- 21 Ağustos 2020
- 1.890
- 2.271
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #4.121
Canımm benimmm çok teşekkür ederimmm
kuzumm teşekkür ederim çokk sağolltakılllmıyorummmm
Bende olmadı kuzum ama sağ yumurtalığımda bir hareketlenme olmuştu şubat ayında yapmıştım bende martta denemedimCanım sen maydonoz süt kürünü yapmıştın demi?yaptıktan sonra bahsedilen şekilde akıntın falan oldumu maydonoz süt kürünü yapan herkes benden bişeyler söküldü diyorda merak edıyorum oluyormu gerçekten
Anladım canım Bende 24. Gunde regl oldum erken oluyorum yumurtlamamda döngünün 11. Gününde oluyor genellikle. Şimdi 9. Gunundeyım aslında adet biter bıtmez degerlendırmeye başlamamız lazımdı. Ama kızımdan dolayı fırsat bulamadık bi turlu.bu ay bıraz kacırmıs gıbı hıssedıyorum ama henüz yumurtlamam olmadı ovulasyon takıbı yapıyorumBende olmadı kuzum ama sağ yumurtalığımda bir hareketlenme olmuştu şubat ayında yapmıştım bende martta denemedim
Çok erken değil mi şu an ne dense çok yanıltıcı olur ben göremedim ama belki ekrandan öyle görünüyor sen görebiliyorsundurKızlar birşeyle görüyor musunuz bat tahmini 7-8 nisan takip yapmadığım için tam bilmiyorum.
e hala fırsat var canım bu akşam yarın değerlendirebilirsen aslındaAnladım canım Bende 24. Gunde regl oldum erken oluyorum yumurtlamamda döngünün 11. Gününde oluyor genellikle. Şimdi 9. Gunundeyım aslında adet biter bıtmez degerlendırmeye başlamamız lazımdı. Ama kızımdan dolayı fırsat bulamadık bi turlu.bu ay bıraz kacırmıs gıbı hıssedıyorum ama henüz yumurtlamam olmadı ovulasyon takıbı yapıyorumBızede dua et ınsallah kan testınde pozıtıf çıkar bugun baharın ilk hedıyesını almış olursun
Ederım kuzum ınsallah her şey cok güzel gıder kan testınde güzel ilerlere hala fırsat var canım bu akşam yarın değerlendirebilirsen aslındahala kaçırmış değilsin bence o yüzden tabiki dua ederim kuzum etmezmiyim allahım sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin hepimize sende dua et olur mu ekimde dış gebelşk geçirdim o yüzden benim için değerler önemli
Nezaman yumurtladığımı bilmediğim için tahmini zaten bat. Ben gördüm çizgi oyüzden attım burayaÇok erken değil mi şu an ne dense çok yanıltıcı olur ben göremedim ama belki ekrandan öyle görünüyor sen görebiliyorsundur
Hayırlı olsun diyelim ozaman kuzumNezaman yumurtladığımı bilmediğim için tahmini zaten bat. Ben gördüm çizgi oyüzden attım buraya
Ben gördüm kuzum. Tekrarla yarın inşallah vardırKızlar birşeyle görüyor musunuz bat tahmini 7-8 nisan takip yapmadığım için tam bilmiyorum.
Gerçektenmiiii hemen çıkmasa umutlanmıycam ama hemen rengi oturur oturmaz belirdi. İnşallah vardırBen gördüm kuzum. Tekrarla yarın inşallah vardır
Bakalım kuzum yarın tekrarlıyım ben ilk idrarlaHayırlı olsun diyelim ozaman kuzum
YaaaEderım kuzum ınsallah her şey cok güzel gıder kan testınde güzel ilerlerben senden hep pozıtıf haber beklıyordum ama içime doğuyordu sen her buraya yazdığında.
Aynen kuzum aşılamanın 15. Günü düşük çıktı değer ben de şüphelendim ama yine de bir umut dedim. Doktorum adet olunca görüşelim dedi bugün kan değerim 1.72 çıktı. Progestan fitili bıraktım olurum muhtemelen bugün yarın tam anlamıylaKuzum sana o gün diyecektim ama üzülmeni istemedim açıkçası benim aşılamadan sonra olduğum adetin 3. günü beta 2,85 di. Demekki ilk günü olsa 7 küsurlarda olacaktı muhtemelen. Ya kimyasaldı yada iğne etkisi devam ediyordu Ondan sormuştum sana sonrasında birliktelik oldumu geç döllenmemi acaba diye. Benim aşılama sonrası ayarlar adet miktarım çok azaldı kistte yok dediler ama dengem bozuldu. Üzülme bak bi arkadaş aşılama sonrası ay kendiliğinden gebe kaldı canını sıkma yaşın daha gençse hele hiç moralini bozma
Aynen kuzum biraz üzüldüm ama rabbimin vardır bir bildiği diyip ona teslim oldum. Bakalım görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler bugün değerim 1.72 çıktı doktorum progestanı bırakalım adet olunca haberleşelim yazdı. Bakalım hayırlısı inşallah rabbim nasip eder ona güveniyorum çok teşekkür ederim desteğin içinKuzum mesajını şimdi gördümhem çok üzüldüm hem de kimyasaldan sonra pozitif kervanına katılanların olduğunu bildiğimden ümidimi kesmedim. Biliyorum sende kesmiyorsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip olsun. Gecikiyorsa güzelleşiyordur muhakkak. Kim bilir rabbim nelerden koruyor da biz kullar farkında olamıyoruz işte. Sen içini ferah tut doğru zamanda pozitifi göreceğiz
Verdim kuzum bugün 1.72 çıktı değerim düştü yani hayırlısı rabbim ne derse o olur. Allahım hepimize en güzelini hayırlısı ile nasip etsin inşallahKuzum umudunu keske bence git kan ver ben inşallah gidicem Rabbimiz bizlere en güzelini nasip eder inşallah belki yükselir kanda daha net sonuç elde edersin belki
Benimde bir tarafim umutsuz ama hayırlısı inşallah Allah'ım bizlerede hayırlı zamanda güzel yavrucaklar nasip eder
Kimyasal aşkım. Bugün kan sonucum 1.72 çıktı. Ama hayırlısı olsun durmak yok devam bakalım Allahım en güzelini bilirHep hayırlısını sağlıklısını istiyoruz canımhemen kimyasal deme, belki yerleşmedir.
Ya aynen ben de onu düşündüm 20 ayda ilk kez hamile kalabildiğimi gördüm Rabbim yavaş yavaş hazırlıyor belki de. Doktorum progestanı bırakalım adet olunca haberleşelim yazdı. Değerim bugün 1.72 ye düştü. Devam bakalım inşallah hayırlısı olur çok teşekkür ederimAnladım canım benim demekki tutunamadı kimyasal oldu hiç üzülme canım bak demekki vücudun hamileliği oluşturuyor demekki zamanı var daha kimyasal geçirip peşine hemen hamile kalanda çok hakkında hayırlısı olsun canım
Bende bi gölge görüyoruumNezaman yumurtladığımı bilmediğim için tahmini zaten bat. Ben gördüm çizgi oyüzden attım buraya
Çok duydum 2. Ya da 3. Aşılamada tutunduğunu. Üzülme gerçekten. Olacağı varsa ne olursa olsun oluyor. Bekliyorsak en güzeli geleceği için. Allah doğru zamanda en güzelini nasip edecek bizlereYa aynen ben de onu düşündüm 20 ayda ilk kez hamile kalabildiğimi gördüm Rabbim yavaş yavaş hazırlıyor belki de. Doktorum progestanı bırakalım adet olunca haberleşelim yazdı. Değerim bugün 1.72 ye düştü. Devam bakalım inşallah hayırlısı olur çok teşekkür ederim