- 13 Ekim 2022
- 4.474
- 6.077
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.061
inşallah bebişim bakarsın peşinden bu ay gelirizOhh Tamm canm ne güzelo zaman hemen kafandan atıyorsun bu çocuk olayını haziran geldiğinde düşünürüm ne yapacağımı diyorsun vee keyfine yemeğe icmene gezmene eşinle ailenle arkadaşlarınla guzell zamanlar geçirmeye bakıyorsun kuzum
İnşallah kuzum inşallahinşallah bebişim bakarsın peşinden bu ay gelirizsenin durumun nasıl kimseye söylediniz mi
iyi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah kuzum inşallahhepinizi bekliyorum arkamdan şimdilik iyi canm dun doktoru aradm haftaya salı gel dedi
canım hsg çektirecektin sanırım dün yanlış hatırlamıyorsam ne yaptın çektirdin miKızlar yaşayan var mı? Hafif uterus ve polip le ilgili bilgisi olan
canımmm çok pardon zaten atmışın sonucu ben çok bilmediğim için sordum sonradan gördüm yorumlarını da bende yarın gideceğim de fikir almak istedim yazmışın zaten :)Kızlar yaşayan var mı? Hafif uterus ve polip le ilgili bilgisi olan
Aynen kuzum yazdım. Kesinlikle tavsiye ederimcanımmm çok pardon zaten atmışın sonucu ben çok bilmediğim için sordum sonradan gördüm yorumlarını da bende yarın gideceğim de fikir almak istedim yazmışın zaten :)
canım sağlık ocağında mı yaptırdın bu tahlilleriKuzum bir değeri çıkmamış demiş bende ne ki diyorum fsh demek kiayy o zaman ben yinede kadın doğuma baktırayım değerlerimi velime söyliyim bir aksilik olmasın
Aa ben yarın sordurtayım bu durumu kuzum iyi oldu söylediğin
ben kayserideyim canım özel bir hastanede yaptıracağım bende inşallah aynı cihazdırAynen kuzum yazdım. Kesinlikle tavsiye ederim
İnşallah kuzum. Aynı değilse anestezi olmadan yapmamanı tavsiye ederimben kayserideyim canım özel bir hastanede yaptıracağım bende inşallah aynı cihazdır
bakalım yarın gidince soracağım canım eğer ağrılı olur derse anastezi alacağımİnşallah kuzum. Aynı değilse anestezi olmadan yapmamanı tavsiye ederim
Hakkında hayırlısı olsun kuzum.bakalım yarın gidince soracağım canım eğer ağrılı olur derse anastezi alacağım
Evet kuzumcanım sağlık ocağında mı yaptırdın bu tahlilleri
İlk kez senden duyuyorumKızlar yabancı bir blogda gördüm muconex diye bir ilaç kullanıyormuş kadınlar aslında balgam sökücü gibi bir şeymiş bunu kullandıktan sonra hamile kalanlar olmuş rahim ağzındaki mukozayı diyeyim inceltip spermlerin tüplere ulaşmasını kolaylaştırıyo diyorlar hiç duymuş muydunuz böyle bir şey
5 martta pik olmuş 6 martta çatlamış bu haftayı iyi değerlendir silik önemli olan c çizgisinden daha koyu olan t veya çile tnin aynı koyulukta olmasıKızlar son adetim 1 martta bitti 5 martta pik gördüm 6 martta çatladığını düşündüm ama bugün 7 mart testi yaptım yine ama dün ile aynı koyulukta çıktı sayılır çatlama olmadı ama acaba yorumunuz nedir