- 1 Mart 2018
- 839
- 796
- 23
- 32
33 yaşındayım canım ben de erken gebelik testi aldım yarın gelicek 2 gün kala deneyeceğim bakalım
sende belirti falan var mı hiç ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 yaşındayım canım ben de erken gebelik testi aldım yarın gelicek 2 gün kala deneyeceğim bakalım
Once hamishlik analizi verip sora ilac yaziyorlar senin doktorun tersden gidiyor galiba ama yinede dediyini yap bir bildiyi vardir her haldeYok düşük yaşamadım ama pko hastasiyim geç döllenme olabilir diyor önlem alalım düşük olmaması için diyo. Doktor çok iyi bi çok yerden geliyorlar muane olmak için. Bilmiyorum daha iyi bi doktor bulursam özele gidicem birde. Kafam karıştı ya iyicene şu yumurta takibini yapsında bir.
Bende 4ay once dushuk yaptim adetlerim duzensiz oldu 2ci reglim 2ay gelmedi doktor kan analizi yazdi verdim hamish degildim ilac yazdi adet oldum oldu bitti bu ay yeniden bashladik butun shupheler adet olana kadardir ondan sonra hicbishey shuphe kalmiyor senin doktorunu hic anlamadim ben
Once hamishlik analizi verip sora ilac yaziyorlar senin doktorun tersden gidiyor galiba ama yinede dediyini yap bir bildiyi vardir her halde
Hayir onu dimiyorum hastalanmak icin ilac yazmamishmiydi sana???İlaç yazmadıkı bugün zaten . Yumurta takibinden sonra bi bakalim dedi bana.
Hayir onu dimiyorum hastalanmak icin ilac yazmamishmiydi sana???
Evet bende onu diyirom ilacdan once test yapiliyor sen yine ayrintili kafandaki tun sorualri doktora soyle cvbini al hepsini konush neyi ne icin yaziyor ne yapiyor ben doktora gittiyimde doktordan cok konushuyorum hepsini netden arashtirip gidiyorumEvet yazdı progestan. Dediğin gibi hamilelik varsa adet olmuyorum yoksa adet görüyorum. Bende anlamıyorum ki en sonunda hiç gitmiycem hastaneye o olcak
Benim gibi bir sorun bulmush hemen))))iyi dushun belki gec dollenmedir nie biz kadinlar ilk once hep kotuyu dushunuruz acabaKızlar bildiğiniz üzere günüm geçti sabah teste negatif çıktı ve şuanda olacağıma dair şancim da yok gibi sizce adet gecikmem iltihap nedenli olabilir mi olabilirse iltihap yaşayınca ne gibi sıkıntılar yaşayan var şimdiye kadarki belirtilerin iltihaplanma olabilir mi?
Ay canim inshAllah)varmi atarmisin bizde bakalim)))))Herkese merhaba beklenen adet tarihim 19 Mart'tı. 16 martta silikte olsa çift çizgiyi gördüm..bugün testi tekrarladım daha belirgindi. Bakalım kan testi nasıl çıkacak?
Tabi ki beklemiş halleri yalnız, alttaki bugüne ait 16.00 civarı yaptım.Ay canim inshAllah)varmi atarmisin bizde bakalim)))))
3 ay önce 5 gün geciktim doktora gittiğimde gebelik değil iltihap var dedi o zmn da çok sancilaniyordumB
Benim gibi bir sorun bulmush hemen))))iyi dushun belki gec dollenmedir nie biz kadinlar ilk once hep kotuyu dushunuruz acaba
Ben de bel ve kasık ağrısı çok var arada da bulantım varsende belirti falan var mı hiç ?
Var varTabi ki beklemiş halleri yalnız, alttaki bugüne ait 16.00 civarı yaptım. Eki Görüntüle 2125859
Belki regl ile üstüne görme karışırsa fln diye mi ki ben de anlamadımBenimde kafam karishti Gec dollenme olsunda adet gordun sen artik ne olursa bu ay olacak bilemedim doktordur bizden daha iyi biliyor ama mantiksiz dedikleri bende ilk kez duydum
Hmmm o zaman en kisa zamanda kalirsin sen bende 2ay 5gun gecikti annem soylemishdiki gecikince insan bunyesi kendini hazirliyor 3ye kaldim3 ay önce 5 gün geciktim doktora gittiğimde gebelik değil iltihap var dedi o zmn da çok sancilaniyordum
Evet bende onu diyirom ilacdan once test yapiliyor sen yine ayrintili kafandaki tun sorualri doktora soyle cvbini al hepsini konush neyi ne icin yaziyor ne yapiyor ben doktora gittiyimde doktordan cok konushuyorum hepsini netden arashtirip gidiyorum
Yok canim tibbda ustune gorme gibi bishey yok bende bilmedim bu sorulara ancak o doktor cvb vere bilir)))))Belki regl ile üstüne görme karışırsa fln diye mi ki ben de anlamadım
Canım iltihap ya da mantar fln candida ürediyse beyaz akıntı coğalıyor ya da farklı renk sarı yeşil akıntı oluyor fitil veriolar gecıor hemenKızlar bildiğiniz üzere günüm geçti sabah teste negatif çıktı ve şuanda olacağıma dair şancim da yok gibi sizce adet gecikmem iltihap nedenli olabilir mi olabilirse iltihap yaşayınca ne gibi sıkıntılar yaşayan var şimdiye kadarki belirtilerin iltihaplanma olabilir mi?