Merhaba arkadaşlar gelin bat göre liste hazırlayalım bebeklerimizi hep birlikte bekleyelim
Merhaba arkadaşlar gelin bat göre liste hazırlayalım bebeklerimizi hep birlikte bekleyelim
benim adet tarihimde 8 mart... ama adet belirtilerim başladı sanırım. kasık ağrılarım basladı. birde cok üşüyoruummbu ayda mı tutmadı acaba???
benim adet tarihimde 8 mart... ama adet belirtilerim başladı sanırım. kasık ağrılarım basladı. birde cok üşüyoruummbu ayda mı tutmadı acaba???
biz de martta ilk defa denicez bakalım, hayırlısıyla... kızlar bu arada folik asit kullanıyor musunuz?
ben kullanıyorum çünkü ilk bebeğimi folik asit eksikliği sebebiyle kaybettim 3 aydır kullanıyorum.
Bunu eczaneden direkt alabiliyor muyuz? Yoksa doktora yazdırmak mı gerekiyor acaba?
canım hamilelik düşünüyorsan direk git al eczaneden çünkü aile hekimi de aynı ilacı yazıyor zaten 3 lira yazdırmaya gerek duymuyorum ben folbiol kullanıyorum.
Evet düşünüyorum, Fiyatı çok uygunmuş hiç uğraşmaya değmez o zaman
teşekkür ederim
Evet düşünüyorum, Fiyatı çok uygunmuş hiç uğraşmaya değmez o zaman
teşekkür ederim
yalnız yinede unutmadan söyliyim aile hekimine bi görün en azından testlerin yapılr kan değerlerine bakar b12 vitaminine falan da bakıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?