Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata 3 gün var canım fazla belirtim olmadı bu ay sadece son 2 3 gündür kasıklarımda saniyelik atmalar oluyor o kadar bakalım hayırlısı
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım alırız hatta :) benim de şafak 5 :) Ne kadar zamandır deniyorsunuz?

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım alırız hatta :) benim de şafak 5 :) Ne kadar zamandır deniyorsunuz?

inşallah canım hepimiz için dua ediyorum. 4 ay önce düşüğüm oldu 2 aydır da deniyoruz tekrardan
siz ne zamandır deniyosunuz

inşallah canım hepimiz için dua ediyorum. 4 ay önce düşüğüm oldu 2 aydır da deniyoruz tekrardan
siz ne zamandır deniyosunuz
Bizim 3. ayımız oldu bu aydan ümidim yok keşke buraya daha önce gelseymişim bayağı yeni şeyler öğrendim burda..
Bu ay ne yumurtlama takibi yaptım adamakıllı ne başka bir şey inşallah bu ay tutar bana doğum günü sürprizi olur :)

aynen gerçekten güzel şeyler öğreniyoruz burdan olsun sıkma canını Allah ol derse olur inşallah.
Benimde doğum günüm önümüzdeki ay bana da doğum günü sürprizi gibi bişey olucak :) inşallah tutar ikimizinde

birde yarın kan testi istedi . Yinede anlamadim.
Cok kafaya takma doktorlar yeni yeni icadlar etmeye bayilirlar onun olmadigini bile bile yine hastani telashlandiriyorlar onun icin bosh ver)kan testinj neden istedi yani ne icin gebelikmi???

Cok kafaya takma doktorlar yeni yeni icadlar etmeye bayilirlar onun olmadigini bile bile yine hastani telashlandiriyorlar onun icin bosh ver)kan testinj neden istedi yani ne icin gebelikmi???

Test yaptın mı hiç erken gebelik testi filan?
Bir de kaç yaşındasın :)

Test yaptın mı hiç erken gebelik testi filan?
Bir de kaç yaşındasın :)

dün sabah yaptım çok silik gördüm gibi hatta attım fotoyu yukarlarda var ama kimse göremedi bilmiyorum ikilemde kaldım yarın sabah tekrarlıcam testi. 26 yaşındayım sen ?

dün sabah yaptım çok silik gördüm gibi hatta attım fotoyu yukarlarda var ama kimse göremedi bilmiyorum ikilemde kaldım yarın sabah tekrarlıcam testi. 26 yaşındayım sen ?
33 yaşındayım canım ben de erken gebelik testi aldım yarın gelicek 2 gün kala deneyeceğim bakalım

Nedenki???daha once dushuk filan yashadinmi sen???doktorun kafaso gidik galiba senin ilacin hem gebelikcin hem adetcin gebelik olsaydi adet olmazdi hastami bu doktor

Yok düşük yaşamadım ama pko hastasiyim geç döllenme olabilir diyor önlem alalım düşük olmaması için diyo. Doktor çok iyi bi çok yerden geliyorlar muane olmak için. Bilmiyorum daha iyi bi doktor bulursam özele gidicem birde. Kafam karıştı ya iyicene şu yumurta takibini yapsında bir.

Şafak 5 günler geçmiyor bildiğin ve sadece kasıklarıma ara sıra batmalar oluyor ve işin ilginç yanı bu ay göğüslerde hiç bir belirti yok önceki aylarda 1 hafta kala olurdu sizce sebebi nedir

Benimde kafam karishti Gec dollenme olsunda adet gordun sen artik ne olursa bu ay olacak bilemedim doktordur bizden daha iyi biliyor ama mantiksiz dedikleri bende ilk kez duydum

Bende 4ay once dushuk yaptim adetlerim duzensiz oldu 2ci reglim 2ay gelmedi doktor kan analizi yazdi verdim hamish degildim ilac yazdi adet oldum oldu bitti bu ay yeniden bashladik butun shupheler adet olana kadardir ondan sonra hicbishey shuphe kalmiyor senin doktorunu hic anlamadim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…