- 13 Ekim 2022
- 4.458
- 6.049
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #4.081
Canım ya sana Bu Ay uğurlu geldi gayet net görünüyor sağlıkla ilerlesin inşallahKızlarr günaydınn freelynin kaset testi var elimde sahte olup olmadığını bilmiyorum ama geçen ay direkt negatif çıkartmıştıpekiii şuaaan ağlıyorum beyons imagination forever Bright-1619 @sevayd
Tekrar kan verdin mi canım belki yerleşmedir hemen kötüye yorma hakkında hayırlısı olsunKızlar dünkü 7.30 değerden sonra bugün akşam üzeri lekelenmelerim başladı sanırım olmadı tutunamadı kimyasal oldu.melegim can imagination forever @destinesiaa @TASUU Bright-1619 @IADK unuttuğum her kim varsa
Ay inşallah ya bende yarın gidicem bakalım inşallah değerlerimiz sağlıcakla yükselirKuzum işte dün (30 Mart) verdim 7.30 çıktı değerim. Doktorum pazartesi bir daha verelim dedi
Canım test yapmadın mı hemen öyle düşünme yerleşme kanaması olabilir devamı geldi miKızlar dünkü 7.30 değerden sonra bugün akşam üzeri lekelenmelerim başladı sanırım olmadı tutunamadı kimyasal oldu.melegim can imagination forever @destinesiaa @TASUU Bright-1619 @IADK unuttuğum her kim varsa
Dualarım sizinle kuzum ama duaya devam beta artışları ve kalp atışııı duyana kadarCanım ya sana Bu Ay uğurlu geldi gayet net görünüyor sağlıkla ilerlesin inşallahdarısı tez zamanda bize olsun bencede erken yumurtlama olmuş takvime bağlı kalma yarın kan ver kuşum sonucu etiketle mutlaka
Tekrar kan versen iyi olur kuzum belki hala yerleşmedirArkadaşlar merhaba reglime 4 gün kala beta değerim 34 çıkmıştı bugün 2 gün var kan vermedim ama demin pembe akinti geldi gerçekten çok üzüldüm. Bir önceki hamileligimde de 7 gün varken lekelenme olmuştu 14. Haftada kaybettim bebeğimi şu an çok panik oldum. Oy kullanmak için de Köye gelmiştim lütfen bana bi akıl verin yol gösterin.
Kuzum muz avokado yesene bir de bir daha test yapsanKızlar dünkü 7.30 değerden sonra bugün akşam üzeri lekelenmelerim başladı sanırım olmadı tutunamadı kimyasal oldu.melegim can imagination forever @destinesiaa @TASUU Bright-1619 @IADK unuttuğum her kim varsa
Hadi bakalım bence kesin hamilesinde yinede kan ver sonucun çıksın senden detayları alırız ne yaptın nasıl değerlendirdin vsDualarım sizinle kuzum ama duaya devam beta artışları ve kalp atışııı duyana kadaramiiin rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah etiketlerim kuzum 16.00 gibi belli olur yarın
Canım çok üzüldüm ama hayırlısı olsun, bence bu ay olmadiysa bile 1-2 ay içerisinde olacak, bi kere hamile kalınca tekrar kolay kalınır, rahim unutmaz derler, artık çok yaklaştı, 1-2 aya alırız güzel haberini. Bi de sağlıksız gebelik olayı inan çok çok zor, onu yasayacagina kimyasalla erken sonlanması çok çok iyidir, inşallah sağlıklı bi gebelik haberini alacağız yakındaKızlar dünkü 7.30 değerden sonra bugün akşam üzeri lekelenmelerim başladı sanırım olmadı tutunamadı kimyasal oldu.melegim can imagination forever @destinesiaa @TASUU Bright-1619 @IADK unuttuğum her kim varsa
Yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek, imkanın varsa uzanıp dinlen inşallah tutunur bebeğinArkadaşlar merhaba reglime 4 gün kala beta değerim 34 çıkmıştı bugün 2 gün var kan vermedim ama demin pembe akinti geldi gerçekten çok üzüldüm. Bir önceki hamileligimde de 7 gün varken lekelenme olmuştu 14. Haftada kaybettim bebeğimi şu an çok panik oldum. Oy kullanmak için de Köye gelmiştim lütfen bana bi akıl verin yol gösterin.
Hayırlı olsun, bebisin ben burdayım diyorİyş akşamlar kızlar iki ay once kimyasal yaşadım adetime 3 gun var sol kasıkta batma ağrı bel ağrısı var test yaptım silik cıktı korkuyorum silik olduğu için çatlamadan sonra 12. Gundeyim
Dün yapmıştım kan testinden sonra ikinci çizgi silik vardı. Bugün yaptım test çizgi kayboldu. Yani olmadı.Canım test yapmadın mı hemen öyle düşünme yerleşme kanaması olabilir devamı geldi mi
Maalesef benim bugün lekelenmelerim başladı. OlmadıAy inşallah ya bende yarın gidicem bakalım inşallah değerlerimiz sağlıcakla yükselir
Yok canım yerleşme olduğunu düşünmüyorum dün kandan sonra eve gelince test yapmıştım ikinci çizdi silikti. Bugün çizgi kayboldu.Tekrar kan verdin mi canım belki yerleşmedir hemen kötüye yorma hakkında hayırlısı olsun
Maalesef ben de öyle olmasını çok isterdim ama dün silik olan çizgi bugün yok oldu…Elinde test varsa yap bence koyulaşma var mı bakarsın inşallah yerleşme kanamasıdır
Üzüldüm canım ne diyim ki bilemedimDün yapmıştım kan testinden sonra ikinci çizgi silik vardı. Bugün yaptım test çizgi kayboldu. Yani olmadı.
Hayırlısı canım yapacak hiçbir şey yok maalesef…Üzüldüm canım ne diyim ki bilemediminşallah en kısa zamanda en hayırlı zamanda nasip olur kuzum
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah hayırlısı ile olsun çok isterim.Canım çok üzüldüm ama hayırlısı olsun, bence bu ay olmadiysa bile 1-2 ay içerisinde olacak, bi kere hamile kalınca tekrar kolay kalınır, rahim unutmaz derler, artık çok yaklaştı, 1-2 aya alırız güzel haberini. Bi de sağlıksız gebelik olayı inan çok çok zor, onu yasayacagina kimyasalla erken sonlanması çok çok iyidir, inşallah sağlıklı bi gebelik haberini alacağız yakında
Cok tedirgınım 2 kez kimyasal yaşadım en son 2 ay önce ama adetim 3 gun geciktiğinde böyle çıkmıstu test şimdi daha 3 gun kala boyle Allahım hayırlısı tutunmasını nasip etsinHayırlı olsun, bebisin ben burdayım diyor
Anladım canım benim demekki tutunamadı kimyasal oldu hiç üzülme canım bak demekki vücudun hamileliği oluşturuyor demekki zamanı var daha kimyasal geçirip peşine hemen hamile kalanda çok hakkında hayırlısı olsun canımYok canım yerleşme olduğunu düşünmüyorum dün kandan sonra eve gelince test yapmıştım ikinci çizdi silikti. Bugün çizgi kayboldu.