- 14 Haziran 2023
- 6.438
- 5.280
- 23
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.401
Yaaa canım benim geldin demek inşallah gerçektir canım Rabbim utandırmasınAy ay ayyy bana tövbemi bozduracaksın bakduyunca hemen koştum geldim hadi inşallah test doğrudur da güzel günlerin geleceğine olan inancımız artar hayırlısıyla sağlıkla tutunsun/lar
Ayyy valla hiç belirti yoktu. Ben doktor kontrolunde klomen kullandım. 17 şubatta sol taraftaki yumurta çatladı doktorum onayladı çatladığını. Ama sağda da büyümekte olan birtane daha vardı bence oda çatladı çünkü ilk çatlamaya göre 14.gün oluyor öyleyse daha koyu çıkması gerekti. Bendce ikinci yumurtlama tutmuş olabilir eğer tuttuysa. Birde duphaston içiyorum hala doktorum adetin gelmediği sürece sakın bırakma ilacı dedi adet olduktan sonra bırak dediAyy ınsallah ınsallahbenım gıbı belırtı kovalıyordun sende demı. Ama hıc belırtım yok dıyordun Geçenlerde yazışmıştık hatta. Bu ay nasıl bı yol ızledınız ovulasyon testı kullandınmı kuzum kac gun arayla ilişki oldu bıraz aydınlat bızı
Bir mesaj uzağındayım balımYaaa canım benim geldin demek inşallah gerçektir canım Rabbim utandırmasın
İyiki varsın kuzum benim çok sağol yarın yapınca etiketlerimBir mesaj uzağındayım balımtatildeydim kafa dağıtayım dedim bakamadım eskisi gibi bildirim de gelmiyor sen istediğinde yaz her zaman yanındayım dualarımdasın
Sen de balım benim tamamdırİyiki varsın kuzum benim çok sağol yarın yapınca etiketlerim
Hafif görünüyor canım yarın ilk idrarla dene bakalımKızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım az önce yaptım ilk beş dakika Eki Görüntüle 3395302 Eki Görüntüle 3395303
Kuzu hayırlı haberlerini etiketle çok giremiyorum ama seni bilmek istiyorum. Bebişinin haberini ver inşallah hepimize nasip olsunCanımsın yaa herkese umut olmaya çalışıyorum işte çünkü benimde bir okadar ihtiyacım var umudainşallah
Durdukça daha koyulaşıyor rengi pembe inşallah daha koyu çıkarHafif görünüyor canım yarın ilk idrarla dene bakalım
Tabiki etiketliycemKuzu hayırlı haberlerini etiketle çok giremiyorum ama seni bilmek istiyorum. Bebişinin haberini ver inşallah hepimize nasip olsun
Direk eczaneden aldım ben doktorda kullanabilirsin dedi sonradan bunu kullanıyorum dediğimde
Evet aslında devamında anlatmıştım femara 5 gün ve gonal f 3 gün yapıldı bu ay + proxyfeminO ilaçla beraber doktorun ilaç vermismiydi klomen vs
Gayet belli, ben burdayım diyor annesiYaaa gerçekten mi ağlarım
Yaaaa şaka yapıyorsuuuuuunnn gözlerime inanamıyorum kuşuuummKızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım az önce yaptım ilk beş dakika Eki Görüntüle 3395302 Eki Görüntüle 3395303
Ayy inşallah inşallah düşüncesi bile çooook güzel Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olurGayet belli, ben burdayım diyor annesiİnşallah sağlıkla ilerler, yarın sabah tekrarla bakalım, bence daha koyu görürsün Allah'ın izniyle
Canım benim gördün dimi çizgiyi elim ayağıma dolandı şapşal gibi gülümsüyorumYaaaa şaka yapıyorsuuuuuunnn gözlerime inanamıyorum kuşuuummbiraz geç geldim ama ne güzel bi haber buu
Görmem mi yaaaaaa müthiş bir şey bu. Bu umuda bile binlerce kez şükürler olsunCanım benim gördün dimi çizgiyi elim ayağıma dolandı şapşal gibi gülümsüyorum
Evet ya Rabbime binlerce kez şükürler olsunGörmem mi yaaaaaa müthiş bir şey bu. Bu umuda bile binlerce kez şükürler olsundur ben Bi sana efekt yapam
Ay ben gölge gibi birşey görüyorum sankiiiiiyaa canım benim kız sende iyisin bu işte
Yeni karartıcılar yükleniyor