- 8 Şubat 2018
- 524
- 420
- 103
Çok iyi cnm bence iki güne bak 500 küsür cıkar mı diyeKızlar bugün kan testi yaptım sonuç 262 çıktı bugün de adet olmam gerekn tarih yani değerim nasıl sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi cnm bence iki güne bak 500 küsür cıkar mı diyeKızlar bugün kan testi yaptım sonuç 262 çıktı bugün de adet olmam gerekn tarih yani değerim nasıl sizce
Evet canim iki gün sonra tekrar yapıcam inşallah bu sefer sağlıklı olur gebeliğimÇok iyi cnm bence iki güne bak 500 küsür cıkar mı diye
Yukselir canim 2-3gune dahada yukselirKızlar bugün kan testi yaptım sonuç 262 çıktı bugün de adet olmam gerekn tarih yani değerim nasıl sizce
Canım ben kan testi yaptım 262 çıktı normalde de bugün adet tarhimYani boyle 8,10,12,13,14,15,16,18,20,22bakin nasil ishe yariyacak hemde doktor tavsiyesidir deneyin bence
Yukselecek canim merak etme:)Canım ben kan testi yaptım 262 çıktı normalde de bugün adet tarhim
Aynen daha adetim bile geçmemiş :)Yukselecek canim merak etme:)
Aynen daha adetim bile geçmemiş :)
Evet ddegerin cok iyi daha gecmeden benimki 1.0 cikti yok malesef adet olsam bari de rahatlasamAynen daha adetim bile geçmemiş :)
İnşallah Rabbim siznde yüzünüzü güldürür.Evet ddegerin cok iyi daha gecmeden benimki 1.0 cikti yok malesef adet olsam bari de rahatlasam
Onumuzdeki ay olur ins acikcasi bende bundan korktugum icin gidip test yaptiramiyorum cunku nedense degilim gibi hiseetmeye basladim ama hic adet olacak gibide degilim bende stresten olmayanlardanim suan galibaEvet ddegerin cok iyi daha gecmeden benimki 1.0 cikti yok malesef adet olsam bari de rahatlasam
Canım bence kan testi yaptır olumluysa sevinirsin olumsuzsa da vucudun stresten kilitlediğin için olmadığının bilinciyle sökülür yumurtlama günlerine odaklanırsın benim de bat bugun olmadım henüz heran olcakmışım gb gelio ben de sanırım stresten kilitledim dengeyiOnumuzdeki ay olur ins acikcasi bende bundan korktugum icin gidip test yaptiramiyorum cunku nedense degilim gibi hiseetmeye basladim ama hic adet olacak gibide degilim bende stresten olmayanlardanim suan galiba
Aynen bende adet olacak gibi degilim ondan sansimi denedim ama yokmus demekOnumuzdeki ay olur ins acikcasi bende bundan korktugum icin gidip test yaptiramiyorum cunku nedense degilim gibi hiseetmeye basladim ama hic adet olacak gibide degilim bende stresten olmayanlardanim suan galiba
Oof daha cikmadi sonucum insan bi umut diyor ama bi çıksaydı kaça kadar sonuçlar çıkıyor kızlar bilen varmı
Cikmis olmasi lazim ya bana 3 saat dediler 1 saat sonra cikti diye msj geldi.Sen ara hastaneyi sor kesin cikmistirOof daha cikmadi sonucum insan bi umut diyor ama bi çıksaydı kaça kadar sonuçlar çıkıyor kızlar bilen varmı
Aynen bende adet olacak gibi degilim ondan sansimi denedim ama yokmus demek
Cikmis olmasi lazim ya bana 3 saat dediler 1 saat sonra cikti diye msj geldi.Sen ara hastaneyi sor kesin cikmistir
Cikan zamam yuklemiyorlar siteye bekar olduklari zaman yaziyorlar sen ara sorİnternet sitesinden bakiyorum canım diğer kan sonucum cıkmış hcg cikmamis
Cikan zamam yuklemiyorlar siteye bekar olduklari zaman yaziyorlar sen ara sor
Yani aninda yuklemiyorlar bir kez bashima geldi die biliyorum bendeAllh allah bende hep çıkıyordu internet sitesinde
Yani aninda yuklemiyorlar bir kez bashima geldi die biliyorum bende![]()