Ahhh bu doktorlar bende birgun doktor katili olacam )))))))sen kafana takma inshAllah doktorun dushuncesi gibi hamile cikarsin kan testinde))))Soruyorum kuzum olasılıklardan bahsediyor bana .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh bu doktorlar bende birgun doktor katili olacam )))))))sen kafana takma inshAllah doktorun dushuncesi gibi hamile cikarsin kan testinde))))Soruyorum kuzum olasılıklardan bahsediyor bana .
çok sağol inşallah herşey yolunda gider daha çok yeni. inşallah bu ay herkes için çok bereketli geçer.Var varcok sevindim hayirli olsun
![]()
çok sağol inşallah herşey yolunda gider daha çok yeni. inşallah bu ay herkes için çok bereketli geçer.
Bakalım yarın doktor ne diyecekHmmm o zaman en kisa zamanda kalirsin sen bende 2ay 5gun gecikti annem soylemishdiki gecikince insan bunyesi kendini hazirliyor 3ye kaldim
Kim olmadığı için kararsız kaldım sadece sancilarimdan belki diyorum bide gecikinceCanım iltihap ya da mantar fln candida ürediyse beyaz akıntı coğalıyor ya da farklı renk sarı yeşil akıntı oluyor fitil veriolar gecıor hemen
InshAllah guzel habelerle gelirsin)))bizede haber verirsinBakalım yarın doktor ne diyecek
Ahhh bu doktorlar bende birgun doktor katili olacam )))))))sen kafana takma inshAllah doktorun dushuncesi gibi hamile cikarsin kan testinde))))
Bende oyle dushunuyorum Allah bir zamana yazmish o zamana kadar sabr etmemiz lazimBen olmadığımı biliyorum vakti zamanı vardır elbet
Tabi ki beklemiş halleri yalnız, alttaki bugüne ait 16.00 civarı yaptım. Eki Görüntüle 2125859
Hayirli olsun ay ne güzel ya.kacinci denemenizdi?Tabi ki beklemiş halleri yalnız, alttaki bugüne ait 16.00 civarı yaptım. Eki Görüntüle 2125859
Bende oyle dushunuyorum Allah bir zamana yazmish o zamana kadar sabr etmemiz lazim
Yok canım ya aile içi bir sıkıntı oldu da fırsat olmadıMerhaba canim seni merak ettim gittinmi kontrole????
1gunmu yogun geldi???ben burfa bashqa forumda kiz idrar testi yapmishdi pozitivdi kan testi negativ doktora gitti doktor hamile deyilsin dedi kiz hastalandi ama yine idrar + kan - bekledi 1hafta ustunden gecti kan testini yeniledi 3haftalik hamileymish bunlar oldukcada yaziyordu soylemishdiki ilk gelen kana bakin qirmizi degilse hamishsinizdir pembesi ya kahve rengi adetin ilk rengine bakin demishdiKuzum şimdi baktım adetim kesilmiş.. eke leke geliyor şimdi. Dünden bugüne yoğundu şimdide kesilmiş anlamadim.
Bu adetein kaçcıncı günü tedaviniz beydi acaba?bnde çatlatma iğnesi yaptrdm bu ay 11.günü twst verdim değerim 2çıktı yani begatifTabi ki beklemiş halleri yalnız, alttaki bugüne ait 16.00 civarı yaptım. Eki Görüntüle 2125859
Yok canım ya aile içi bir sıkıntı oldu da fırsat olmadı
1gunmu yogun geldi???ben burfa bashqa forumda kiz idrar testi yapmishdi pozitivdi kan testi negativ doktora gitti doktor hamile deyilsin dedi kiz hastalandi ama yine idrar + kan - bekledi 1hafta ustunden gecti kan testini yeniledi 3haftalik hamileymish bunlar oldukcada yaziyordu soylemishdiki ilk gelen kana bakin qirmizi degilse hamishsinizdir pembesi ya kahve rengi adetin ilk rengine bakin demishdi
Pembe geldi canım . Şimdide kesildi peçeteye geliyor sadece . Leke leke oda kahverengileşcek sanırım .
Yukarda yazdigimi herkes okusun belki bi ishe yarar sende ne rengdi yesimmm???doktorlar hamish deyilsin demishdi o kiza kizsa burda bize yaziyorduki hiss ediyorum hamishim ben oylede cikti belko sendede oyledir)))
Ayyy inshAllah sende oylesindir)))))) shimdi bende heyecanlandim))))))ne zaman gidiyorsun doktora?
InshAllah haber vermeyi unutma)Yarın gidicem canım .