Dün gece pik yapmış gibiKızlar yumurtlamışım değil mi ?Eki Görüntüle 2125516
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün gece pik yapmış gibiKızlar yumurtlamışım değil mi ?Eki Görüntüle 2125516
Dün 13.günümdü canım normalde döngüm 30 gün neden erken yumurtladım acabaDün gece pik yapmış gibi
Not al istersen.Eğer dün yum günüyse 14 gün sonrası bat olması gerek.Döngün değişmiş mi belli olurDün 13.günümdü canım normalde döngüm 30 gün neden erken yumurtladım acaba
Testleri yapmaya devam edeyim diyorum 3-4 gün daha bakalım çift bir daha çıkacak mı ordan da anlarım gibi :)Not al istersen.Eğer dün yum günüyse 14 gün sonrası bat olması gerek.Döngün değişmiş mi belli olur
17 sinde yumurtlamissin sanirimKızlar yumurtlamışım değil mi ?Eki Görüntüle 2125516
Evet bence de devam etmelisinTestleri yapmaya devam edeyim diyorum 3-4 gün daha bakalım çift bir daha çıkacak mı ordan da anlarım gibi :)
Yesimcim bende seni merak ediyirdum sen bi xq analizi yaptirsana)))olur olur olmazdaki olmazKızlar çok sık tuvalete çıkıyorum ilaçla adet görüyorum 1 hafta doldu hastalanmadım. En geç 10 gün içinde diyordu çarşamba günü 10 gün olacak randevum var . 3 4 gündür de devam ediyor çok sık tuvalete çıkma olayım. 15 dk bi bazen 1 saatte bi. Ovulasyon günüm olmamasına rağmen çift çizgi gordum . Kaşık ağrım yok belimde ağrımıyor . Bugün dune kadar vardı. Sasirdim kaldım ya of of bi an önce çarşamba olsa
Test yapmishmiydin canim?Kızlar iyi akşamlar benimde bugündu ama hala tık yok bilmiyorum belki de hasta olurum 2 haftadir kasik ağrılarım ara ara vurup gidiyordu bugünde oldu ve sabah midem bulandı az daha kusuyordum.. bide çok özür dilerim göbek deliğine iğne batar gibi sancılar girdi ilginç..
Ayyyy shimdi gordum bende test filan yazmishdim ozur dilerim hayirlisi canim boyle olmasi lazimmish nisanda inshAllah ilk senden aliriz guzel haberlerBen hastalandim((
Xq yaptirmadinmi canim?Kızlar bende hala adet olmadım şancim o kadar çok ki bacaklarım sızlıyor resmen
Hanımlara özel macun var bnde kullandm gerçekten o kadar etkili ki yumurtladğmı o ay öyle hissetmştm ki hamile kalmak isteyenlerin yada tedavi amaçlı kullanmak isteyenler için kullanım şekilleri farklı oluyor instgramdan almşym bi araştr istersenTeşekkür ederim canım bunu her aktar bilir mi acaba. Ben antibiyotikleri düzenli kullanamadığım için hiç kullanmıyorum ama macun iltihap söküyorsa kesinlikle kullanmalıyım
Yesimcim bende seni merak ediyirdum sen bi xq analizi yaptirsana)))olur olur olmazdaki olmaz
Ayyyy shimdi gordum bende test filan yazmishdim ozur dilerim hayirlisi canim boyle olmasi lazimmish nisanda inshAllah ilk senden aliriz guzel haberler
Hayır yapmadım daha bı kaç gün daha geçsin diyorum..Test yapmishmiydin canim?
Ama senin daha var canım dur bakım.. hemen kötü düşünmeye limBen cuma günü kanda baktırdm 0,58 di bir umut geç dölşenmeyse diye bekliyorum![]()
Ben azeriyim bizde xq sizde bhg neyse ondan yani kan analiziXq analizi nedir canım?
Canim gecmedende teste cika biliyor adete 3-4gun kalaHayır yapmadım daha bı kaç gün daha geçsin diyorum..