- 18 Ağustos 2022
- 1.676
- 2.489
- 29
-
- Konu Sahibi imagination forever
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda hayırla güzel haberlerini alırızKızlar beni hatırlayananız var mı?geri döndüm. Umarım Mart hayırlı gelir. Hsg sonucunda çoklu polipler olduğunu öğrendim ve geçtiğimiz pazartesi ameliyat oldum. Doktor engelin o olduğunu söyledi. Rabbim inşallah bu ay nasip eder. Hepimize uğurlu olmasını diliyorum
umarım canım olumlama yapıyoruzTutmustur insaallah olumlu dusunelim olumlu olsun
canım catlamaya gecmiş galiba düne göre hafif silik bugunu mutlaka degerlendirYaptım bebısler.silinmeye başlamış.üstteki dünkü alttaki az önceki.bugun yada yarın çatlayacak bence bu ıkı gunu ıyı degerlendırmem lazım.sakin olcamstres yapmıycam hersey guzel olacak beyons O _okyanus Basakbasak1
Ayy kuzuumm hoşgeldiiinKızlar beni hatırlayananız var mı?geri döndüm. Umarım Mart hayırlı gelir. Hsg sonucunda çoklu polipler olduğunu öğrendim ve geçtiğimiz pazartesi ameliyat oldum. Doktor engelin o olduğunu söyledi. Rabbim inşallah bu ay nasip eder. Hepimize uğurlu olmasını diliyorum
evet canım hatırlıyorum seni daha önce hsg cektirmemişmiydin umarım bu ay güzel haberi alırsınKızlar beni hatırlayananız var mı?geri döndüm. Umarım Mart hayırlı gelir. Hsg sonucunda çoklu polipler olduğunu öğrendim ve geçtiğimiz pazartesi ameliyat oldum. Doktor engelin o olduğunu söyledi. Rabbim inşallah bu ay nasip eder. Hepimize uğurlu olmasını diliyorum
Canımmm hoşbuldummm hadi bakalım hayırlısı inşallah çok güzel sonuçlar alalımAyy kuzuumm hoşgeldiiindostlar sofrası dıye bosuna demedım hadiii bu ay cok guzel olacakkkk emınımmm ben
Yok canım çektiremem iş güç derken bu aya nasip oldu. Hayırlısı inşallahevet canım hatırlıyorum seni daha önce hsg cektirmemişmiydin umarım bu ay güzel haberi alırsın
Diğer topiclerden hatırlıyorum ismini canm inşallah hayırlı haberleri alırsın.Kızlar beni hatırlayananız var mı?geri döndüm. Umarım Mart hayırlı gelir. Hsg sonucunda çoklu polipler olduğunu öğrendim ve geçtiğimiz pazartesi ameliyat oldum. Doktor engelin o olduğunu söyledi. Rabbim inşallah bu ay nasip eder. Hepimize uğurlu olmasını diliyorum
Ben senı oyle ıyı anlıyorumki..bende öyleyim kuruttu bu zorunlu denemeler hepimizi.içinden nasıl gelıyorsa oyle yap mınnosum zaten olacagı varsa tek ılıskıdede bal gıbı oluyorcanım biliyormusun hiç içimden gelmiyor artık ilişkide soguttu beni ya bide dün tamamen silikleşti yumurta coktan yok olmuştur
amin kuzucum. Valla ben ona yormamıştım ama ara kanama, regl sonlarına doğru kahverengi lekeler şeklinde belirtiler oluyormuş bir de regl sancıları çok yoğun geçiyormuş.Diğer topiclerden hatırlıyorum ismini canm inşallah hayırlı haberleri alırsın.
Poliplerin belirtileri nelerdir cnm
Hoşgeldin canım geçen sene ocak şubatta falan sanki aynı dönemde femara kullanmıştık ikimizde öyle kalmış aklımdaKızlar beni hatırlayananız var mı?geri döndüm. Umarım Mart hayırlı gelir. Hsg sonucunda çoklu polipler olduğunu öğrendim ve geçtiğimiz pazartesi ameliyat oldum. Doktor engelin o olduğunu söyledi. Rabbim inşallah bu ay nasip eder. Hepimize uğurlu olmasını diliyorum
Histeroskopi mi oldun canmamin kuzucum. Valla ben ona yormamıştım ama ara kanama, regl sonlarına doğru kahverengi lekeler şeklinde belirtiler oluyormuş bir de regl sancıları çok yoğun geçiyormuş.
Evet evet hatta sonra hamile kalmıştımHoşgeldin canım geçen sene ocak şubatta falan sanki aynı dönemde femara kullanmıştık ikimizde öyle kalmış aklımdagelişinle anneler grubuna geçişin bir olur inşallah
Evet canım. Hsg sonucu ortaya çıktıHisteroskopi mi oldun canm
Benmde regli öncesi lekelenmeler oluyor
aynen canım no stres yes ekşınYaptım bebısler.silinmeye başlamış.üstteki dünkü alttaki az önceki.bugun yada yarın çatlayacak bence bu ıkı gunu ıyı degerlendırmem lazım.sakin olcamstres yapmıycam hersey guzel olacak beyons O _okyanus Basakbasak1
Kuzum benim akıntım var bugün opak gibi çamaşırımda kuruyan kısım bir kısmı ıslaktı silince şeffaftı yinede değerlendireyim mi sence ? Dün yoktu bugün gelmiş anlamadı benakıntım kesildi canım heralde cuma pikti cumartesi catladı dünde bugünde pek akıntı yok yani
Kazanan biz olucazz kasım annelerindeyiz inşallahYaptım bebısler.silinmeye başlamış.üstteki dünkü alttaki az önceki.bugun yada yarın çatlayacak bence bu ıkı gunu ıyı degerlendırmem lazım.sakin olcamstres yapmıycam hersey guzel olacak beyons O _okyanus Basakbasak1
Ya üzüldüm canım onu hatırlamıyorum ben o dönem diş problemlerimin bunalımına girip bu diyarı da terketmiştim martta falanEvet evet hatta sonra hamile kalmıştımama kimyasal olmuştu. Bakalım bu ay umutluyum
Evet canım. Hsg sonucu ortaya çıktı
iyiki çektirmişsin o canım umarım en kısa sürede hamile kalırsınCanımmm hoşbuldummm hadi bakalım hayırlısı inşallah çok güzel sonuçlar alalım
Yok canım çektiremem iş güç derken bu aya nasip oldu. Hayırlısı inşallah
benimde bahsettiğim şefaf akıntı o perşembeden hafta sonuna kadar vardı sonra kesildi dünden beri dediğin gibi opak iç çamaşırda kalan kalıntı yanı ıslaklık vermiyor diğer türlü ıslak oldugunu hissediyorsun dün degerlendırme konusu sana kalmış canımKuzum benim akıntım var bugün opak gibi çamaşırımda kuruyan kısım bir kısmı ıslaktı silince şeffaftı yinede değerlendireyim mi sence ? Dün yoktu bugün gelmiş anlamadı ben
Kazanan biz olucazz kasım annelerindeyiz inşallahakıntın nasıl kuzum ? Değerlendirelim bu akşam yine inşallah bende dün akşam değerlendirmedim bugün akıntım var ama ne olduğunu anlamadım
Akıntım cumartesi çoktu kuzum dün biraz azaldı bugün daha az,ama hala kasıgımdakı agrı gecmedı bence daha çatlamadı benımkı.Kuzum benim akıntım var bugün opak gibi çamaşırımda kuruyan kısım bir kısmı ıslaktı silince şeffaftı yinede değerlendireyim mi sence ? Dün yoktu bugün gelmiş anlamadı ben
Kazanan biz olucazz kasım annelerindeyiz inşallahakıntın nasıl kuzum ? Değerlendirelim bu akşam yine inşallah bende dün akşam değerlendirmedim bugün akıntım var ama ne olduğunu anlamadım
aynen kuşum ya heralde hamile kalsam ya 9 ay rahat etsek koçişlerin burnunu sürtsekBen senı oyle ıyı anlıyorumki..bende öyleyim kuruttu bu zorunlu denemeler hepimizi.içinden nasıl gelıyorsa oyle yap mınnosum zaten olacagı varsa tek ılıskıdede bal gıbı oluyor