- 25 Ocak 2023
- 2.503
- 2.444
- 30
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #4.141
Evet progestan hap olarak vermişti bana baş dönemedi kaşık ağrısı çok umutlanmıştım. doktor çok önemli aşılamada ben o doktora çok pişmanım mesela belki de tutacaktı neyse artık nasip değilmiş.Aynen kuzum aşılamanın 15. Günü düşük çıktı değer ben de şüphelendim ama yine de bir umut dedim. Doktorum adet olunca görüşelim dedi bugün kan değerim 1.72 çıktı. Progestan fitili bıraktım olurum muhtemelen bugün yarın tam anlamıyla
Canım hakkında hayırlısı olsun artık umutsuzluğa kapılma bak 20 ay sonra pozıtıf cızgı gördün demekki döllenme olmuş bıdaha olurAynen kuzum aşılamanın 15. Günü düşük çıktı değer ben de şüphelendim ama yine de bir umut dedim. Doktorum adet olunca görüşelim dedi bugün kan değerim 1.72 çıktı. Progestan fitili bıraktım olurum muhtemelen bugün yarın tam anlamıyla
Ya sen böyle yazınca acaba bendeki kimyasal geçirdim diyorum. Hiç test yapmadım benim aşılamanın 11. Günü çatlatma iğnesinin 14. Günüydü hafif bi pembemsi akıntı geldi sonra 3 gün sonra fitili bırakınca adet oldum yani aşılamanın 14. Günüydü iğnesinde 17. Günü sonra 2 gün sonra dr gittiğimde hcg 2,85 filan çıkmıştı. Adetin 3. Gününe göre yüksek bir rakamdı sankiYa aynen ben de onu düşündüm 20 ayda ilk kez hamile kalabildiğimi gördüm Rabbim yavaş yavaş hazırlıyor belki de. Doktorum progestanı bırakalım adet olunca haberleşelim yazdı. Değerim bugün 1.72 ye düştü. Devam bakalım inşallah hayırlısı olur çok teşekkür ederim
heycandan etiketi unutmusumCanım coook sevındım rabbım hayırlı uğurlu etsın Sağlıklı hayırlı evlat olsun ınsallahiçim açıldı yemın ederım umutlarım yeşerdi cok cok mutlu oldum içimi açtın kız bu aralar cok melankolıktım ben iyi geldi bu haber Kuzu nasıl degerlendırdınız baştan sona bı Özet gecermısın sana zahmet regl ne zaman oldu bıttı ne zaman yumurtladın kac ilişki oldu ayyy soruları sonralarım arka arkaya
Yaa sende bana mutluluk verdin kuzummm
Yaa sende bana mutluluk verdin kuzummmçok ama çokk teşekkür ederimm amiinn amiiin inşallah rabbim isteyen herkese versin çokkk amin 5 martta oldum son reglimi kuzum 12sinde bitti 2 gün sonra değerlendirmişiz sonra 2 gün sonra yine 21 i yumurtlama görünüyor ama bence değildi akıntımdan öyle anladım kuzum
Yok kuzum 4 kere olmuşsadece 2 kere mi ilişki oldu tabi maşallah maşallah
Gun sıralaması onemlıYok kuzum 4 kere olmuş
İlk ikisi 2 gün arayla 3. 3 gün arayla 4. 2 gün arayla olmuş kuzum yokk tek ilişki yarım saat yatıp duşa girdim sadeceGun sıralaması onemlıgun aşırımı oldu kuzu tam bilgi istıyoruz senı darlayalım biraz
Ay masallah canımİlk ikisi 2 gün arayla 3. 3 gün arayla 4. 2 gün arayla olmuş kuzum yokk tek ilişki yarım saat yatıp duşa girdim sadece
Ay canım benim hayırlı uğurlu olsun, sen de Kasım annelerine geliyorsun değil mikızlarr ben geldimmtiroidim biraz yüksekmiş ama çarşamba yeniden bakacak doktor peki bu durumda olup ne yapmam gerektiğini söyleyecek biri var mı aile hekimliği tiroid ilacı verebiliyor mu yoksa genel cerrahiye mi gitmem gerek ? Bright-1619 beyons imagination forever Z zesamu93 ay aklıma gelmediiii başkalarıı gören yazabilir
Evet canım az kaldı. 37. Haftadayım normal olsun istiyorum o yüzden akışa bıraktım diyebilirim. Biraz tansiyon problemi yaşadım. Ondan dolayı sezaryen olabilir beklemedeyiz. Sen naptın büyüttün mü bebişiCanım nasılsın, az kalmış doğuma, sağlıkla su gibi kavuş kuzunadoğum tarihi belli mi yoksa akışına mı bıraktın
Bende yaptım adet bitimi 3 gün sarımsı akıntı oldu bende cok azCanım sen maydonoz süt kürünü yapmıştın demi?yaptıktan sonra bahsedilen şekilde akıntın falan oldumu maydonoz süt kürünü yapan herkes benden bişeyler söküldü diyorda merak edıyorum oluyormu gerçekten
Çok heycanlanıyorum böyle testler görünceAyyyy birtek ben görüyorum sandım
Hiç korkma tsh için dahiliye bölümüne git ilaç düzenliyorlarkızlarr ben geldimmtiroidim biraz yüksekmiş ama çarşamba yeniden bakacak doktor peki bu durumda olup ne yapmam gerektiğini söyleyecek biri var mı aile hekimliği tiroid ilacı verebiliyor mu yoksa genel cerrahiye mi gitmem gerek ? Bright-1619 beyons imagination forever Z zesamu93 ay aklıma gelmediiii başkalarıı gören yazabilir
Benimde geçikmenin 4 . Günü değeri 150 küsür cıkmıştı sağlıkla ilerlesin inşallahkızlarr ben geldimmtiroidim biraz yüksekmiş ama çarşamba yeniden bakacak doktor peki bu durumda olup ne yapmam gerektiğini söyleyecek biri var mı aile hekimliği tiroid ilacı verebiliyor mu yoksa genel cerrahiye mi gitmem gerek ? Bright-1619 beyons imagination forever Z zesamu93 ay aklıma gelmediiii başkalarıı gören yazabilir
Cok hafif görüyorum bendeKızlar birşeyle görüyor musunuz bat tahmini 7-8 nisan takip yapmadığım için tam bilmiyorum.
Anladım canım teşekkür ederim.Bende yaptım adet bitimi 3 gün sarımsı akıntı oldu bende cok az