Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 3 gün var ama 2 gündür adet olacakmışım gibi sancım var hatta erken olcam diye düşündüm 5 gün kala başladı karnım şiş epey normalde karnım şişmezdi kasiklarim çok gergin göğüslerimde ağrı var hepsi birden 5 gün kala başladı acaba bu ay ilk kez klomen kullandım onun etkisi mi dün akşam normal gebelik testi yaptım negatif ?

Evet ddegerin cok iyi daha gecmeden benimki 1.0 cikti yok malesef adet olsam bari de rahatlasam
Onumuzdeki ay olur ins acikcasi bende bundan korktugum icin gidip test yaptiramiyorum cunku nedense degilim gibi hiseetmeye basladim ama hic adet olacak gibide degilim bende stresten olmayanlardanim suan galiba

Onumuzdeki ay olur ins acikcasi bende bundan korktugum icin gidip test yaptiramiyorum cunku nedense degilim gibi hiseetmeye basladim ama hic adet olacak gibide degilim bende stresten olmayanlardanim suan galiba
Canım bence kan testi yaptır olumluysa sevinirsin olumsuzsa da vucudun stresten kilitlediğin için olmadığının bilinciyle sökülür yumurtlama günlerine odaklanırsın benim de bat bugun olmadım henüz heran olcakmışım gb gelio ben de sanırım stresten kilitledim dengeyi

Kızlarr ya benim böyle adet olcakmışım gb geliyor iki üç dakika sızı agrı oluyor adet gb sonra geciyor hemen ve inanılmaz derecede beyaz şeffaf akıntım var ayaklarım ellerm buz gb yüzüm yanıyor karnımda şişlik yok gögüslerimin sadece ucu hassas agrı yok bişi yok nedir bu?

Aynen bende adet olacak gibi degilim ondan sansimi denedim ama yokmus demek
Oof daha cikmadi sonucum insan bi umut diyor ama bi çıksaydı kaça kadar sonuçlar çıkıyor kızlar bilen varmı
Oof daha cikmadi sonucum insan bi umut diyor ama bi çıksaydı kaça kadar sonuçlar çıkıyor kızlar bilen varmı
Cikmis olmasi lazim ya bana 3 saat dediler 1 saat sonra cikti diye msj geldi.Sen ara hastaneyi sor kesin cikmistir

Aynen bende adet olacak gibi degilim ondan sansimi denedim ama yokmus demek

Cikmis olmasi lazim ya bana 3 saat dediler 1 saat sonra cikti diye msj geldi.Sen ara hastaneyi sor kesin cikmistir

İnternet sitesinden bakiyorum canım diğer kan sonucum cıkmış hcg cikmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…