Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yen cnm bende şimdi aynı durumdayım ben bat tarihinden 1 gün önce yapmıştım negetifti ama hala adet olmadım dayanamadım bugün sabahtan gidip yine test aldım son idrar yaptığım saatin üstüne 4 saat geçmesini bekliyorum bir daha yapıcam test bu seferde olmazsa ümidim biter artikKızlar hala olmadım adet 6 gün oldu testtede cikmayinca tamam yok diyorum.Adet olmayincada insan suphe ediyo ve acayip gogus agrilarim var normalde hic olmaz .Napsam bilemedim..
Bat ne zamandı canmKızlar benim hayallerde yine suya düştü yine test yaptım ve yine negatif artık sadece adet olmayı bekliyorum![]()
Benimde dun bi 15 20 dk kadar gobek deligimin orda igne batmasi gibi batmalar oldu ama olduğunu düşünmüyorum çünkü kaç aydır hep belirtiler yasadim aka sonuc negatifti bu ay hic belirti yaşamadım öyle ara ara biseyler oldu ama ona yormuyorumAynı belirtiler bende de mevcut.Bakalım bat gününü bekliyorum![]()
Canım birşey gözükmüyor adetin geçince bir daha yapKızlar dün sabah test yaptım çok zor gözüksede hayalet bir çizgi gördüm yada görmek istedim bilmiyorumdaha net olsun diye rengiyle oynadim biraz sizde görüyor musunuz benim gibi yardim eder misiniz bata 3 gün var.
Kanda varsa kesin cikar bence kan testi yaptirBen yarın gidip kan testi yaptırmak istiyorum idrarda çıkmadı ama kanda varsa kesin çıkar mı kizlar
Varsa kanda çıkması lazım canım günün geçmiş çünküBen yarın gidip kan testi yaptırmak istiyorum idrarda çıkmadı ama kanda varsa kesin çıkar mı kizlar
Ben azeriyim bizde xq sizde bhg neyse ondan yani kan analiziinshAllah canim bu ay hepimiz
oluruz inshAllah
5 gun var diye 14 çıkmıştır yukselir insallahMerhabalar bugün test yapıldı hcg 14 çıktı ama adet günume daha 5 gün var. Doktor bekleyelim adet gününü dedi.sizce umitlenmeli miyim?
İnşallah canım inşallah5 gun var diye 14 çıkmıştır yukselir insallah