Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok sık tuvalete çıkıyorum ilaçla adet görüyorum 1 hafta doldu hastalanmadım. En geç 10 gün içinde diyordu çarşamba günü 10 gün olacak randevum var . 3 4 gündür de devam ediyor çok sık tuvalete çıkma olayım. 15 dk bi bazen 1 saatte bi. Ovulasyon günüm olmamasına rağmen çift çizgi gordum . Kaşık ağrım yok belimde ağrımıyor . Bugün dune kadar vardı. Sasirdim kaldım ya of of bi an önce çarşamba olsa
Yesimcim bende seni merak ediyirdum sen bi xq analizi yaptirsana)))olur olur olmazdaki olmaz

Delimisin kiz)))))))1gun once ilishki yashamishsan sabahsi gun hic hamilelik testinde cift cizgi cikarmi yaa))))idrar testunde en az 3haftani gecmelidir)))

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar benimde bugündu ama hala tık yok bilmiyorum belki de hasta olurum 2 haftadir kasik ağrılarım ara ara vurup gidiyordu bugünde oldu ve sabah midem bulandı az daha kusuyordum.. bide çok özür dilerim göbek deliğine iğne batar gibi sancılar girdi ilginç..
Test yapmishmiydin canim?

Teşekkür ederim canım bunu her aktar bilir mi acaba. Ben antibiyotikleri düzenli kullanamadığım için hiç kullanmıyorum ama macun iltihap söküyorsa kesinlikle kullanmalıyım
Hanımlara özel macun var bnde kullandm gerçekten o kadar etkili ki yumurtladğmı o ay öyle hissetmştm ki hamile kalmak isteyenlerin yada tedavi amaçlı kullanmak isteyenler için kullanım şekilleri farklı oluyor instgramdan almşym bi araştr istersen
Adı bu clifeballibitkiselmacun

Kızlar 2gün önce pembemsi bir leke gördüm bikere 20sinde adet olmam gerekiyor benim ilk hamileligimde hiç belirti olmadı sadece adet gecikmesi dışında şimdi sol tarafımda ara sıra hafif bi agrı girip çıkıyor ama akıntım beyaz sizce 2gün var sizce olabilirmi

Back