Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah olur canım muayene oldunmu hiç hormonlar falan yaptirdinmi? Ben kimyasaldan sonra baktırdim troidler yuksek cıktı düşürdüm.
evet canım geçen ay gittim kan tahili idrar smar testi ultrasyon hormonlar derken herşeyi yaptırdım iltihabım çıktı.dr ovül fitil,2 tanede antibiyotik tab verdi bunların yanı sırada inofolıc toz ve fottare diye bir folıc asit tablet verdi...folıc asitler gebelik olana kullan dedi diğerleri bitti zaten ovülasyon testiyle yumurtlama günlerimi takip ettim ve o günleri degerlendirdik..şut atmaktan yorulduk artık biraz da gol olsun diye

Hadi inşallah :)))

Kızlaaaarr ilk kötü haber benden malesef hasta oldum kırmızı kart hadi sizlerden güzel haberler bekliyorum inşallah

kızlar hepinize merhaba hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle güzel haberler alalım ben 4 yıllık evliyim bir hamileliğim oldu 12. haftada kalbi durdu sonrasındada olmadı ara ara tedaviler falan hala beklemedeyiz doktorumuza göre herşey normal..... ama olmuyor bu ay klomen kullandım yine bakalım bekliyoruz ....

Kızlar ben ek olarak c-life bitkisel macunu kullanıyorum ve folikasite devam ediyorum sizin ek olarak yaptığınız şeyler var mı kür vs

Bende 1 haftadır bitkisel macun kullanıyorum yani sıra folik.asit ve progestan bu ayda yumurta takibim yapılacak bakalim macunun etkisini görecekmiyim birlikde takipte kalalım lütfen c.life bende ıns. Takip ediyorum . Ne gibi belirtiler var ise yarıyormu yazarmisin?

Bende bir haftadır kullanıyorum, takvime göre yumurtlama günü bugün iki gündür kasık agrisi hissediyorum, onun dışında pek birşey yok şuan , faydasını görürsem haber veririm mutlaka senin bat ne zaman ?

merhaba ben xe araniza katıldım. bata 1 hafta var birliktelikten 2 3 gun sonra anlik kasik agrilaei oldu gecti su siralar yogun bir gaz durumu mevcut bilemedim neyin nesi

normalde üşümem bir üşüme var aksamlari erken geliyor uykum. sezeryan yerim sizliyor zaman zaman.rahat oksuremiyorum

Kizlar benimde 17 mart yumurtlamadan sonra gebelik belirtileri olmustu ama hepsi gitti sonra su an bel agrim cok var bide bacaklarım agriyor ben bunlari calismaya yoruyorum . Ama karnimin alt kismi sanci oluyor biyle adet alacakmisim gibi bunu neye yorumlayayim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…