Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herhangi bi belirtin varmi pekiYa adet 3 gün gecikmisti ayrica da cok silikti
Bir iki güne adet bekliyorum acikcasi yapip moralim bozulsun da istemiyorum
2gun gecmis test yapmadın mıSlm kızlar..Bat 11 mart..hala adet olmadım.adet belirtileri var.
Ne durumdasin canımkızlarrrrrrr bugün bat'ım çok şükür bir sey gelmemiş daha...dualarınızı bekliyorummmmm![]()
Herhangi bi belirtin varmi peki
İnşallahtest yapmadım.çünkü artik sıkıldım boşa umutlanmaktan..cuma gününe kadar bekleyeceğim.olmazsa o zaman yaparım.sol kasigimda ağrı var şuan.onun dışında ıslaklık sık oluyor,adet oldum zannediyorum ama yok.ateşim de var.bilmiyorum.İnşallah hamileyimdir.burda isteyen herkese versin Rabbim..
Neden oyle düşünüyorsunuz diger gebelikleriniz oyle oldu diye oyle dusunmeyin bence kotu düşünce kotuyu çağırır lutfen pozitif dusunelimBence var asıri şiş durumdayim patlayacam sanki karnim gogüslerim kasiklarimda batmalarim da var ama 1 kimyasal 1 dusukten sonra hic umutlanmiyorum
Sanki varsa da kimyasaldir saglkksizdir diye dusunuyorum
Sanki gebeliklerim hep.sagliksiz olacak gibi geliyor
Umudum kirildi ,
Doktor ultrason ile mi bakıp yumurtlaama doneminde degilsin ddi.
Keske bi baksakyi yumurtlama doneminde dgilsin demeden önce belki gec yumurtladin gec catladiHayır son adet dönemime göre ve verdiği ilaca göre dedi
Keske bi baksakyi yumurtlama doneminde dgilsin demeden önce belki gec yumurtladin gec catladi
Bugun ve perşembeyi degerlendir ozman ama iyi degilsen ara ver önce saglik onemli canim enfeksiyon mu varYine de degerlendir bu günleri dedi bu 3 günü dedi ama ben aşırı idrar sorunu var nasıl olacak bilmiyorum of off
Bugun ve perşembeyi degerlendir ozman ama iyi degilsen ara ver önce saglik onemli canim enfeksiyon mu var
Neden oyle düşünüyorsunuz diger gebelikleriniz oyle oldu diye oyle dusunmeyin bence kotu düşünce kotuyu çağırır lutfen pozitif dusunelim
Belim ağrıyor ama halen olmadım canımdifferent human bugün senin bat günün canım durumlar nasıl
Hep 28 gunde bir regl olurum cok nadiren 29.gun olur.bakalim bugun 28.gun insallah gelmezBelim ağrıyor ama halen olmadım canım