- 15 Şubat 2024
- 574
- 381
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.081
Ben de aynı durumdayım canım bir ayın 15 günü böyle ağrıyla geçiyor neden bilmemKızlar bi şey sorcam ya size de oluyor mu ? Yumurtlamayı değerlendiriyorum sonra adete kadar alt karın, kasıklar, bazen göğüsler , vücutta alakasız yerler o kadar ağrıyorki.. yani hepsi psikolojik olamaz gibi geliyor bi ben miyim bunu yaşayan ? Adet olunca geçiyor …
Pcos var mı kızlar genelde pco olanlarda öyle ağrı oluyormuş diye okumuştumBen de aynı durumdayım canım bir ayın 15 günü böyle ağrıyla geçiyor neden bilmem
Bende yok muayene olmuştum canım ama göğsüm fibrokistik yapıda göğüs sızlaması ondandır diye düşünüyorum. Bel ve karın ağrısını bilemiyorum amaPcos var mı kızlar genelde pco olanlarda öyle ağrı oluyormuş diye okumuştum
Artık hastalığım mı var diye düşünüyorum ama adet olunca geçiyor , yumurtlamaya kadar rahatım… sonra haydaaaa sil baştanBen de aynı durumdayım canım bir ayın 15 günü böyle ağrıyla geçiyor neden bilmem
Ay aynen benim de öyleArtık hastalığım mı var diye düşünüyorum ama adet olunca geçiyor , yumurtlamaya kadar rahatım… sonra haydaaaa sil baştan
Benimde öyle. Bu yüzden her ay belirli dönem acaba hamile miyim? Düşüncesi yaşıyorumAy aynen benim de öyle
İşin komik tarafı korunduğumuz zamanlarda da bu ağrılar bazen oluyordu bende tabi o zaman şüphe olmadığı için takmıyordum şimdi ihtimal var diye deli gibi belirti kovalıyoruzBenimde öyle. Bu yüzden her ay belirli dönem acaba hamile miyim? Düşüncesi yaşıyorum
Ay o zaman bişey sorcam canım fibrokistik nasıl oluyor ? Eline nasıl geliyor büyüklüğü ne kadar ?Bende yok muayene olmuştum canım ama göğsüm fibrokistik yapıda göğüs sızlaması ondandır diye düşünüyorum. Bel ve karın ağrısını bilemiyorum ama
Elimle çok hissedilmiyor aslında canım 6 ayda bir ultrason kontrolüne gidiyorum en büyüğü 1 cm civarında olmak üzere solid lezyonlar var iyi huylu geçiyor o yüzden müdaheleye gerek yok diyor doktorlar. Hiç baktirmadıysan kontrolünü öneririmAy o zaman bişey sorcam canım fibrokistik nasıl oluyor ? Eline nasıl geliyor büyüklüğü ne kadar ?
Canım benim de öyleBenimde öyle. Bu yüzden her ay belirli dönem acaba hamile miyim? Düşüncesi yaşıyorum
Anladım canım benimde 10 yıldır falan sol gögsümde bezelyeden biraz daha küçük yuvarlak bişey var meme ultrasonu falan yaptı ama doktor bişey demedi.Elimle çok hissedilmiyor aslında canım 6 ayda bir ultrason kontrolüne gidiyorum en büyüğü 1 cm civarında olmak üzere solid lezyonlar var iyi huylu geçiyor o yüzden müdaheleye gerek yok diyor doktorlar. Hiç baktirmadıysan kontrolünü öneririm
Bir sıkıntı yoktur o zaman canım kontrolü ihmal etmemek lazım yineAnladım canım benimde 10 yıldır falan sol gögsümde bezelyeden biraz daha küçük yuvarlak bişey var meme ultrasonu falan yaptı ama doktor bişey demedi.
Canim degerler herkes de farkli sekillenebiliyor o yuzden en iyisi detayli bir muayne olup doktorun dediklerini yapmakdir. Bebek dusundugunu mutlaka belirt ki gerekirse ona gore bir tedavi uygulasin.O olur kuzum yokmuş endokrinhalleder gibi velim inşallah zaten ilaç yazdırmış olacak sadece belkide 1 ayda düşer bile yani bi de ne düşürüyor acaba yiyecek olarak biliyormusun kuzum
kuzum sağlık ocağındaki normal görmüş bir ilaç vermemiş fsh için öbür haftaya gelin demiş
Doktora gittim dün yumurtlamamışsın dedi sanırım test yanlış5 martta pik olmuş 6 martta çatlamış bu haftayı iyi değerlendir silik önemli olan c çizgisinden daha koyu olan t veya çile tnin aynı koyulukta olması
Bende de pko var doktorum zayıflaman gerekiyor demişti ekimde 7 kilo verdim gebelik oldu hemen ama kimyasal oldu doktorunuz herhangi yumurta geliştirici bir takviye vermedimi benimki klomen ve pikassos verdiYa arkadaşlar 70 kilodan 64 kiloya düştüm hormon değerlerim normal fakat yumurtalıklardaki polikistik görüntüden ve yumurtlayamamaktan kurtulamadım isyan etmek istemiyorum ama bu işin çözümü yok mudur boşuna mı zayıflayıp sağlıklı hayata geçiyoruz anlamıyorum ki ne yapmak lazım
Bende de pko var doktorum zayıflaman gerekiyor demişti ekimde 7 kilo verdim gebelik oldu hemen ama kimyasal oldu doktorunuz herhangi yumurta geliştirici bir takviye vermedimi benimki klomen ve pikassos verde
Bende aralıktan beri tekrar düşüyorum ama bir sonuç alamadım stres yapmayın vakti vardıreylülde 72 kiloyla hamile kaldım 10 haftalıkken kalbi durdu sonrasında zayıfladım ama pkos görüntüsünden kurtulamıyorum. İnofolic combi hp verdi onu kullanıyorum bu 2. Ayım. Yumurtlama tedavisi uygulayabiliriz isterseniz dedi
Nasıl kullanmışlar peki?elimde var kullanayım bariKızlar yabancı bir blogda gördüm muconex diye bir ilaç kullanıyormuş kadınlar aslında balgam sökücü gibi bir şeymiş bunu kullandıktan sonra hamile kalanlar olmuş rahim ağzındaki mukozayı diyeyim inceltip spermlerin tüplere ulaşmasını kolaylaştırıyo diyorlar hiç duymuş muydunuz böyle bir şey