Canım selam göğsümde mavi damarlar oldu bnm de hamilelikle alakası yokKesinlikle kasık ve bel ağrıları bir de göğüste dolgunluk yeşil damarlar ben böyle anlamıştım hamile olduğumu adet geçikmeden
Neden korkuyorsun ki canımCanım selam göğsümde mavi damarlar oldu bnm de hamilelikle alakası yok
Regl yeni bitti
Netten baktım
Korkuyorum
Neden oldu bu damarlar bi anda 5 damar çıkmışNeden korkuyorsun ki canım
Canım acaba adet döneminde çıkmış olmasın senin çünkü ben ocakta kimyasal gebelik geçirdim o zaman yeşil damarlar vardı ve şubatta istedim yine belirtiler yeşil damarlar oldu göğüsümde ama hamile değildim yani bence korulacak bişey yok hani hamile olabilirisn dicem de yeni adetten çıktım diyorsunNeden oldu bu damarlar bi anda 5 damar çıkmış
İlk kez bugün netten araştırdığımda gördüm hamilelik olayını ama regl biteli iki gün oldu trajı komik :) teşekkür ederim rahatladımCanım acaba adet döneminde çıkmış olmasın senin çünkü ben ocakta kimyasal gebelik geçirdim o zaman yeşil damarlar vardı ve şubatta istedim yine belirtiler yeşil damarlar oldu göğüsümde ama hamile değildim yani bence korulacak bişey yok hani hamile olabilirisn dicem de yeni adetten çıktım diyorsun
Rica ederim canım :)İlk kez bugün netten araştırdığımda gördüm hamilelik olayını ama regl biteli iki gün oldu trajı komik :) teşekkür ederim rahatladım
Maalesef hayırRica ederim canım :)
Hiç hamilelik yaşadın mı
Aklıma şey geldi nedense vucüdün kendini hamileliğe mi hazırladı neMaalesef hayır
Aklıma şey geldi nedense vucüdün kendini hamileliğe mi hazırladı ne
Ama gerçekten vakti var canım yoksa Rabbim isteyen herkese yaşatır bu duyguyu :)
Kaç gün var ki batına
Genelde erken gebelik belirtisi yaşayanlar 10 gün öncesi bel ve kasık ağrılarından şikayet ediyorlar ınsllh hamilesindir
Kaç gün var ki batına
Genelde erken gebelik belirtisi yaşayanlar 10 gün öncesi bel ve kasık ağrılarından şikayet ediyorlar ınsllh hamilesindir
Bilemiyorum ki canım ben hiç progestan kullanmadım normalde iğneden en az 12 gün sonra gebelik testi yapılıyor bekle biraz daha istersen
Ben iki defa iğne vuruldum şimdiye kadar ikisinde de hiç bir belirti yasamadim
Insllh hamilesindir canım
Sonucu yazarsın bize
Bilemiyorum burada okuduğum kadarıyla iğnenin etkisinden çift çizgi çıkma olasılığı çok yüksek oluyormuş sen yine de pazartesi bekle 14 gün ıyi bir süre kesin sonucu alırsın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?