Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hayırlı günler, üç aylarda geldi mübarek aylar hürmetine inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin, uğrayamadım bir kaç gündür epeyce yazılmış kaçırdım güzel haber veren hamile olan var mı ???

Kızlar hala olmadım adet 6 gün oldu testtede cikmayinca tamam yok diyorum.Adet olmayincada insan suphe ediyo ve acayip gogus agrilarim var normalde hic olmaz .Napsam bilemedim..

Kızlar hala olmadım adet 6 gün oldu testtede cikmayinca tamam yok diyorum.Adet olmayincada insan suphe ediyo ve acayip gogus agrilarim var normalde hic olmaz .Napsam bilemedim..
yen cnm bende şimdi aynı durumdayım ben bat tarihinden 1 gün önce yapmıştım negetifti ama hala adet olmadım dayanamadım bugün sabahtan gidip yine test aldım son idrar yaptığım saatin üstüne 4 saat geçmesini bekliyorum bir daha yapıcam test bu seferde olmazsa ümidim biter artik

Kızlar benim hayallerde yine suya düştü yine test yaptım ve yine negatif artık sadece adet olmayı bekliyorum:110::eğlence:

Dün gece bide sancı içinde evin içinde dönüp durdum ama bugün şuan hiç ağrim sanki adet olucam gibi kan testi yaptırayım mi yarın varsa eğer çıkarmış idrar negatif olsada kanda çıkar mi

Aynı belirtiler bende de mevcut.Bakalım bat gününü bekliyorum :işsiz:
Benimde dun bi 15 20 dk kadar gobek deligimin orda igne batmasi gibi batmalar oldu ama olduğunu düşünmüyorum çünkü kaç aydır hep belirtiler yasadim aka sonuc negatifti bu ay hic belirti yaşamadım öyle ara ara biseyler oldu ama ona yormuyorum

Kızlar dün sabah test yaptım çok zor gözüksede hayalet bir çizgi gördüm yada görmek istedim bilmiyorum :KK51: daha net olsun diye rengiyle oynadim biraz sizde görüyor musunuz benim gibi yardim eder misiniz bata 3 gün var.

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-19-13-51-43-1-1.png
    Screenshot_2018-03-19-13-51-43-1-1.png
    836,5 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar dün sabah test yaptım çok zor gözüksede hayalet bir çizgi gördüm yada görmek istedim bilmiyorum :KK51: daha net olsun diye rengiyle oynadim biraz sizde görüyor musunuz benim gibi yardim eder misiniz bata 3 gün var.
Canım birşey gözükmüyor adetin geçince bir daha yap

Ben azeriyim bizde xq sizde bhg neyse ondan yani kan analizi:KK35:inshAllah canim bu ay hepimiz:anneadayı::anne:oluruz inshAllah

İnşallah ama Ben hastalandm maalesef ki. Doktora geldim şimdi hastalanınca gel dedi klomen verecek birde yumurta takibi için ultrasona gün verecek . Rabbim hakkımızda hayırlısını versin .

Merhabalar bugün test yapıldı hcg 14 çıktı ama adet günume daha 5 gün var. Doktor bekleyelim adet gününü dedi.sizce umitlenmeli miyim?

Back