İnş cnm ama ne bilim umutlanmak istemiyorum sonuç negatif olursa diyeSelam canim senin soylediyin butun belirtiler +da bembeyaz kokusuz akintida hamilelik gostericisidir kendimden biliyorum bende ilk hamileliyimde 3-4gun kalmish kasik agrilarim karin agrilarim bashlamishdi erken adet olurum dushunmushdum ama hamishmisjim inshaAllah hamishsin hayirlisi)))
5 gün geçmiş belki çıkar ama negatif çıkarsa ve yine olmazsan sonra bir daha baktirirsin gec döllenme de kanada geç cikabiliryomus bir keresinde bana doktor öyle demistiBenim 5 gün geçti dün test yaptım negatif sabah kan vereceğim olsa çıkardı demi kızlar
Cikar canimBenim 5 gün geçti dün test yaptım negatif sabah kan vereceğim olsa çıkardı demi kızlar
Ben akintiya dikkat etmedim halszilik uyku hali cok fazla var bide ikincigi gebeligimSelam canim senin soylediyin butun belirtiler +da bembeyaz kokusuz akintida hamilelik gostericisidir kendimden biliyorum bende ilk hamileliyimde 3-4gun kalmish kasik agrilarim karin agrilarim bashlamishdi erken adet olurum dushunmushdum ama hamishmisjim inshaAllah hamishsin hayirlisi)))
İnsallah canim.Ben akintiya dikkat etmesim ama asiri yorgunlk ve uyku hali var ve hala olmadim erken test alsam bugun diyorum.Selam canim senin soylediyin butun belirtiler +da bembeyaz kokusuz akintida hamilelik gostericisidir kendimden biliyorum bende ilk hamileliyimde 3-4gun kalmish kasik agrilarim karin agrilarim bashlamishdi erken adet olurum dushunmushdum ama hamishmisjim inshaAllah hamishsin hayirlisi)))
normal test mi erken gebelik testi mi canımKızlar daha bat ima 1 gün var ama dayanamayıp bugün test yaptım ve tabiki negatif cikti
Bende miratech yaptim bugun cikmadi.Benimde ikinci geleblik ilkinde 1 gun gecikmede erken testte cikmisti.Merhabalar benimde bat 19 mart. Nasip olursa ikinci gebeligim olacak. Elimde miratech erken gebelik testi var cok merak ediyorum. Bir tarafimda bekle diyor. Ilk gebeligimde 1 gün oncesinde normal test ile öğrenmiştim. Kafam cok karışık o yüzden. Miratehc guvenilir midir acaba kullanan var mı?
Bende miratech yaptim bugun cikmadi.Benimde ikinci geleblik ilkinde 1 gun gecikmede erken testte cikmisti.
Bende miratech yaptim bugun cikmadi.Benimde ikinci geleblik ilkinde 1 gun gecikmede erken testte cikmisti.
Yoktu maleseff kac gun erken yazmiyo bu testtede ondan dogrulugu ne acaba?Hayalet cizgi falanda mi yoktu acaba?
Yaptinmi testi pozitiftir insallahMerhabalar benimde bat 19 mart. Nasip olursa ikinci gebeligim olacak. Elimde miratech erken gebelik testi var cok merak ediyorum. Bir tarafimda bekle diyor. Ilk gebeligimde 1 gün oncesinde normal test ile öğrenmiştim. Kafam cok karışık o yüzden. Miratehc guvenilir midir acaba kullanan var mı?
Erken gebelik testi al gunun gecmishse normal testdede cikar ama en guvenlisi erken testve hala olmadim erken test a
Yok yapmadim okuldayim daha yaparsam yarın sabah bilmiyorum belki 19 marti beklerim.Yaptinmi testi pozitiftir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?