- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
İnsallah ya sağol canim 7aylik evliyim zaten canim bebek istiyoruz bi doktor kontrolune gitsem hersey normal dese artik allah nasip ettiği zaman olucaktir zaten.tabi insallah isteyen herkes cok beklemeden kavussun hemen bebisine.artik haberler sizde takipteyim sizleri :)Üzüldüm canim senin icin ya . Günlerce bekle sonra da regl ol insan çok kötü oluyor duygusal olarak ama sen iyi ol canim hastalığın bittikten sonra bolca dua et ve Rabbimden iste insallah hamile kalirsin. gelecek ay senden güzel haberler duyariz
Aynen . Benim görümcem adet gecikmesi olmazsa bebek hareketlerini hissedene kadar hamileligine anlamaz. Tek bir belirti veya his yasamiyor. Sadece ilk cocugunda rüya görmüs de anlamis
Benim de bata 6-7 Gün var iki gündür falan karnımın sol tarafında arada batma oluyor ince ince çekiliyor gibi göğüslerimde bir şey yok aksine yumuşak umudum gidiyor bazenİnşallah canın benin Rabbim de sizlerin yüzünü güldürü umarım.
İşte dediğim gibi benim yum. 5 marttı ve o gün ilişkimiz oldu ve yum.dan 1 gün önce olmuştu beraberlik ve yum.dan 1 hafta sonra hafif baş dönmeleri mide bulantıları çok hafif bir şekilde ama ben hep göğüsüme baktım çünkü 1 defa kimyasal gebelik yaşadım onda çok ağrıyordu göğüsüm bu ay hiç yaşamdım göğüs hasssiyeti burdan da anlayabilirsiniz her gebeliğiniz de aynı belirti olmazmış ve adetime 10 gün kala sırt ağrılarım kasıklarımda batma iştahım arttı ve ayaklarım buz gibiydi hep ve bu 3 gündür gaz problemim ve midem de yanma vardı karnımda davul gibi olmuştu hala da öyle aslında karnımın alt kısımı çok ağrılar oldu özllikle bende söz verdim kendime adetim geçince test yapicam ama dayanamadım bu ağrı normal değil deyip normal testlerden yaptım 1 dk içinde çok az silik çıktı 5 dk içinde de resimdeki gibi işte adetime 4 gün varken normal testte çıkması şaşırttı beni de.
Allah'tan umud kesilmez canın bende senin gibi olumsuz düşünce olucak inşallah diyırdum ve hep dua ettim Rabbime sende böyle yap canımBenim de bata 6-7 Gün var iki gündür falan karnımın sol tarafında arada batma oluyor ince ince çekiliyor gibi göğüslerimde bir şey yok aksine yumuşak umudum gidiyor bazen
Hep dua ediyorum canım sürekli isteyen herkese dua ediyorum Rabbim tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkeseAllah'tan umud kesilmez canın bende senin gibi olumsuz düşünce olucak inşallah diyırdum ve hep dua ettim Rabbime sende böyle yap canım
Evet gosteriyor be kontrole gitdiyimde 2gun once yumurtdan catlamish dedi yani gorunuyo))))Kızlar geçen hafta doktora gittim rahmin tertemiz iki yumurtan var dedi gebelik olsa söylerdi ama doktor sanki zoraki konuşuyo gebelik olsa söylerdi sanırım sadece yeni yumurtlama olmuşsa görüeler mi acaba çünkü 15 gün boyunca midwm yanıyodu bulanıyo hala akıntı bu ay hiççç yok anlamadım gitti gögüslerimde küçüldü yumuşadı valla hamile kalırsam tarihe geçicem
Amin aminn inşallah bende hep dua ediyorum hepimiz için.Hep dua ediyorum canım sürekli isteyen herkese dua ediyorum Rabbim tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese
Bende dayanamdm bu sabah yaptım fortune gebelik testi NegatifBenimde senle günlerim aynı halada hasta olmadım ama ben 14 ünde dayanamayıp test yapmıştım negatifti çıkmıştı daha erken diye cok takmadim adet olmadıkça umitleniyorum yine insen yarın 30.gün olmazsam hafta için test yaparım bi daha
Yaptım canım negatifTest yapinca qrupada at))))
Canim adet azliginin hicbisheye yorma cunki benimde adetlerim cok azalmishdi 2gun oluyordu kesiliyordu doktorom senden cikan kan boyle dedi normal boyle olmasi dedi herkesde ayni olmuyor ama dushuk yashadikdan sonra ilacla adet oluyorum ve adetlerim cok yogun demek istediyim onun icin doktora gitme kafana takma )))))Adete döndü canım ya Kısmet değilmiş bu ayda.zaten oyle gebelik belirtim falan yoktu.sadece adetim bu ay da az uc aydir korunmuyorduk uc aydir da adetlerim azaldi yogun geçmiyor eskisi gibi.bunun için doktora gorunecegim adetim tam sökülmüyor stres yapiyorum
Ne güzel dileklerde bulunmussun rabbim en kisa zamanda muradimiza erdirir insallah doktora git muhakkak canim insallah bir sorunun olmaz da. Bende 10 aylik evliyim ama daha oncesinde guatir varmis bende megersem o yüzden bir türlü tutmuyordu su an degerlerim normallesmislerse insallah hamile kalirim . Bizde bes alti ay denedik olmayinca artk doktora gittik yani ihmal etme doktora gitmeyiİnsallah ya sağol canim 7aylik evliyim zaten canim bebek istiyoruz bi doktor kontrolune gitsem hersey normal dese artik allah nasip ettiği zaman olucaktir zaten.tabi insallah isteyen herkes cok beklemeden kavussun hemen bebisine.artik haberler sizde takipteyim sizleri :)
Hayirlisi inshAllah uzulme batina var belki gec dollenmedir bekle sen))))Yaptım canım negatif
Hayirlisi inshAllah stress yapma her shey duzelecek)))O iki günü değerlendirdik ama tahriş olduğu için devam.edemedik son 2 gündür. 5 gün kaldi bakalim ilaca göre adet olmama normalde 1 hafta ama en geç 10 gün yazıyordu bakıcaz. Artik
Aynı durumdayız 5 gün var sol tarafta arada hafif batma ve çekme var.. başka da hiç bi his yokBenim de bata 6-7 Gün var iki gündür falan karnımın sol tarafında arada batma oluyor ince ince çekiliyor gibi göğüslerimde bir şey yok aksine yumuşak umudum gidiyor bazen
Rabbim gönlümüze göre verir inşallah .Aynı durumdayız 5 gün var sol tarafta arada hafif batma ve çekme var.. başka da hiç bi his yok
Ay canim sağol ya bunla ilgili bikac konu okudum burda bazilarinda normalmis bazilarinda bi hormon yuksek cikmis falan ama ben garantiye almak icim bi gorunecegim doktora.kansizlik oluyor dönem dönem yine kan degerlerim mi düştü falan bi arastirmam lazim.insallah dedigin gibi normal biseydir.gerci onceden de oyle yogun gecmezdi ama 4 gün falan surerdi az az simdi dahada azalınca korkuyorumCanim adet azliginin hicbisheye yorma cunki benimde adetlerim cok azalmishdi 2gun oluyordu kesiliyordu doktorom senden cikan kan boyle dedi normal boyle olmasi dedi herkesde ayni olmuyor ama dushuk yashadikdan sonra ilacla adet oluyorum ve adetlerim cok yogun demek istediyim onun icin doktora gitme kafana takma )))))
Guatr belirtileri nasil canim yani nasil anlasildi testle mi tespit ediliyorNe güzel dileklerde bulunmussun rabbim en kisa zamanda muradimiza erdirir insallah doktora git muhakkak canim insallah bir sorunun olmaz da. Bende 10 aylik evliyim ama daha oncesinde guatir varmis bende megersem o yüzden bir türlü tutmuyordu su an degerlerim normallesmislerse insallah hamile kalirim . Bizde bes alti ay denedik olmayinca artk doktora gittik yani ihmal etme doktora gitmeyi
InshAllah canim)Ay canim sağol ya bunla ilgili bikac konu okudum burda bazilarinda normalmis bazilarinda bi hormon yuksek cikmis falan ama ben garantiye almak icim bi gorunecegim doktora.kansizlik oluyor dönem dönem yine kan degerlerim mi düştü falan bi arastirmam lazim.insallah dedigin gibi normal biseydir.gerci onceden de oyle yogun gecmezdi ama 4 gün falan surerdi az az simdi dahada azalınca korkuyorum
Bnde klomen ve çatlatma iğnesi kullandım inş hayırlı sonuçlar alırızBattaşız benim de 23 bu ay klomen kullandım ilk kez heyecanlı bekleyiş .
Kaç yıllık evlisin cnmBattaşız benim de 23 bu ay klomen kullandım ilk kez heyecanlı bekleyiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?