Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Once hamishlik analizi verip sora ilac yaziyorlar senin doktorun tersden gidiyor galiba ama yinede dediyini yap bir bildiyi vardir her halde

Bende bilmiyorum valla üstüne görme filan diye mi düşünüyor ki . Emin olmak için yaptiriyor iste. Ben zaten hastalanana kadar şimdide yumurta takibine bakicam iste sonuç ne olacak ?

Kızlar bildiğiniz üzere günüm geçti sabah teste negatif çıktı ve şuanda olacağıma dair şancim da yok gibi sizce adet gecikmem iltihap nedenli olabilir mi olabilirse iltihap yaşayınca ne gibi sıkıntılar yaşayan var şimdiye kadarki belirtilerin iltihaplanma olabilir mi?

Evet yazdı progestan. Dediğin gibi hamilelik varsa adet olmuyorum yoksa adet görüyorum. Bende anlamıyorum ki en sonunda hiç gitmiycem hastaneye o olcak
Evet bende onu diyirom ilacdan once test yapiliyor sen yine ayrintili kafandaki tun sorualri doktora soyle cvbini al hepsini konush neyi ne icin yaziyor ne yapiyor ben doktora gittiyimde doktordan cok konushuyorum hepsini netden arashtirip gidiyorum

B
Benim gibi bir sorun bulmush hemen))))iyi dushun belki gec dollenmedir nie biz kadinlar ilk once hep kotuyu dushunuruz acaba

Herkese merhaba beklenen adet tarihim 19 Mart'tı. 16 martta silikte olsa çift çizgiyi gördüm..bugün testi tekrarladım daha belirgindi. Bakalım kan testi nasıl çıkacak?

sende belirti falan var mı hiç ?
Ben de bel ve kasık ağrısı çok var arada da bulantım var
Bulantı belki psikolojik dicem ama sol tarafda bel ve kasık ağrısı çok fazla sağda hiçbirşey yok canım.
Geçen aralık ayında doktor bel fıtığı başlangıcı demişti belki de odur bilemiyorum vicdan yapıyorum hap bile içemiyorum canım biran önce netleşse de rahatlasam ay gerçi hamiş olsam çekmeye razıyım inşallah Allah gönlümüzdekini nasip eder en hayırlı zamanda sağlıcakla

3 ay önce 5 gün geciktim doktora gittiğimde gebelik değil iltihap var dedi o zmn da çok sancilaniyordum
Hmmm o zaman en kisa zamanda kalirsin sen bende 2ay 5gun gecikti annem soylemishdiki gecikince insan bunyesi kendini hazirliyor 3ye kaldim

Evet bende onu diyirom ilacdan once test yapiliyor sen yine ayrintili kafandaki tun sorualri doktora soyle cvbini al hepsini konush neyi ne icin yaziyor ne yapiyor ben doktora gittiyimde doktordan cok konushuyorum hepsini netden arashtirip gidiyorum

Soruyorum kuzum olasılıklardan bahsediyor bana .

Canım iltihap ya da mantar fln candida ürediyse beyaz akıntı coğalıyor ya da farklı renk sarı yeşil akıntı oluyor fitil veriolar gecıor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…