- 25 Ocak 2023
- 2.518
- 2.452
- 30
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.021
Benim sonuç kötü mü peki 3.109 ? Stres benim heep yaşadığım şey işimden ötürü vallahi çok zor. Neyse bakalım yarın kadın doğum ne diyecek bende onu merak ediyorumKızlar ben haşimato hastasıyım 15 senedir o melet ilaci kullanıyorum çıkmasının sebebi stres enbuyuk düşman birde yükseldiğini veya çok çalıştığını tırnaklarınızı saç dokulmenizden anlayabilirsiniz gebelik düşünüyorsunuz ilaclarinizi ihmal etmeyin heay kan verin s.ocaginda dereotu düşürüyor birde çok fazla OT çöp tarzı şeyler tüketmeyin troidi etkileyecekk şeyler tüketmeyin bol bol su sakinlik ben heray veriyorum hamd olsun sabit 2ile 3 arasi çıkıyor ama kontrol ettirin bebek olursa rahimde onu bir nevi enzimler zararlı sanıp savaş açıyor yumurta kalitesi içinde çok önemli vallahi bu ilaci jersabah kullanmaktan bıktım için dereotu kullanıyordum bazı günler sağlıklı sonuçlarımız olsun insallh
Yok iyi ama 2ile 3 arasında olursa daha iyi olur merak etme stres etkilemiştir ilaç kullanırsan 1haftada düşer 2ve 3 olma isteğinin sebebi de hamile kalırsan bebek direk senin troidlerinden besleniyor ilk 3ay dusuk tehlikesi olmasın hamile kalinca direk yukseliyor tsh sıkıntısi olan hastalarda hep kontrol altında bakılması gerek ben bu yüzden heray hep bakıyorum ne olur ne olmaz diye dozu ayarlamak amacıyla sağlıklı sonuçlarımız olsunBenim sonuç kötü mü peki 3.109 ? Stres benim heep yaşadığım şey işimden ötürü vallahi çok zor. Neyse bakalım yarın kadın doğum ne diyecek bende onu merak ediyorum
Hayirlisiyla guzel sonuclar alirsin insaallah canimGünaydınn baharınn güzel çiçekleri@beyons B Beyond the sky @_okyanus sevayd kanımı verdim 4 te çıkacak sonuç inşallah bir durum olmaz
Eğer tsh biraz daha düşürmek gerek derse endokrine yönlendirebilir çünkü o ilacı endokrin yazabiliyor sadeceBenim sonuç kötü mü peki 3.109 ? Stres benim heep yaşadığım şey işimden ötürü vallahi çok zor. Neyse bakalım yarın kadın doğum ne diyecek bende onu merak ediyorum
Bebısmm adet oldumm.şuanda depresyon hakkımı kullanıyorum
Anladım canımYok iyi ama 2ile 3 arasında olursa daha iyi olur merak etme stres etkilemiştir ilaç kullanırsan 1haftada düşer 2ve 3 olma isteğinin sebebi de hamile kalırsan bebek direk senin troidlerinden besleniyor ilk 3ay dusuk tehlikesi olmasın hamile kalinca direk yukseliyor tsh sıkıntısi olan hastalarda hep kontrol altında bakılması gerek ben bu yüzden heray hep bakıyorum ne olur ne olmaz diye dozu ayarlamak amacıyla sağlıklı sonuçlarımız olsun
Acaba o bölüm biizm burada var mıEğer tsh biraz daha düşürmek gerek derse endokrine yönlendirebilir çünkü o ilacı endokrin yazabiliyor sadece
Kuzucum fsh kac cıkmıs?bencede sonucların ıyı,ılac vermez dıye dusunuyorum tsh ıcın,ne ıyı gelıyormus sorarsın bebısmAnladım canımyarın kadıb doğum doktoru görücek inşallah bakalım ne diyecek kullanmam gerekse kullanırım da hiç problem değil
Kuzum o çıkmamışKuzucum fsh kac cıkmıs?bencede sonucların ıyı,ılac vermez dıye dusunuyorum tsh ıcın,ne ıyı gelıyormus sorarsın bebısm
Masaallah cok sevindim canim gozun aydinKızlar şükür hormonlarda sıkıntı yokmuş@beyons imagination forever @_okyanus sevayd B Beyond the sky
Oyle oluyor heralde ben de ilk ay hamile kalan biriydim Ekim ayinda zorunlu kurtajim oldu ve dengem sasti suan adetimi duzenlemeye calisiyoruz. Duzenli adet olmak da bir nimetmis yas da ilerledikce dengeler bozuluyor demek kiKızlar ya moralim çok bozuldu 2. Ay bu ay korunmayı bırakalı, ben hemen olur sanıyordumilk gebeliğimde hemen olmuştu şimdi yaş ilerlediği için mi olmuyor niye acaba? Yarın regl günüm lekelenmem var şuan henüz olmadım ama olacağım galiba... Acaba yerleşme kanaması olabilir mi
Dahiliyeye de gidebilirsin canim ben bu tarz takipler icin ozel bir dahiliye doktoruna gidiyorumAcaba o bölüm biizm burada var mıhemen bakıyorum hahaha yokmuş
Yaa canımsınBebısmm adet oldumm.şuanda depresyon hakkımı kullanıyorumsen nasılsın bebegm kacıncı gunun bugun
Merhaba, maxijunoyı bende aldım, siz nasıl kullandınız. Sabah akşam aç ya da tok vs? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.maxijuno ben 3 ay kullandım bu kez b12 seviyemi baya yümseltti 900 lere çikmişti gittim sonuçlara. akti dr diyoki bu ne ne kullandın sen b12 çok yüksek birak bnu artık dedi biraktim dengesiz yükselme yapti b12 yükseldi mesela orantılı bi yükseliş olmadi
Karın değil kasıklarda oldu ama genel değil tek taraflı. Belim de ağrıyordu ara araArkadaşlar hamile olanlar acaba ara sıra regl olacak kadar değilde benzer karın ağrısı yaşadınız mı
Dahiliye ve sağlık ocagida bakıyor dahiliye gerek görürse endokrine yönlendiriyorAcaba o bölüm biizm burada var mıhemen bakıyorum hahaha yokmuş
Bende kullanıyorum sağlıklı yumurta yakaladım 256 çıkmıştı pik günü estradiol sabah kahvaltıdan sonra 1bardak suyun içine katıp içiyorsun ek olarak omega 3de kullanmanı öneririmMerhaba, maxijunoyı bende aldım, siz nasıl kullandınız. Sabah akşam aç ya da tok vs? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.