- 25 Ocak 2023
- 2.508
- 2.448
- 30
-
- Konu Sahibi imagination forever
Ben yine bi deneyeyim ne olur ne olmazbenimde bahsettiği şefaf akıntı o perşembeden hafta sonuna kadar vardı sonra kesildi dünden beri dediğin gibi opak iç çasırda kalan kalıntı yanı ıslaklık vermiyor diğer türlü ıslak oldugunu hissediyorsun dün degerlendırme konusu sana kalmış canım
Benim dün akşam vardı hafif ağrımmm kuzum bugünde akıntım olunca dün mü yumurtladım ki düşüncesi oldu biraz öncede sümüksü geldi wcdeAkıntım cumartesi çoktu kuzum dün biraz azaldı bugün daha az,ama hala kasıgımdakı agrı gecmedı bence daha çatlamadı benımkı.bugunde degerlendır bence,pikten sonra ben hıc degerlendıremıyorum dogru duzgun,bu kez ınsallah asıl degerlendırmelerı pikten sonra yapacagım
dene canım dene denemekten bişey cıkmakBen yine bi deneyeyim ne olur ne olmazmidemde tuhaf bugün hasta falan olursam aklımda kalmasın hahahah
Benim dün akşam vardı hafif ağrımmm kuzum bugünde akıntım olunca dün mü yumurtladım ki düşüncesi oldu biraz öncede sümüksü geldi wcdeay değerlendireyim gitsin yaa üsttede yazdım midemi üşüttüm galiba hasta olursam bir daha yapamam pişman olurum kızlar siz hangi folik asidi kullanıyorsunuz
Hadi inşallahYa üzüldüm canım onu hatırlamıyorum ben o dönem diş problemlerimin bunalımına girip bu diyarı da terketmiştim martta falan2 3 ay oldu geri döneli . Dönüşümüz muhteşem olacak inşallah (
Deyip önümüzdeki sene de aynı cümleleri yazmam inşallah))
Yaa amiin inşallah canım benimiyiki çektirmişsin o canım umarım en kısa sürede hamile kalırsın
Ben folbiol içiyorum şu an. Kan ilacı falan içen var mı benim kanım düşüktü kan ilaci da içiyorumBen yine bi deneyeyim ne olur ne olmazmidemde tuhaf bugün hasta falan olursam aklımda kalmasın hahahah
Benim dün akşam vardı hafif ağrımmm kuzum bugünde akıntım olunca dün mü yumurtladım ki düşüncesi oldu biraz öncede sümüksü geldi wcdeay değerlendireyim gitsin yaa üsttede yazdım midemi üşüttüm galiba hasta olursam bir daha yapamam pişman olurum kızlar siz hangi folik asidi kullanıyorsunuz
folbiol mg cok yüksek doktor mu önerdi normalde degerlerine bakmadan verilmeyen bi ilaçBen folbiol içiyorum şu an. Kan ilacı falan içen var mı benim kanım düşüktü kan ilaci da içiyorum
İnşallah çok guzel ilerler cnm, hiç beta vermişmiydın, unuttum
İnşallah bebegm ınsallahben ınanıyorum cok guzel ıleryecek hersey merak etme
Güzel cnm degerlerın aynen bekle karından gör, erken görmenın vajınal görmenın anlamı yok, gerek yok, sabret inşallah Allahın iznıyle sağlıkla ılerleyecekCanım vermek istememiştim ama dr um verdirdi zorla.
Geçen pazar öğleden sonra 4 gibi 60
Salı sabah 8 gibi 100
Perşembe 12 gibi 274 çıktı doktor iyi dedi daha verme sali gel vajinal görürüz dedi ben karından görülsün istiyorum cuma gidecem
Folbiol devletin karşıladığıydı dimi ? 500 mg o günlük alınması gerekwn 400 mg diye ben onu hiç kullanmadım kuzum vifolic kullanıyordum bitmek üzere ne yapsam bilemedim de..Ben folbiol içiyorum şu an. Kan ilacı falan içen var mı benim kanım düşüktü kan ilaci da içiyorum
Senin regl ne zaman görünüyordu kuzum ? Erken test yapacakmısın ?dene canım dene denemekten bişey cıkmak
Diofol kullanıyorum ben canımBen yine bi deneyeyim ne olur ne olmazmidemde tuhaf bugün hasta falan olursam aklımda kalmasın hahahah
İçinde başka vitaminler var mı kuzum tek folik asit miDiofol kullanıyorum ben canım
D vitamini iyot folik Asit var. Ben normalde folic us diye bir şey kullanıyordum. Eczacı D vitamini de al dedi takviye olarak ben de içinde D vitamini olan folik aldımİçinde başka vitaminler var mı kuzum tek folik asit mi
Hahahah tespit edildi onaylandı diyorsunD vitamini iyot folik Asit var. Ben normalde folic us diye bir şey kullanıyordum. Eczacı D vitamini de al dedi takviye olarak ben de içinde D vitamini olan folik aldımama Amasya'daki kadın doğumcular da bunu öneriyormuş
Folbiol bi de folidoce öneriyor buradaki doktorlar da. Senin dediğini ben hiç bilmiyorum. Mfk denirHahahah tespit edildi onaylandı diyorsunya benim başka birşey dedi doktor ama ben vifolic kullanıyorum dedim tamam o da iyi dedi ama mfknın folatımı denesem dedim bilemedim sizlere sormak istedim
Mehmet fatih karslı doktor instagramdan onun takviyesiFolbiol bi de folidoce öneriyor buradaki doktorlar da. Senin dediğini ben hiç bilmiyorum. Mfk denir
Doktor iç demişti evet hamilelik öncesinde de . Normalde folik asit değerim iyi yani öncesinde içilmesi gerekiyor diye içiyorum pazartesi tahlile gitcem tekrar doktor bırak derse bırakımfolbiol mg cok yüksek doktor mu önerdi normalde degerlerine bakmadan verilmeyen bi ilaç
Evet devlet karşılıyor valla doktor iç dedi bende içiyorum folik asit değerim de düşük değil aslında ama bilemedimFolbiol devletin karşıladığıydı dimi ? 500 mg o günlük alınması gerekwn 400 mg diye ben onu hiç kullanmadım kuzum vifolic kullanıyordum bitmek üzere ne yapsam bilemedim de..
Senin regl ne zaman görünüyordu kuzum ? Erken test yapacakmısın ?
Evet kuzum sorabilirsin genelde folik asidi düşük olan arkadaşlara vermiş doktor benim çevremde deEvet devlet karşılıyor valla doktor iç dedi bende içiyorum folik asit değerim de düşük değil aslında ama bilemedimtahlile gitcektim tekrar sorayim bırak derse başka folik başlayım dozu yüksekse
Sorayim ya şimdi baktım da fazlası da zararli olabiliyormuş ben hiç icmeyim en iyisi tırstım .DEvet kuzum sorabilirsin genelde folik asidi düşük olan arkadaşlara vermiş doktor benim çevremde de
tatlım degerlerin iyiyse onu içme mg cok yüksek 5mg geciyor ama normalde 400mcg günlük almamız lazım yani onu genelge degerleri çok düşük olanlara veriyorlar sonra tahillerde yükseklik varsa degiştiriyorlar fazladan folik asit kullanmak bebege zarar verebilirDoktor iç demişti evet hamilelik öncesinde de . Normalde folik asit değerim iyi yani öncesinde içilmesi gerekiyor diye içiyorum pazartesi tahlile gitcem tekrar doktor bırak derse bırakım