- 14 Haziran 2023
- 6.386
- 5.207
- 23
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #4.181
Yaaaaa can kuşum.Cancağızıııımmmm ikincide ben görüyorum vallahiiiieğer 7 8ini takip ediyorsan bu harika bir şey sabah tekrarla. Hatta şöyle 6 7 tane test depola her gün yap bakalım bat'a kadar koyulaşacak mı? Çok heyecanlandım ya. Allah'ım nolur olsuun çokca Amiinn
Anladım bakalım nasıl yönlendircek beni çarşambaVeriliyor sağlık ocağında ama onlar ilaç düzenlemiyor diye biliyorum
kuzum 154 çıktıCnm sonucun çıktı mı heycanla bekliyorum
Geçmiş olsun canım havalardan mıdır nedir bu aralar herkes kimyasal geçiriyor. Kimyasalın ardı hamilelik derler inşallahKızlar merhaba malesef Değerim Düştü
İnşallah cnm inşallah Allah'ım hayırlı zamanda nasip eder umarımGeçmiş olsun canım havalardan mıdır nedir bu aralar herkes kimyasal geçiriyor. Kimyasalın ardı hamilelik derler inşallah
Canım ben de 6+4 um bugünGöğüs ağrım oldu hep yumurtlama sonrası kuzumkasık ağrısıda geçen hafta başladı 2 damla yerleşme kanaması geldi çarşamba günüde başkada birşey yok
Kuzum 19 kasım-10 aralık arası aralık görünüyor muhtemel doğumçokk teşekkür ederimm senin tarihler ne peki ben şuan 3+6 yım bu arada
aile hekimide verebiliyor mu kuzum ? Sıra bulmam çok zor şuan da çünkü
Çarşamba yine gidicem kuzummmo zaman yönlendirecek sanırım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin kuzum inşallah bende geçen ay kimyasal geçirdi inşallah Rabbim çok bekletmezİnşallah cnm inşallah Allah'ım hayırlı zamanda nasip eder umarım
Amiiin allahım çokk amiiiinCanım ben de 6+4 um bugünAllah sağlıkla surdursun inşallah
Canm hamilemisn çok sevındımKızlar günaydın testlerimi yeniledim ilk fotoğraf bugünkiler (albi-awox) ikinci fotoğraf dün ki testlerim (freely-awox) erken gebelik aynı mı yoksa bir tık silik mi anlayamadım yorumlarmısınız
Sen ne durumdasın canım yaptın mı tekrar test , kese göründü mü nasıl gelişmelerCanm hamilemisn çok sevındıminşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerler
Kese göründü geçen p.teside kalp atışını duyduk çok şükür evde dinlenmedeyim şu aralar sizlerden güzel haberler bekliyorumSen ne durumdasın canım yaptın mı tekrar test , kese göründü mü nasıl gelişmeler
Yaa maşallah o kadar zaman oldu mu yaKese göründü geçen p.teside kalp atışını duyduk çok şükür evde dinlenmedeyim şu aralar sizlerden güzel haberler bekliyorum
Amin canım amin Allah sizlerede hiç ummadığınız zamanda nasip etsinYaa maşallah o kadar zaman oldu mu yakalp atışı yazcaktım hatta erkendir diye kese yazdım yani düşün artık oh ne güzel dinlen canım Allah sağlıkla hayırla devam ettirsin inşallah inşallah bize de nasip olur
Evet kuzummmCanm hamilemisn çok sevındıminşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerler
Kuzum ben adet oldum yarın için randevu aldım doktora gideceğim vardır Rabbimin bir bildiği bugünüme şükür olsun gerçekten. Sen ne yaptın çıktı mı sonucun ?Kuzum olmuş olması bile çok güzel kimisi değeri yukselmiyo benim degerimde 9.72 çıkmıştı bugün kan verdim bakalım sabah çıkacak inşallah yukselmistir senelerdir bekliyorum bende ama yinede hakkımızda hayırlısı olsun o değeri öyle yüksek görmek bile ayrı bir duygu umarım düşmez sabah yüksek bir değerle açarım gözlerimiama oldu ki düştü durmak yok Allah'ım nasip edene kadar cabalicaz
Aynen öyle rabbim her şeyin en iyisini en güzelini bilir o yüzden sabırla beklemeye devam edeceğim. Regl oldum.Yarın doktora gideceğimHep hayırlısı diyoruz canım, Rabbim en hayırlısını en güzel vakitte nasip etsinbenim kimyasalı hatırlasana sağlıklı bir hamilelik olsaydı 3 4 aylık hamile olacaktım depremde ve belki kaldıramayacaktım... Rabbim en iyisini bilir ve kulu için ister
Şükürler olsun aynen 20 aydan sonraKimyasal olmuş demek ki kuzum ama hamile kala bildiğini gördük çok şükür ❤