Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Kızlar burda yaşadığımız bunca sıkıntı ve tekrar canlı canlı yumurta toplatma korkum yüzünden Türkiyede deneme yapmaya karar verdik. :KK9:

28 Mayıs'ta Türkiyede iki merkzden randevu aldım, 27 mayıs akşamı geliooruuzzzEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

8 Hazirana kadar da Türkiyedeyiz :KK51::KK52:

Kızlar burda yaşadığımız bunca sıkıntı ve tekrar canlı canlı yumurta toplatma korkum yüzünden Türkiyede deneme yapmaya karar verdik. :KK9:

28 Mayıs'ta Türkiyede iki merkzden randevu aldım, 27 mayıs akşamı geliooruuzzzEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Türkye'de hangi merkeze geliyorsunuz kuzum...

İstanbul dimii dimiiii:18::KK17::KK37:

canım haklısın o din min diyen doktora hiç takılma, allaha have edelim onu, sen bu uyuşmazlık için bir doktora yonel. Kocan çok mantıklı düşünmüş, riskli gebeliklerde uzman bir başka doktora sıfırdan gitmek çak daha iyi olur...
Pazartesi tv de doktorum programında Prof. Dr. SEZAİ ŞAHMAY ı gordum... Sorunlu gebeliklerde oldukça bilgili duruyordu, bi onu googla içine sinerse git istersen

ya ben 8 doktor değiştirdimmm... :KK37:eğer vicdan sahibi , insana önem verene denk gelmezsen her şey öyle zor oluyor ki...:KK53:

dilerim herkes dermanını verecek doktorla karşılaşır tez zamanda.:KK16:

sana da kuzum:KK19:
bizim gül ağacımız var teresta:KK51:
gelseneeeeee:KK37::KK1:
Benimde var balkonumda :))

Cok sevindim canim keske gorusebilsek geldiğinde :) hangi merkezleri tercih ettin?

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Türkye'de hangi merkeze geliyorsunuz kuzum...

İstanbul dimii dimiiii:18::KK17::KK37:

Benimde var balkonumda :))

Cok sevindim canim keske gorusebilsek geldiğinde :) hangi merkezleri tercih ettin?

Ya gorusuruz belki, izmitliyim ya ben, anadolu yakasında buluşabilriz geldikten sonra.

Ben şimdi İstanbuldaki merkezleri araştırdım, istanbuldaki doktor arkadaşlarıma mail attım, gelen cevaplar Bahçeci umut kliniğinden Ulun uluğ u tavsiye etti. Özellikle ileri yaş hastalarda mucizeler yaratan doktor dediler. Hollandadan bir tanıdık ta aynı doktordan tüp bebek sabihi olmuş, hatta Memorialda hollanda sigortası geçiyormuş aman sakın uzak dur memorialdan, doktorum çok insan ben para odeyip ona gittim dedi.

Emme işte ben şu Microarray yontemine kafayı taktım biliyosunuz, bahçeciden randevu alırken sordum kız PGD mi demek istedniz dedi dedim yok Microarray. Bilemiyorum doktora sorun dedi... Oyle olunca bir de Microarray konusunu netleştirmek için Şişli Memorial Semra Kahramandan randevu aldım aynı güne. bliyorum çok ticari yaklaşan bir hastane ama, Microarrayi bir ogrenmem lazım... Bakalım hayırlısı

ayyyyy senin adına çok sevindim canım benim ya ..inşallah görüşme şansımız olur isteriz ama o kadar kısa süre yetecekmi tedaviye başlamanız için ya affet kuzum kafam karıştı valla oyyyy ne güzel inşallah herşey çok güzel gider senin adına bende bahçeciyi öneririm sana gerçekten ilgi alaka mükemmel umarım bu kez bebişini kucağına alırsın canım benim görüşelim bak mutlaka ..

ayyyyy senin adına çok sevindim canım benim ya ..inşallah görüşme şansımız olur isteriz ama o kadar kısa süre yetecekmi tedaviye başlamanız için ya affet kuzum kafam karıştı valla oyyyy ne güzel inşallah herşey çok güzel gider senin adına bende bahçeciyi öneririm sana gerçekten ilgi alaka mükemmel umarım bu kez bebişini kucağına alırsın canım benim görüşelim bak mutlaka ..

Tatlım şimdi biz sadece goruşmeye geliyoruz, malum düşük olayı yeni bitti, daha adet olmayı bekliycem, belki doktor bir kaç ay ara ver diyecek, bir goruselim, yol planımızı çıkaralım dedik, aileler de bizi cok ozledi merak etti, onlarla vakit geçiriricez, sonra tedavi için geliriz. hollanda 3 saatlik uçuş, biletler de sabihaya ucarsan oldukça ucuz, gider geliriz diye düşündük...

Tatlım şimdi biz sadece goruşmeye geliyoruz, malum düşük olayı yeni bitti, daha adet olmayı bekliycem, belki doktor bir kaç ay ara ver diyecek, bir goruselim, yol planımızı çıkaralım dedik, aileler de bizi cok ozledi merak etti, onlarla vakit geçiriricez, sonra tedavi için geliriz. hollanda 3 saatlik uçuş, biletler de sabihaya ucarsan oldukça ucuz, gider geliriz diye düşündük...

anladım canım benim ya 1 gününüde bize ayır o zaman inşallah herşey çok güzel gider senin adına ayyyy ben bile heyecan yaptım ya :) ben seni karşılarım valla hava alanında evime 3 dakika :)))))

Ya gorusuruz belki, izmitliyim ya ben, anadolu yakasında buluşabilriz geldikten sonra.

Ben şimdi İstanbuldaki merkezleri araştırdım, istanbuldaki doktor arkadaşlarıma mail attım, gelen cevaplar Bahçeci umut kliniğinden Ulun uluğ u tavsiye etti. Özellikle ileri yaş hastalarda mucizeler yaratan doktor dediler. Hollandadan bir tanıdık ta aynı doktordan tüp bebek sabihi olmuş, hatta Memorialda hollanda sigortası geçiyormuş aman sakın uzak dur memorialdan, doktorum çok insan ben para odeyip ona gittim dedi.

Emme işte ben şu Microarray yontemine kafayı taktım biliyosunuz, bahçeciden randevu alırken sordum kız PGD mi demek istedniz dedi dedim yok Microarray. Bilemiyorum doktora sorun dedi... Oyle olunca bir de Microarray konusunu netleştirmek için Şişli Memorial Semra Kahramandan randevu aldım aynı güne. bliyorum çok ticari yaklaşan bir hastane ama, Microarrayi bir ogrenmem lazım... Bakalım hayırlısı

tamamm işteee..ben de anadolu yakasında oturuyorum. taaaaa ümraniyede..miacım mayacım bilir.:KK1:
inşallah denk gelir de görüşürüz kuzum yaaa..
hem doktorların dedikodusunu yaparız.:KK51:

anladım canım benim ya 1 gününüde bize ayır o zaman inşallah herşey çok güzel gider senin adına ayyyy ben bile heyecan yaptım ya :) ben seni karşılarım valla hava alanında evime 3 dakika :)))))

evet evet kesinlikle görüşelim kuzucumm..:KK19: hem isterse uçaktan paraşütle bizim evin terasına da inebilir. bütün uçaklar bizim hava sahamızdan geçiyor nasılsa.:KK37:

gelsinn gelsinnn... :21::21:

tamamm işteee..ben de anadolu yakasında oturuyorum. taaaaa ümraniyede..miacım mayacım bilir.:KK1:

evet evet kesinlikle görüşelim kuzucumm..:KK19: hem isterse uçaktan paraşütle bizim evin terasına da inebilir. bütün uçaklar bizim hava sahamızdan geçiyor nasılsa.:KK37:

hehehhe biz havalanına çok yakınız ablam uzak :KK70: inşallah görüşme şansımız olur tanışırız hollandalardada tanıdıklarımız var bizim deriz :)

hehehhe biz havalanına çok yakınız ablam uzak :KK70: inşallah görüşme şansımız olur tanışırız hollandalardada tanıdıklarımız var bizim deriz :)

Kızlar buluşmayı çok isterim:KK52:, 28 mayısta doktor goruşmelerinden sonra bir izmire gidip kayınvalidemleri gorucez, ordan geri izmite, neresi derseniz oraya eşim getirir beni, kendi de gider eski arkadaşlarıyla goruşur, sonra alır beni...
Şoyle bir doktor dedikodusu yaparıs, gider gıcık olduklarımızın suratına çemkiririz, bi de simit yeriz, çok ozledim simidi :KK37:
Tarihler netleşsin benim, planlayalım

Ha tabii bu arada
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Buraya buraayyaaa Selcan selcan istanbulaaaa....

Kızlar buluşmayı çok isterim:KK52:, 28 mayısta doktor goruşmelerinden sonra bir izmire gidip kayınvalidemleri gorucez, ordan geri izmite, neresi derseniz oraya eşim getirir beni, kendi de gider eski arkadaşlarıyla goruşur, sonra alır beni...
Şoyle bir doktor dedikodusu yaparıs, gider gıcık olduklarımızın suratına çemkiririz, bi de simit yeriz, çok ozledim simidi :KK37:

Ha tabii bu arada

inşallah kuzum inşallahhh kısmet olur da buluşuruz.. ayyy ne güzel olurr:KK16:

ve dediğin gibiiiiii:KK52:

burayaaaa burayaaaa selcannn selcan burayaaa ( türkiyeyeeeeee ):KK76::KK76::KK76::KK9::KK9::KK9:

Ha tabii bu arada

:)) ay cok tatlisiniz siz ya:KK3: keske imkanim olsada gelebilsem nasil ozendim size bilemezsiniz :KK19:

elifcim insallah bu sefer hersey gonlunce istedigin gibi sonuclanir sen bunu sonuna kadar hakettin cok aci cektin kuzum. ciktigin bu yolda Allah utandirmasin guzel havadislerle donersin.

Kızlar selam,

Şimdi doktordan geldik, aldıkları parçanın patoloji raporu çıkmış, bebekten artakalanlarmış dediler, anormal bir sonuç yokmuş çok şükür:nazar:.

Yani Türkiyeden doktorumun telefonla anladığı şeyi ancak burası da anladı, eh biraz normal, burda kaç hasta var ki ne tecrubesi olacak doktorun...

4-6 hafta içinde regl olursun, kanama fazla olabilir ilk sefer ürkme dediler, devam edip etmeyeceğmizi sordular, dedik biz Türkiye kararı verdik, devam etmiycez burada, tokalaştık ayrıldık...

Kızlar selam,

Şimdi doktordan geldik, aldıkları parçanın patoloji raporu çıkmış, bebekten artakalanlarmış dediler, anormal bir sonuç yokmuş çok şükür:nazar:.

Yani Türkiyeden doktorumun telefonla anladığı şeyi ancak burası da anladı, eh biraz normal, burda kaç hasta var ki ne tecrubesi olacak doktorun...

4-6 hafta içinde regl olursun, kanama fazla olabilir ilk sefer ürkme dediler, devam edip etmeyeceğmizi sordular, dedik biz Türkiye kararı verdik, devam etmiycez burada, tokalaştık ayrıldık...

gozun aydin canim kotu bi durum olmadigina sevindim. burda asla ama asla tahminen konusmazlar yorum yapmazlar kuzum. illaki labaratuar sonuclari olucak kesin olucak bunlarda boyle iste.

umarim turkiye de hersey senin istedigin gibi olur tatlim.

selam kızlar nasılsınız ..

yaa kızlar bisey sorcam..kafam çok karıstı :26:
uzun protokol tüp uygulamasında, ilk ay hani yasmin le başlanıyor ya..
benimde öyle olmusdu..
subat ayında yasmin kullanmısdım.
mart ayında ise tüp iğnelerimi kullanmısdım.
nisan da bi adet gördüm.10 gün kadar .
geçen ay zaten yumurtalarım yokken nasıl adet gördüm bilmiyorum .. yani transfer islemim iptal olduktan hemen hemen bi hafta, 10gün üstüne adet gördüm..nisanın 7sinin aksamı kahverengi lekelenme ve 8i olan pzrtesi tam geldi kanamam.. ve o hafta boyunca sürdü..ve bitti derken yine 2gün khverngi leke az az bitti yani ayın 16 sında..
17 den itibaren sayıyorum, bugün 23. günüm halen adetim gelmedi..
normalde 20 gün üstüne olurdum..
sizlerde de böyle olan var mı diye sormak istiyorum ..
yani yasmin gecektirir diye okumustum kk da..
ama geçen ay oldum..bu ay halen daha niye olamadım ben simdi.. yada ne zaman olucam ki :26:
ellerim ve ayak üşümesi var..
yada bu halimi neye yorayım sizce :44:

bunun gibi olupta yada nebilim buna yakın olan var mı aranızda.. ? :26::26:

biraz önce tüp hemsiremi aradım dedim böyle böyle..
bi tahlil verin dedi..sonucu bize bildirin..
dedim iğneler, ilaçlar geciktirir mi,
--evt geciktirme yapar dedi..
ama emin olmak için tahlil verin dedi..
hani byle ilaçların sonrasında kendlğnden kalan oluyomus ya.. gerçi ben pek ihtimal veremiyorum ama, yinede Rabbimin bileceği birsey .. Allahım yüzümün gülmesini nasip eylesin insaAllah bundan sonra cünkü çok yoruldum :KK5:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ..

yaa kızlar bisey sorcam..kafam çok karıstı :26:
uzun protokol tüp uygulamasında, ilk ay hani yasmin le başlanıyor ya..
benimde öyle olmusdu..
subat ayında yasmin kullanmısdım.
mart ayında ise tüp iğnelerimi kullanmısdım.
nisan da bi adet gördüm.10 gün kadar .
geçen ay zaten yumurtalarım yokken nasıl adet gördüm bilmiyorum .. yani transfer islemim iptal olduktan hemen hemen bi hafta, 10gün üstüne adet gördüm..nisanın 7sinin aksamı kahverengi lekelenme ve 8i olan pzrtesi tam geldi kanamam.. ve o hafta boyunca sürdü..ve bitti derken yine 2gün khverngi leke az az bitti yani ayın 16 sında..
17 den itibaren sayıyorum, bugün 23. günüm halen adetim gelmedi..
normalde 20 gün üstüne olurdum..
sizlerde de böyle olan var mı diye sormak istiyorum ..
yani yasmin gecektirir diye okumustum kk da..
ama geçen ay oldum..bu ay halen daha niye olamadım ben simdi.. yada ne zaman olucam ki :26:
ellerim ve ayak üşümesi var..
yada bu halimi neye yorayım sizce :44:

bunun gibi olupta yada nebilim buna yakın olan var mı aranızda.. ? :26::26:

biraz önce tüp hemsiremi aradım dedim böyle böyle..
bi tahlil verin dedi..sonucu bize bildirin..
dedim iğneler, ilaçlar geciktirir mi,
--evt geciktirme yapar dedi..
ama emin olmak için tahlil verin dedi..
hani byle ilaçların sonrasında kendlğnden kalan oluyomus ya.. gerçi ben pek ihtimal veremiyorum ama, yinede Rabbimin bileceği birsey .. Allahım yüzümün gülmesini nasip eylesin insaAllah bundan sonra cünkü çok yoruldum :KK5:

Canım çok geçmiş olsun, yorucu bir süreç malesef, ama bebişler kucağına alınca herşey tüm yorgunluğun uçup gidecek, hiç sıkma canını.

Oncelike adet kanamasının yumurtalarla değil rahim duvarının kalınlaşması ile alakası var benim bildiğim.

Ozellikle senin gibi uzun protkol hastamalarda, bebek transfer edildiğinde tutunabilsin diye, rahim duvarını bebeğe hazırlayacak ve duvarı kalınlaştıracak iğneler oluyoruz.

Adet olunca vicut kalınlaşan duvar parçalarını atıyor, duvar inceliyor. Adetinin yumurtlama olmasa dahi normalden uzun sürmesi, ilaçlarla rahim duvarının kalınlaştırılmasındandır tahminim....

Adetinin gecikmesi illaki iğnelerden olacak diye birşey yok, bence bir doktora gidip baktırmalısın, belki basit bir kistik durum var, ona bakılsın. Yani iğneden de olabilir tamam da olmayabilir de, bende olmamıştı boyle bir durum (aynen uzun protokol hastayım senin gibi). Bence baktır

gozun aydin canim kotu bi durum olmadigina sevindim. burda asla ama asla tahminen konusmazlar yorum yapmazlar kuzum. illaki labaratuar sonuclari olucak kesin olucak bunlarda boyle iste.

umarim turkiye de hersey senin istedigin gibi olur tatlim.

Haklısın canım, bence doğru da yapıyorlar da, ancak o parçayı alıp patalojiye gondermelerine ikna etmek çok zor oluyor ben ondan rahatsızım. Yani benim bir goğus kanseri geçmişim var, bu kadar kan kaybına mağruz kalmamam gerek, biliyorsun bizde bağışıklık sistemi çok onemli, tedaviye alırken elli kere inceleme yaptılar bu konuda, o yüzden irrite oldum...

Haklısın canım, bence doğru da yapıyorlar da, ancak o parçayı alıp patalojiye gondermelerine ikna etmek çok zor oluyor ben ondan rahatsızım. Yani benim bir goğus kanseri geçmişim var, bu kadar kan kaybına mağruz kalmamam gerek, biliyorsun bizde bağışıklık sistemi çok onemli, tedaviye alırken elli kere inceleme yaptılar bu konuda, o yüzden irrite oldum...

cokta haklisin bide dogru soyluyorsun burda illaki bi israr edicen buda sigorta sirketlerinin baskisindan kaynaklaniyor eskiden boyle seyler soz konusu bile degildi. ekonomik kriz bu hale getirdi.

neyse gecti gitti bitti hic degils burda da denemis oldun keske demezsin. hem senin turkiyede cok tanidigin bildigin var ben eminim ki kendinize en iyi en guvenilir doktoru ve hastaneyi sececeginize.

X