- 25 Ocak 2023
- 2.503
- 2.444
- 30
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #4.061
Yaa kıyamamKızlarr günaydınn freelynin kaset testi var elimde sahte olup olmadığını bilmiyorum ama geçen ay direkt negatif çıkartmıştıpekiii şuaaan ağlıyorum beyons imagination forever Bright-1619 sevayd
Yaaaaaaa maşallahKızlarr günaydınn freelynin kaset testi var elimde sahte olup olmadığını bilmiyorum ama geçen ay direkt negatif çıkartmıştıpekiii şuaaan ağlıyorum beyons imagination forever Bright-1619 sevayd
Kuzumm dış gebelik olduğundan benim öncesinde direkt yarın kana gidicem muhtemelen 2 gün arayla verip artışlara bakarım sonrada gitmem artı bir durum olmazsaYaa kıyamamAllah ağlatacaksa mutluluktan ağlatsın hep inşallah Valla çok güzel çok net görünüyor canım. İnşallah yanıltıcı değildir ki sanmıyorum inşallah sağlıkla da devam eder . Bir an önce kan testiyle teyit etmen lazım
Canımn çok teşekkür ederim yinede duaları eksik etmeyelimYaaaaaaa maşallahhadi hayırla sağlıkla sıhhatle gelsin inşallaaaaah Allah kolaylıklar versin canım gözün aydın
Hayırlı olsun canım çok sevindim, sağlıklı bi gebelik olsun, sağlıkla kucağına al inşallahKızlarr günaydınn freelynin kaset testi var elimde sahte olup olmadığını bilmiyorum ama geçen ay direkt negatif çıkartmıştıpekiii şuaaan ağlıyorum beyons imagination forever Bright-1619 sevayd
Amiin canımmm amiiin dua et olur muuuHayırlı olsun canım çok sevindim, sağlıklı bi gebelik olsun, sağlıkla kucağına al inşallah
Dualarimdasin canım, her şeyden önce sağlıklı bi gebelik olsun inşallahAmiin canımmm amiiin dua et olur muuu
Gözünüz aydin olsun sağlıkla devam etsin elinizde ovulasyon testi varmı bide onu yapsaniz acaba dedikleri gibi hamileyken de ovulasyon testi pik cikiyormuKuzumm dış gebelik olduğundan benim öncesinde direkt yarın kana gidicem muhtemelen 2 gün arayla verip artışlara bakarım sonrada gitmem artı bir durum olmazsaadetime 5 gün görünüyor takvimde ama erken yumurtladım bence 2-3 gün tam net tarih bilmiyorum o yüzden çokk ama çokk mutluyum sağlıkla ilerlesin inşallah dua edermisin benim için
Canımn çok teşekkür ederim yinede duaları eksik etmeyelimallahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin
Amiiin kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsinDualarimdasin canım, her şeyden önce sağlıklı bi gebelik olsun inşallahBu ara ben de gerginim şekerim yuksek çıkıyor, kalp atışlarını da çok net duyamadik, ben de dua beklerim
Ben kullanmıyorum canım ovü testi zaten erken gebelik yaptım sonrasındaGözünüz aydin olsun sağlıkla devam etsin elinizde ovulasyon testi varmı bide onu yapsaniz acaba dedikleri gibi hamileyken de ovulasyon testi pik cikiyormu
Endokrine gittim canım dün, sonuçları yarın görüşeceğiz, mide bulantilarim başladı artık oruç tutamıyorum, hormonlar beni mahvetti, şeker de yükselince çok moralsiz hissediyorum, yarın kadın doğum doktoruma da gideceğim tekrar, inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız, senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım, dualarimdasinAmiiin kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsinsakin oll stres başlı düşmanımızz zaten biliyorsunn tabiki dua ederim kuzum rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah peki neden kaynaklı yükseliyormuş şekerin ? Sende bi etkisi oldu mu anlayabileceğin kuzum birde oruç tutuyormusun şuan
Bende orucu bilemedim yarın niyet etmeden gidicem aile hekimliğine tutma derse tutmayacağım çok susuyordum son 3 gündür zatenEndokrine gittim canım dün, sonuçları yarın görüşeceğiz, mide bulantilarim başladı artık oruç tutamıyorum, hormonlar beni mahvetti, şeker de yükselince çok moralsiz hissediyorum, yarın kadın doğum doktoruma da gideceğim tekrar, inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız, senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım, dualarimdasin
Tekrar kan verme şansın yokmu canımArkadaşlar merhaba reglime 4 gün kala beta değerim 34 çıkmıştı bugün 2 gün var kan vermedim ama demin pembe akinti geldi gerçekten çok üzüldüm. Bir önceki hamileligimde de 7 gün varken lekelenme olmuştu 14. Haftada kaybettim bebeğimi şu an çok panik oldum. Oy kullanmak için de Köye gelmiştim lütfen bana bi akıl verin yol gösterin.
Elinde test varsa yap bence koyulaşma var mı bakarsın inşallah yerleşme kanamasıdırKızlar dünkü 7.30 değerden sonra bugün akşam üzeri lekelenmelerim başladı sanırım olmadı tutunamadı kimyasal oldu.melegim can imagination forever destinesiaa T TASUU Bright-1619 IADK unuttuğum her kim varsa
Gece gidersek verebilirim küçük bi ihtimal.Tekrar kan verme şansın yokmu canım
İnşallah yerleşme kanaması yaşıyorsundur canım en kısa sürede tekrar kan vermeye çalış belki progestan başlaman gerekebilirGece gidersek verebilirim küçük bi ihtimal.