İnşallah hayırlı haberler alırsın canım alırız hatta :) benim de şafak 5 :) Ne kadar zamandır deniyorsunuz?Bata 3 gün var canım fazla belirtim olmadı bu ay sadece son 2 3 gündür kasıklarımda saniyelik atmalar oluyor o kadar bakalım hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım alırız hatta :) benim de şafak 5 :) Ne kadar zamandır deniyorsunuz?Bata 3 gün var canım fazla belirtim olmadı bu ay sadece son 2 3 gündür kasıklarımda saniyelik atmalar oluyor o kadar bakalım hayırlısı
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım alırız hatta :) benim de şafak 5 :) Ne kadar zamandır deniyorsunuz?
Bende oyle yapiyorum umudumu kaybettim sanki ama yinede adamin aklinda acaba kelimesi kaliyor oda bi umut aslinda))))))
Bizim 3. ayımız oldu bu aydan ümidim yok keşke buraya daha önce gelseymişim bayağı yeni şeyler öğrendim burda..inşallah canım hepimiz için dua ediyorum. 4 ay önce düşüğüm oldu 2 aydır da deniyoruz tekrardan
siz ne zamandır deniyosunuz
Bende oyle yapiyorum umudumu kaybettim sanki ama yinede adamin aklinda acaba kelimesi kaliyor oda bi umut aslinda))))))
Bizim 3. ayımız oldu bu aydan ümidim yok keşke buraya daha önce gelseymişim bayağı yeni şeyler öğrendim burda..
Bu ay ne yumurtlama takibi yaptım adamakıllı ne başka bir şey inşallah bu ay tutar bana doğum günü sürprizi olur :)
Cok kafaya takma doktorlar yeni yeni icadlar etmeye bayilirlar onun olmadigini bile bile yine hastani telashlandiriyorlar onun icin bosh ver)kan testinj neden istedi yani ne icin gebelikmi???birde yarın kan testi istedi . Yinede anlamadim.
Cok kafaya takma doktorlar yeni yeni icadlar etmeye bayilirlar onun olmadigink bile bile yine hastani telashlandiriyorlar onun icin bosh ver)kan testinj neden istedi yani ne icin gebelikmi???
Nedenki???daha once dushuk filan yashadinmi sen???doktorun kafaso gidik galiba senin ilacin hem gebelikcin hem adetcin gebelik olsaydi adet olmazdi hastami bu doktorEvet bana adet olsan bile gebelik testi yaptır dedi.
Cok kafaya takma doktorlar yeni yeni icadlar etmeye bayilirlar onun olmadigini bile bile yine hastani telashlandiriyorlar onun icin bosh ver)kan testinj neden istedi yani ne icin gebelikmi???
aynen gerçekten güzel şeyler öğreniyoruz burdan olsun sıkma canını Allah ol derse olur inşallah.
Benimde doğum günüm önümüzdeki ay bana da doğum günü sürprizi gibi bişey olucak :) inşallah tutar ikimizinde![]()
Test yaptın mı hiç erken gebelik testi filan?
Bir de kaç yaşındasın :)
Garanti olsun diyorum canım çıkmazsa üzülürüm biraz daha bekleyip direk hastaneye gidicemCanim gecmedende teste cika biliyor adete 3-4gun kala
33 yaşındayım canım ben de erken gebelik testi aldım yarın gelicek 2 gün kala deneyeceğim bakalımdün sabah yaptım çok silik gördüm gibi hatta attım fotoyu yukarlarda var ama kimse göremedi bilmiyorum ikilemde kaldım yarın sabah tekrarlıcam testi. 26 yaşındayım sen ?
Nedenki???daha once dushuk filan yashadinmi sen???doktorun kafaso gidik galiba senin ilacin hem gebelikcin hem adetcin gebelik olsaydi adet olmazdi hastami bu doktor
InshAllah)))bizede haber vermeyi unutma)Garanti olsun diyorum canım çıkmazsa üzülürüm biraz daha bekleyip direk hastaneye gidicem
Tabiki umarım inşallah hayırlı haber veririm size ,:) sizden de bekliyorum :))InshAllah)))bizede haber vermeyi unutma)
Benimde kafam karishti Gec dollenme olsunda adet gordun sen artik ne olursa bu ay olacak bilemedim doktordur bizden daha iyi biliyor ama mantiksiz dedikleri bende ilk kez duydumYok düşük yaşamadım ama pko hastasiyim geç döllenme olabilir diyor önlem alalım düşük olmaması için diyo. Doktor çok iyi bi çok yerden geliyorlar muane olmak için. Bilmiyorum daha iyi bi doktor bulursam özele gidicem birde. Kafam karıştı ya iyicene şu yumurta takibini yapsında bir.
Bende 4ay once dushuk yaptim adetlerim duzensiz oldu 2ci reglim 2ay gelmedi doktor kan analizi yazdi verdim hamish degildim ilac yazdi adet oldum oldu bitti bu ay yeniden bashladik butun shupheler adet olana kadardir ondan sonra hicbishey shuphe kalmiyor senin doktorunu hic anlamadim benYok düşük yaşamadım ama pko hastasiyim geç döllenme olabilir diyor önlem alalım düşük olmaması için diyo. Doktor çok iyi bi çok yerden geliyorlar muane olmak için. Bilmiyorum daha iyi bi doktor bulursam özele gidicem birde. Kafam karıştı ya iyicene şu yumurta takibini yapsında bir.
InshAllah canim)))))Tabiki umarım inşallah hayırlı haber veririm size ,:) sizden de bekliyorum :))