Birde emin olmak için ovulasyon testi alicam
Hissettimmmm :) kullanmaya başladım bir haftanın sonuna doğru kasıklarimda agri oldu ve akıntım basladi Flo uygulamasından takip ediyorum yumurtama gününü gösterdi o da , bende o günleri iyi degerlendirdim üç gündür var ama hafif kasık agrisi hala devam ediyorum gün aşırı

Hissettimmmm :) kullanmaya başladım bir haftanın sonuna doğru kasıklarimda agri oldu ve akıntım basladi Flo uygulamasından takip ediyorum yumurtama gününü gösterdi o da , bende o günleri iyi degerlendirdim üç gündür var ama hafif kasık agrisi hala devam ediyorum gün aşırı

Yumurta akı gibi diyorlar ama ben yapiskanligi ve renk acısından uhu'ya benzettim öyle geldi yani. Bu sıvı catlayincami geliyor yoksa buyuyuncemi ?

Ya bu kazara hamile kalanlar nasil kaliyor ya cok merak ediyorum biz okadar istatistlik pesinde koşuyoruz olmuyor :)

Allah nasip etti mi oluyor canım benimde ilk gebeliğimde başıma geldi çünkü çocuk düşünmediğimiz bir zamanda kaza ile hamile kaldım hemde tek ilişkiyle ve de yumurtlama günüm bile değildi Allahın hikmeti işte tabi sonu hüsran oldu düşük yaptım o ayrı.
Şimdi de çok istiyoruz olmuyor tekrardan Allah ol derse olur inşallah bekliyoruz. :KK51:

Allah nasip etti mi oluyor canım benimde ilk gebeliğimde başıma geldi çünkü çocuk düşünmediğimiz bir zamanda kaza ile hamile kaldım hemde tek ilişkiyle ve de yumurtlama günüm bile değildi Allahın hikmeti işte tabi sonu hüsran oldu düşük yaptım o ayrı.
Şimdi de çok istiyoruz olmuyor tekrardan Allah ol derse olur inşallah bekliyoruz. :KK51:
Geçmiş olsun.dediginiz gibi allahin hikmeti demekki insallah hepimiz hamile kaliriz

Yumurta akı gibi diyorlar ama ben yapiskanligi ve renk acısından uhu'ya benzettim öyle geldi yani. Bu sıvı catlayincami geliyor yoksa buyuyuncemi ?
Hiç bilgim yok :110: Ben akıntıyı sadece ilk gün görebildim o gün ve diger günler iliski olduğu için kendi akıntımı anlayamadım spermi atıyo çünkü

Adet düzensizliğin oluyor ama ciddi şekilde 3 ayda 1 adet oluyorsun yumurtan çatlıyor yada çatlamıyor. Yumurtlayamama sorunu aslinda
Hm bende duzensizlik yok da korunmayi biraktiktan sonra adetim 4 gün sürerken 2 gune düştü bu kafami kurcalıyor biraz bi sorun mu çıktı acaba diye

Merhabalar:halay:benim bat 26 martta tedavide ikinci ayımız bu ay femara kullandım ardından catlatma iğnesi çalışmalar devam ediyor :oops::KK23:iki haftam var bata :KK51::işsiz: rabbim isteyen herkese versin ınsllh
Çatlatma iğnesi herkese mi yoksa bi sene bebis olmayanlara mı yapıyo doktorlar :110: Bu ay olmazsa bende düşünüyorum onu ama yaparlar mi bilmiyorum

Bilemiyorum ki:110:biz de yeni başladık zaten tedaviye ben tamamen doktora bıraktım her şeyi

Back