Ay inşallah geliyor güzel sonuc inşallah.Gercekten miyarın sabah tekrarliyacagm bakalım sizlerin yorumuyla daha heyecanlandım
Bat 27 , 2 gün var dün yaptim hiç yoktu bugün akşam üzeri yaptım böyle çıktı test bozuk değilse yarın sabah daha iyi görürüm diye düşünüyorum ara ara sol kasığımda iğne batmalari oluyordu bugün sağ tarafimda ara ara batma var onun haricinde göğüs haasiyeti vb bir belirtim de yok bakalım hayırlısı olsunbrnbrr çizgiyi bende gördüm kaç gün var bata?
Bende bir türlü aslanpençesi gidip alamadım onunda çok iyi olduğunu söylediler ama testere dişli aslanpencesi olucakmis
Sabah ilk idrarla yapınca daha net olurBat 27 , 2 gün var dün yaptim hiç yoktu bugün akşam üzeri yaptım böyle çıktı test bozuk değilse yarın sabah daha iyi görürüm diye düşünüyorum ara ara sol kasığımda iğne batmalari oluyordu bugün sağ tarafimda ara ara batma var onun haricinde göğüs haasiyeti vb bir belirtim de yok bakalım hayırlısı olsun
Regli iken de ictim sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı hayıt otunu 1'5 su bardagi suda demledim (kaynatmadim ) içtim bu pazartesi bıraktım bu dönemde hamile kalmış olabilirim diye bakalım regli olursam 3 güne belli olur tekrar devam edicrm dostinex im var onunda kullanmaya başlayacağım hemen adet olursam
Bu hayıtı regl dönemindeyken de içtin mi canım kaç gün devam edeyim.
Nasıl demledin bir de ölçüsü filan ?
İnşallah canm bende şuan nötr um zaten var yada yok testler bozuk da çıkabiliyor yarın belli olur ins hepimize nasip olsun
Canım heveslenirmek gibi olmasın ama ben de gördüm sanki.
Ay hadi İnşallah senden alalım güzel haberler.
Regli iken de ictim sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı hayıt otunu 1'5 su bardagi suda demledim (kaynatmadim ) içtim bu pazartesi bıraktım bu dönemde hamile kalmış olabilirim diye bakalım regli olursam 3 güne belli olur tekrar devam edicrm dostinex im var onunda kullanmaya başlayacağım hemen adet olursam
Canım çıktı ma morelim bozuldu değerim az artmış sanki pazar akşamı 315R ressamasel canım çıktımı sonucun?
Değil canım normal stres yapmaCanım çıktı ma morelim bozuldu değerim az artmış sanki pazar akşamı 315
Çarşamba akşamı 970 az değil mi üç gün geçti aradab
KorkmayA başladım kuzum valla iki gün geçsin de kan Vereyim azalma olmuş değerde bence artış hızında yanıDeğil canım normal stres yapma
Canım korkacak bişey yok boş yere stres yapma pazar 315 salı baktırsan 600 küsür olacaktı bugün baktırdın 970 gayet normalKorkmayA başladım kuzum valla iki gün geçsin de kan Vereyim azalma olmuş değerde bence artış hızında yanı
İnşAllah canım yaaaCanım korkacak bişey yok boş yere stres yapma pazar 315 salı baktırsan 600 küsür olacaktı bugün baktırdın 970 gayet normal
Canım gayet iyi bir değer korkma. 3 günde dörde katlanmasını beklemiyoruz zatenKorkmayA başladım kuzum valla iki gün geçsin de kan Vereyim azalma olmuş değerde bence artış hızında yanı
Ya korkuyorum artık ya önceki olaylardan dolayı ne stresli bir hayatCanım gayet iyi bir değer korkma. 3 günde dörde katlanmasını beklemiyoruz zaten ☺
Stres en büyük düşman canım biliyorsun. Rahatlat kendini iyi düşün iyi olsunYa korkuyorum artık ya önceki olaylardan dolayı ne stresli bir hayat
Hayır kesinlikle stres yapma her şey çok güzel ilerliyor ve öyle de devam edecek inşallahYa korkuyorum artık ya önceki olaylardan dolayı ne stresli bir hayat
Ben hatırladım sizi bat günü aynıydı. Hadi inşallah pozitifi görürüz sabah sonucu burda paylaşın olur muBat 27 , 2 gün var dün yaptim hiç yoktu bugün akşam üzeri yaptım böyle çıktı test bozuk değilse yarın sabah daha iyi görürüm diye düşünüyorum ara ara sol kasığımda iğne batmalari oluyordu bugün sağ tarafimda ara ara batma var onun haricinde göğüs haasiyeti vb bir belirtim de yok bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?