Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kac gun gecmisti kan verelim bugunVe kizlar o cok sancilaniyorum dedigim sancilar gecti dun ve bugun ara ara sizi seklinde sadece hissediyorum
Benim 1 hafta oldu artik vereyim diyorum ya bi taraftanda yine testmi alsam diyorum ondada cikmayinca sinir oluyorumBugun 3.gun olucak olmazsam eger dun idrar testi yaptim negatifti doktora gidecektim bugunde geri esimle karar verdik daha erken biraz daha gecsin oyle gidelim dedik sonra negatif cikinca uzuluyoruz eger bi kac gune daha olmazsam oyle gidicem
Eger bugun kan testi verirsen sonucunu bizimlede paylas hemen sabirsizlikla bekliyorumSenin kac gun gecmisti kan verelim bugun
Simdi kan verdim 3 saate cikcakmis hayirlisi bakalimEger bugun kan testi verirsen sonucunu bizimlede paylas hemen sabirsizlikla bekliyorum
İnsallah canim yaaBende sabirzilikla beklicem ins guzel haber gelir
Yaptim cikmadi onda 1 gun gecince bide 3 gun gecince yapmistim.Olurum dedim ama 7 gun gecince artik dayanamadim.Sen hic idrar testi yapmismiydin
Hayır canım ya maalesef adet oldum ben![]()
Hayirlisi canlarim kismet degilmish artik nisanda hayirli haberlerinizi aliriz inshAllahKızlar bende regl oldum![]()
İnşallah canım teşekkür ederimHayirlisi canlarim kismet degilmish artik nisanda hayirli haberlerinizi aliriz inshAllah![]()