-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.041
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.Bende kullanıyorum sağlıklı yumurta yakaladım 256 çıkmıştı pik günü estradiol sabah kahvaltıdan sonra 1bardak suyun içine katıp içiyorsun ek olarak omega 3de kullanmanı öneririm
Tek tek kullanmak istemezsen ocean mummy var ben ondan kullanıyorum memnunum tavsiye üzerine almıştım zaten içinde tüm vitaminler var neredeyse hamilelikte de kullanılıyor doktorlar da öneriyorBilgilendirme için çok teşekkür ederim.Evet ocean plus omega 3 te aldım yanına.
Ya bende de boşluklarıma mo kaşıklarıma mı iğne batıyor çözemedim biraz da arada belim ama çok değil ayaklarım da üşüyoKarın değil kasıklarda oldu ama genel değil tek taraflı. Belim de ağrıyordu ara ara
Tamamdır bunuda araştıracağım. Çok sağolun kızlar.Tek tek kullanmak istemezsen ocean mummy var ben memnunum tavsiye üzerine almıştım zaten içinde tüm vitaminler var neredeyse hamilelikte de kullanılıyor
Amin canımOyle oluyor heralde ben de ilk ay hamile kalan biriydim Ekim ayinda zorunlu kurtajim oldu ve dengem sasti suan adetimi duzenlemeye calisiyoruz. Duzenli adet olmak da bir nimetmis yas da ilerledikce dengeler bozuluyor demek kiRabbim hepimize kolayliklar versin
O olur kuzum yokmuş endokrinDahiliyeye de gidebilirsin canim ben bu tarz takipler icin ozel bir dahiliye doktoruna gidiyorum
kuzum sağlık ocağındaki normal görmüş bir ilaç vermemiş fsh için öbür haftaya gelin demişDahiliye ve sağlık ocagida bakıyor dahiliye gerek görürse endokrine yönlendiriyor
Canım önce dahiliye git eğer derse yüksek bir kontrol edelim der anti tpo kan verrsin antikorlar yüksek ise tanı koyar sonra endokrin yonlenrir benm öle teşhis koyuldu hatta her sene troidlerimden usg ile kontrol ediyorlar soldaki troidim çok küçük buyuzden calismiyor nodul falan var mı diye kontrol ediliyor Allah korusun ama baktirmakta fayda var sağlıklı sonuçlarımız olsun senin öle tanı konulursa s.ocagi ilacını yazıp heray kontrol etmek zorunda çünkü bu teşhis konulduğunda aile hekimi destekliyorO olur kuzum yokmuş endokrinhalleder gibi velim inşallah zaten ilaç yazdırmış olacak sadece belkide 1 ayda düşer bile yani bi de ne düşürüyor acaba yiyecek olarak biliyormusun kuzum
kuzum sağlık ocağındaki normal görmüş bir ilaç vermemiş fsh için öbür haftaya gelin demiş
Canım doktora gittin mi kese göründü mü benim de 3 Şubat 130 6 Şubat 677 Cuma gitmeyi düşünüyorum 1500 den sonra görünüyormuş kese bat geçtikten sonra 2 katından daha fazla yükseliyor benceHanımlar kan verdim şimdiadetten 3 gün önce 29 şubatta 100
4 şubatta 785
6 şubatta 2025 çıktı beta hcg Biraz iki katından fazla artmış sanki sıkıntı mı
Ay mart ya şubat yazmışımCanım doktora gittin mi kese göründü mü benim de 3 Şubat 130 6 Şubat 677 Cuma gitmeyi düşünüyorum 1500 den sonra görünüyormuş kese bat geçtikten sonra 2 katından daha fazla yükseliyor bence
canım doktora gitmedim daha 13 marta randevu aldım acele etmek istemedim randevu günü 5+3 olacak rahatça kese gözükür diye düşündümCanım doktora gittin mi kese göründü mü benim de 3 Şubat 130 6 Şubat 677 Cuma gitmeyi düşünüyorum 1500 den sonra görünüyormuş kese bat geçtikten sonra 2 katından daha fazla yükseliyor bence
Bugün kadın doğum nasıl yönlendirecek bakalım duruma göre tabiki tedavimi olurumCanım önce dahiliye git eğer derse yüksek bir kontrol edelim der anti tpo kan verrsin antikorlar yüksek ise tanı koyar sonra endokrin yonlenrir benm öle teşhis koyuldu hatta her sene troidlerimden usg ile kontrol ediyorlar soldaki troidim çok küçük buyuzden calismiyor nodul falan var mı diye kontrol ediliyor Allah korusun ama baktirmakta fayda var sağlıklı sonuçlarımız olsun senin öle tanı konulursa s.ocagi ilacını yazıp heray kontrol etmek zorunda çünkü bu teşhis konulduğunda aile hekimi destekliyor
günde bir sefer akşamlari yatmadan içiyordum ben 10-11 gibi içip yatiyordum aç tok fark etmiyor 3 ay kadar kullandım b12 898e çikmişti biraktim dr herşey kararınca fazlasi da zarar dediMerhaba, maxijunoyı bende aldım, siz nasıl kullandınız. Sabah akşam aç ya da tok vs? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
gunaydın canım gittim sonuclar için sonuclar iyi dedi bana bi takviye ilaç önerdi onu aldım bakalım hazirana kadar normal denememi istedibeyons canım doktora gittinmi
tatlım degerlerin iyi çıkmış fsh göremedim sonucu cıkmamış mı ama tsh biraz sınırda canım gerci ilaçlık degil bence ama yinede bir dahiliye ye göstermek lazım normalde hamilelik için hep 3 altı isterlerKızlar şükür hormonlarda sıkıntı yokmuşbeyons imagination forever O _okyanus @sevayd B Beyond the sky
Kuzum vee yol arkadaşlarım kadın doğum normal demiş fsh daha çıkmamış kuzumm evettatlım degerlerin iyi çıkmış fsh göremedim sonucu cıkmamış mı ama tsh biraz sınırda canım gerci ilaçlık degil bence ama yinede bir dahiliye ye göstermek lazım normalde hamilelik için hep 3 altı isterler
dediğim gibi canım ilaçlık degil belki bu ay yediğin içtiğin streste etkili olmuştur ne iyi gelir bilmiyorum ama araştırıp öyle devam et kuzumKuzum vee yol arkadaşlarım kadın doğum normal demiş fsh daha çıkmamış kuzumm evetben biraz düşürebilecek besinlere ağırlık vereyim en iyisi imagination forever B Beyond the sky yagmurkardelen Mercan0652
Belkide kuzum ya stres hep var bendedediğim gibi canım ilaçlık degil belki bu ay yediğin içtiğin streste etkili olmuştur ne iyi gelir bilmiyorum ama araştırıp öyle devam et kuzum
Ohh Tamm canm ne güzelgunaydın canım gittim sonuclar için sonuclar iyi dedi bana bi takviye ilaç önerdi onu aldım bakalım hazirana kadar normal denememi istedi
Çok şükürr kuzummmgunaydın canım gittim sonuclar için sonuclar iyi dedi bana bi takviye ilaç önerdi onu aldım bakalım hazirana kadar normal denememi istedi
Nisan ve mayıs topiği aslındaZumruduanka96 bu arada canım dostlarım zümrüdüankamız sevgılı dostumuz listeli grup açacak.ben burayı aramızda sohbet muhabbet bırbırımızle tecrubelerımızı sorularımızı paylasma amacıyla actım bılıyorsunuz.burdan konusmaya devam,ama listeli topicde de olmak ısteyen arkadaslar oluyor bakabılırsınız yarın topige.sevgıler hepınıze