Şuan bende doktor dan çıktım femara ya başladım sabah akşam 5 gün ve göbekten gonal f de vuruluyorum o da 7 gün zaten 9 gün sonrada kontrole tekrar gideceğim bugün senin adetin kaçıncı günübir hafta boyunca kullandım bakalım beklemedeyiz.
adetin son günü başladım 16.03 de son hapı kullandım pazar günü baktı çok güzel 2 yumurtan oluşmuş dedi. progestan verdi çarşamba ona başlayacağım femara ve progestanı ilk defa kullandım bu ay ondan önce başka doktorda 3ay klomen menegon +ortivella çatlatma iğnesi geçmişim var.Şuan bende doktor dan çıktım femara ya başladım sabah akşam 5 gün ve göbekten gonal f de vuruluyorum o da 7 gün zaten 9 gün sonrada kontrole tekrar gideceğim bugün senin adetin kaçıncı günü
Bende klomen+ çatlatma iğnesi kullandım 3 ay ama çatlatma iğnesi bir ay kullandım sadece düzenli bi tedavi göremedim ama o zaman hem ilişki durumu da sıkıntılıydı Şuan iyi herşey çok şükür yumurtaciklarim da olusursa Allah ın izniyle gerisi nasip canım sende canını sıkma herşeyin hayırlısı ne kadar süredir evlisinadetin son günü başladım 16.03 de son hapı kullandım pazar günü baktı çok güzel 2 yumurtan oluşmuş dedi. progestan verdi çarşamba ona başlayacağım femara ve progestanı ilk defa kullandım bu ay ondan önce başka doktorda 3ay klomen menegon +ortivella çatlatma iğnesi geçmişim var.
hayırlısı olsun artık
5,5senedir ama iki senedir istiyorduk öncesinde bir düşüğüm var kalp atışları durdu 9 haftalıktı sonrada hiç gebelik oluşmadıBende klomen+ çatlatma iğnesi kullandım 3 ay ama çatlatma iğnesi bir ay kullandım sadece düzenli bi tedavi göremedim ama o zaman hem ilişki durumu da sıkıntılıydı Şuan iyi herşey çok şükür yumurtaciklarim da olusursa Allah ın izniyle gerisi nasip canım sende canını sıkma herşeyin hayırlısı ne kadar süredir evlisin
Geçmiş olsun canım ama gebelik oluşmuş önceden yine olur ve sağlıklı olur inş benim hiç olmadı daha herşeyin hayırlısı bakalım5,5senedir ama iki senedir istiyorduk öncesinde bir düşüğüm var kalp atışları durdu 9 haftalıktı sonrada hiç gebelik oluşmadı
OLDU da ne fayda bir daha olmadı.Geçmiş olsun canım ama gebelik oluşmuş önceden yine olur ve sağlıklı olur inş benim hiç olmadı daha herşeyin hayırlısı bakalım
En iyisi doktor takibiyle ama yine de sen bilirsin canım hakkımızda hayırlısı olsun birbirimize destek olalım olumlu şeyler düşünelim inşallahMerhaba kızlar bende bu ay kullanmayı düşünüyorum. Daha doğrusu kafama göre alıp kullanacağım takip yaptırmadan. Mayıs ayında tüp bebek sürecine başlayacağız. Aklımda kalmadan son ay bunu deneyeceğim.
Canım bazı şeylerin vakti var kötü dusunme güzel olsun inşallah bundan sonraki süreç Rabbim nasip eder inşallah en hayırlı zamanda olur olmazsa da Rabbim in bi bildiği vardırOLDU da ne fayda bir daha olmadı.
o gebelikte ilk korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım tedavisiz filan
hiç bir sorun yok
hem bende hem eşimde ne diyelim kısmet
Evet dogru canım en iyisi doktor takibi ama cok bunaldım ve hep olumsuz oldugu ıcın hastaneler artık beni germeye başladı çoookEn iyisi doktor takibiyle ama yine de sen bilirsin canım hakkımızda hayırlısı olsun birbirimize destek olalım olumlu şeyler düşünelim inşallah
Anlıyorum seni bi ara bende öyle olmuştum şu aralar sağolsun eşimin desteğiyle tedavi deyim bide şehir dışına gidip geliyoruz elimizden geleni yapalım gerisi nasipEvet dogru canım en iyisi doktor takibi ama cok bunaldım ve hep olumsuz oldugu ıcın hastaneler artık beni germeye başladı çoook
Ay malesef eşimden destek yok üf leyip püflüyor sıkılıyor hemenAnlıyorum seni bi ara bende öyle olmuştum şu aralar sağolsun eşimin desteğiyle tedavi deyim bide şehir dışına gidip geliyoruz elimizden geleni yapalım gerisi nasip
Benimde yumurtalarim oluşuyordu ama catlayip catlamadigini kontrole cagirmamisti doktor o yüzden zaten çok doktor araştırdım yeni bir tedavi ye başladım sende klomen le devam etme daha etkili bir tedavi uygulat hayırlısıysa olur inşallahBenimde klomenle yumurtalarım oluşuyor ama çatlamayıp kist oluyor böyle olup tedavi gören var mı sonunda yumurtalar çatlayabiliyor mu önümüzdeki ay tekrardan tedaviye başlıcam 6 aydır ara vermiştim
Benimde ilk öyleydi işi dolayısıyla çok yoğun du vakit ayıramıyordu üflüyordu aynen herşeyde şimdi işi rahatladı çok şükür bizde rahatladıkAy malesef eşimden destek yok üf leyip püflüyor sıkılıyor hemen
Allah yardımcımız olsun ne diyelim. Bi konuda okudum femara kullanıp kist olanlar olmuş ya şimdi kafama göre kullanmakdan vazgectım sanırım. Bir sonraki ay tüp bebek yaptırmak istiyoruz problem olmasınBenimde ilk öyleydi işi dolayısıyla çok yoğun du vakit ayıramıyordu üflüyordu aynen herşeyde şimdi işi rahatladı çok şükür bizde rahatladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?