• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bi de ben bu ay belirtinin daniskasini yaşadım sari akinti mi ararsin gogus agrisi mi ararsın hepsi vardi bende. ama regl oncesi bel agrim oluyo zaten ayni ona benziyo bu da :/

Normalde adete yakın olmaz miydi başka belirtilerin canım ?

ay evet o kadar zor ve stresli ki bir ay aslinda uzun bi sure beklentiler icin :/

Geçen ay 4 gün gecikmişti benim o kadar ümitlenmiştim ki :110: göğüs agrım karin agrim falan normal adet belirtilerim vardı. Sadece son gün aşırı bi kasık agrim oldu sonra da adet oldum zaten. Olucaksak bari gecikmesin de üzülmeyelim sonradan :KK43:

Geçen ay 4 gün gecikmişti benim o kadar ümitlenmiştim ki :110: göğüs agrım karin agrim falan normal adet belirtilerim vardı. Sadece son gün aşırı bi kasık agrim oldu sonra da adet oldum zaten. Olucaksak bari gecikmesin de üzülmeyelim sonradan :KK43:
dimi dogru diyosun canim olacaksak da hemen olalim

yok canim attim. verdin mi kan . sonucu bana yaz hemen merak ettim canim. ins hamilesindir
Yokya veremedım eşim sagolsun başta dedıkı boşa kan vermeye meraklımısın dedı sonrada kan verme saatıne 15 dkka kala yetsebılırmısın dedı benımde canmı sktı yok dedım gtmıom

ay yorum yazanlardan bazılarının hamile oldugunu görmek ne hoş 😍 ben de bu ayı hiç boş gecirmedim ama pkoyum. korunmasız ilk ilişkilerimiz.1.5 yıllık evliyim. umarim tutturmuşuzdur .
Insallah cnm bende pkoyum buarada ben inofolicde kullandim hamile kalmama etkisi oldu diye dusunuyorum pkolular icin arastir eger cabuk olmazsa tabi olursa super olur tabi 😊

Kızlar selam bende bekliyorum bugün test yaptım hayalet bir çizgi gördüm gibi ama emin olamiyorum ara ara adet olgudanmışım gibi sancılarım oluyor

Back
X