Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
test yapmadım.çünkü artik sıkıldım boşa umutlanmaktan..cuma gününe kadar bekleyeceğim.olmazsa o zaman yaparım.sol kasigimda ağrı var şuan.onun dışında ıslaklık sık oluyor,adet oldum zannediyorum ama yok.ateşim de var.bilmiyorum.İnşallah hamileyimdir.burda isteyen herkese versin Rabbim..

Herhangi bi belirtin varmi peki

Bence var asıri şiş durumdayim patlayacam sanki karnim gogüslerim kasiklarimda batmalarim da var ama 1 kimyasal 1 dusukten sonra hic umutlanmiyorum
Sanki varsa da kimyasaldir saglkksizdir diye dusunuyorum
Sanki gebeliklerim hep.sagliksiz olacak gibi geliyor
Umudum kirildi ,

test yapmadım.çünkü artik sıkıldım boşa umutlanmaktan..cuma gününe kadar bekleyeceğim.olmazsa o zaman yaparım.sol kasigimda ağrı var şuan.onun dışında ıslaklık sık oluyor,adet oldum zannediyorum ama yok.ateşim de var.bilmiyorum.İnşallah hamileyimdir.burda isteyen herkese versin Rabbim..
İnşallah :anneadayı:

Bence var asıri şiş durumdayim patlayacam sanki karnim gogüslerim kasiklarimda batmalarim da var ama 1 kimyasal 1 dusukten sonra hic umutlanmiyorum
Sanki varsa da kimyasaldir saglkksizdir diye dusunuyorum
Sanki gebeliklerim hep.sagliksiz olacak gibi geliyor
Umudum kirildi ,
Neden oyle düşünüyorsunuz diger gebelikleriniz oyle oldu diye oyle dusunmeyin bence kotu düşünce kotuyu çağırır lutfen pozitif dusunelim

Back