-
- Konu Sahibi imagination forever
- #4.101
Hep hayırlısını sağlıklısını istiyoruz canımKızlar dünkü 7.30 değerden sonra bugün akşam üzeri lekelenmelerim başladı sanırım olmadı tutunamadı kimyasal oldu. @melegim canimagination forever @destinesiaa T TASUU Bright-1619 IADK unuttuğum her kim varsa
Vercem kuzummHadi bakalım bence kesin hamilesinde yinede kan ver sonucun çıksın senden detayları alırız ne yaptın nasıl değerlendirdin vs
Kuzum umudunu keske bence git kan ver ben inşallah gidicem Rabbimiz bizlere en güzelini nasip eder inşallah belki yükselir kanda daha net sonuç elde edersin belkiMaalesef benim bugün lekelenmelerim başladı. Olmadı
Kuzum mesajını şimdi gördümKızlar dünkü 7.30 değerden sonra bugün akşam üzeri lekelenmelerim başladı sanırım olmadı tutunamadı kimyasal oldu. @melegim canimagination forever @destinesiaa T TASUU Bright-1619 IADK unuttuğum her kim varsa
Canım nasılsın, az kalmış doğuma, sağlıkla su gibi kavuş kuzunaKuzum mesajını şimdi gördümhem çok üzüldüm hem de kimyasaldan sonra pozitif kervanına katılanların olduğunu bildiğimden ümidimi kesmedim. Biliyorum sende kesmiyorsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip olsun. Gecikiyorsa güzelleşiyordur muhakkak. Kim bilir rabbim nelerden koruyor da biz kullar farkında olamıyoruz işte. Sen içini ferah tut doğru zamanda pozitifi göreceğiz
Annee ben burdayım diyorKızlar günaydın testlerimi yeniledim ilk fotoğraf bugünkiler (albi-awox) ikinci fotoğraf dün ki testlerim (freely-awox) erken gebelik aynı mı yoksa bir tık silik mi anlayamadım yorumlarmısınız
Daha bat'ına var diye hatırlıyorum canım doğru mu? Eğer öyleyse Çoook iyiiiiiKızlar günaydın testlerimi yeniledim ilk fotoğraf bugünkiler (albi-awox) ikinci fotoğraf dün ki testlerim (freely-awox) erken gebelik aynı mı yoksa bir tık silik mi anlayamadım yorumlarmısınız
Annee ben burdayım diyoryani inşallah öyledir kuzum bence muhakkâk kan ver inşallah olumlu sonuçlanır
evet kuzum cuma normalde ama erken yumurtladım gibi geliyor çarşamba da olabilirDaha bat'ına var diye hatırlıyorum canım doğru mu? Eğer öyleyse Çoook iyiiiii
evet 7 gün gecikme oldu dün peçeteye pembe akıntı geldi devamı yok karnım da davul gibi şiştiregl olacağım sanıırm ama emin de değilim test yapıyorum negatifAdet gecikmeniz 6 gün mü oldu
Benimde ona benzer bi durum var . Dün azıcık oda sildiğimde akıntı gibi leke geldi adet sökülecek gibi devamı yok. Çok üzülüyorum böyle olunca geçen ayda çok azdı ama antibiyotik kullanıyordum ona bağladım. Bende tarlusal ve gebelik testi aldım test negatif zaten ama tarlusal konusunda tereddütte kaldım. Menapoza giriyorum desem değerler ona yakın değil üzgünüm çokevet 7 gün gecikme oldu dün peçeteye pembe akıntı geldi devamı yok karnım da davul gibi şiştiregl olacağım sanıırm ama emin de değilim test yapıyorum negatif
Kuzum sana o gün diyecektim ama üzülmeni istemedim açıkçası benim aşılamadan sonra olduğum adetin 3. günü beta 2,85 di. Demekki ilk günü olsa 7 küsurlarda olacaktı muhtemelen. Ya kimyasaldı yada iğne etkisi devam ediyordu Ondan sormuştum sana sonrasında birliktelik oldumu geç döllenmemi acaba diye. Benim aşılama sonrası ayarlar adet miktarım çok azaldı kistte yok dediler ama dengem bozuldu. Üzülme bak bi arkadaş aşılama sonrası ay kendiliğinden gebe kaldı canını sıkma yaşın daha gençse hele hiç moralini bozmaÇok teşekkür ederim canım benim inşallah hayırlısı ile olsun çok isterim.
sorma yaa neler yapacağız onu da bilmiyorum elimden geleni yapıyorum olumlama istiyorum onu da bu aralar yapamıyorumBenimde ona benzer bi durum var . Dün azıcık oda sildiğimde akıntı gibi leke geldi adet sökülecek gibi devamı yok. Çok üzülüyorum böyle olunca geçen ayda çok azdı ama antibiyotik kullanıyordum ona bağladım. Bende tarlusal ve gebelik testi aldım test negatif zaten ama tarlusal konusunda tereddütte kaldım. Menapoza giriyorum desem değerler ona yakın değil üzgünüm çok
3 ay da adetimi de düzene sokmuştum oysaki nerde hata yapıyoruz bilmiyorumBenimde ona benzer bi durum var . Dün azıcık oda sildiğimde akıntı gibi leke geldi adet sökülecek gibi devamı yok. Çok üzülüyorum böyle olunca geçen ayda çok azdı ama antibiyotik kullanıyordum ona bağladım. Bende tarlusal ve gebelik testi aldım test negatif zaten ama tarlusal konusunda tereddütte kaldım. Menapoza giriyorum desem değerler ona yakın değil üzgünüm çok
Canımmm senın adına cok sevındım testlerını görünce içim açıldı hayırlı uğurlu olsun saglıkla gelsın ınsallahVercem kuzummbirşey yapmadım pek aslında ama detaylar yarın sonuca göre
Bence gayet güzel koyulasmis, hiç kafanı bulandırmaKızlar günaydın testlerimi yeniledim ilk fotoğraf bugünkiler (albi-awox) ikinci fotoğraf dün ki testlerim (freely-awox) erken gebelik aynı mı yoksa bir tık silik mi anlayamadım yorumlarmısınız
Canımm benimmm çok teşekkür ederimmmCanımmm senın adına cok sevındım testlerını görünce içim açıldı hayırlı uğurlu olsun saglıkla gelsın ınsallah
kuzumm teşekkür ederim çokk sağollBence gayet güzel koyulasmis, hiç kafanı bulandırma
Pko varmı vanım sende bende o da yok. Yaş kaç bu arada yaşın küçükse olur öyle düzensizlikler3 ay da adetimi de düzene sokmuştum oysaki nerde hata yapıyoruz bilmiyorum
PKO Yok bende yaşım da 31Pko varmı vanım sende bende o da yok. Yaş kaç bu arada yaşın küçükse olur öyle düzensizlikler