- 25 Ocak 2023
- 2.502
- 2.443
- 30
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #4.361
Korkmana gerek yok canım bebek düşmesin diyedir belkide hemen dengeler durumunu kanaman falan var mıBenim beta değerim 103 progesteron hormonu 8 çıkmış doktor gel iğne yapicaz sana progesteron düşük dedi çok korkuyorum
Yok canım kanamam yok sadece arada beyaz akıntı oluyor o kadarKorkmana gerek yok canım bebek düşmesin diyedir belkide hemen dengeler durumunu kanaman falan var mı
O bende de var kuzummYok canım kanamam yok sadece arada beyaz akıntı oluyor o kadar
Progestronla beta orantılı artar sanırım düşmemesi için. bende beta baktırırken doktor progesteronada baktırdı yanındaki asistan doktora anlatıyordu ordan kulak misafiri oldum. Mutlaka ilaç verecektirYok canım kanamam yok sadece arada beyaz akıntı oluyor o kadar
Canım sen bebiş tutunsun diye muz falan mı yiyordun ne yiyordun o mesajı bulamıyorum daO bende de var kuzumm
Kuzu bunu duymuştum. Muz ve avakadoCanım sen bebiş tutunsun diye muz falan mı yiyordun ne yiyordun o mesajı bulamıyorum da
Çok teşekkür ederim kuzum sen nasılsın özlettin kendiniKuzu bunu duymuştum. Muz ve avakado
Muz avokado canımCanım sen bebiş tutunsun diye muz falan mı yiyordun ne yiyordun o mesajı bulamıyorum da
İşe başladım. Kendi yağımda kavruluyorumÇok teşekkür ederim kuzum sen nasılsın özlettin kendini
Çok iyi yapmışsın en iyisi çalışmak evde boş boş zaman geçmiyorİşe başladım. Kendi yağımda kavruluyorum
Canım nasılsın nasıl gidiyor burası artık eskisi gibi aktif diğer gruba gelseneMerhaba guzel hanimlar
Nasilsiniz? Bir suredir myom konularini okumaktan buralara gelemedim100 kusur sayfa birikmis hepsini okudum bebis haberi alanlari tebrik ederim cok sevindim hayirli ugurlu olsun tum isteyenlere icinde bizlere de Rabbim en yakin zaman da saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip eylesin
Tamam canim haber verdigin icin tesekkur ederimCanım nasılsın nasıl gidiyor burası artık eskisi gibi aktif diğer gruba gelsene
Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar
ilişki ne zamanlarda oldu bizim doktor yumurtlama gününde 0.5 derece sıcaklığında artış olur öyle takip edebilirsin dediVarikosel ameliyatı olduktan hemen 1 ay sonra hamile kalmıştım. Hatta bizde çok şaşırdık o zaman çünkü doktor değerlerin düzelmesi 6 ay sürer çok bi beklentiniz olmasın demişti. Sanırım kafadan atmanın verdiği rahatlamayla da hamile kaldımmorfoloji 1 di bizim ileri hız düşüktü sayı ortalamaydı. Aradan 5 sene geçtiği için inan ki değerleri çok hatırlamıyorum genel olarak böyleydi. Değerler yükseldi mi yükselmedi mi onu bile bilmiyoruz çünkü hamilelikten sonra bir daha dr.a hiç gitmedik. Eğer eski raporları bulursam net değerleri paylaşırım canım @letitbee