- Konu Sahibi imagination forever
- #2.381
Beta 59 reglime 4 gün var sizde çok düşük mü değeri 6 ay önce kimyasal geçirdiğim için tedirginim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sanki belli belirsiz var gibi duruyor sen daha iyi görürsün ama inşallah vardırKızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım az önce yaptım ilk beş dakika Eki Görüntüle 3395302 Eki Görüntüle 3395303
Bence pozitifKızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım az önce yaptım ilk beş dakika Eki Görüntüle 3395302 Eki Görüntüle 3395303
Progestan adetle hiç ilgisi yok kuzum inşallah hayırlı haberdirKızlar yardımınıza ihtiyacım var ben bu ay ilk defa progestan ilaç kulllanamay başladım servikal mukus takibi yapıyorum ve en belirgin pozitif yakın reglimin 21.gunu gördüm 24.gun sabah vajinadan progestan kullanmaya başladım bugün tam 10.gün progestan ilacı kullanmaya başlayalı
Yumurtlama ol dumu 21.gunden önce bilmiyorum çünkü geç başladım.. 4gun sonra progestan ilaci kullanmaya başladım
Buarada bende lutuel faz dusuklugu var ayrıca mutlaka ama mutlaka yumurtlamadan 8.ile 10gun arasi leke ile gelir dı öle 1kac gün sonrada regli olurdum..
Bugün 33.gunum ve ne leke var ne başka birsey ara ara batmalar üşümeye başladım
Reglilerim çok duzensiz geçen ay 37.gun regli oldum 26.gun pik görmüştüm çünkü
Sorum şu progestan regli gecikmesi yapıyor mu?
Progestan kaç gün kullanmak lazım?
Ben ne zaman test yapayım devamlı leke geliyordu eskiden şimdi lekede yok ne yapacağımı şaşırdım 2gun daha bekleyim mi?
Y Yaseminnn35
Kuzummm hayırlı olsunnn nolur banada dua etKızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım az önce yaptım ilk beş dakika Eki Görüntüle 3395302 Eki Görüntüle 3395303
Ya sen şaka mısın gebiş mi hemen kan verKızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım az önce yaptım ilk beş dakika Eki Görüntüle 3395302 Eki Görüntüle 3395303
Kuzu bısey göremedım ben ya. Sen gorebıldın miYa kızlar İlk yumurtlama üzerinden 15 gün geçti 2. nin üzerinden 7 gün. Bir şey görebileniniz var mı ya? Erken mi davranıyorum bilmiyorum ki :/ kör oldum bakmaktan
Ben çıplak gözle çok net görebiliyorum inşallah doğrudur inşallahAy sanki belli belirsiz var gibi duruyor sen daha iyi görürsün ama inşallah vardır
Cok mutlu oldum şu belli belirsiz çizgiyi görünce canım kan vermeye koşşş hemen var gibi maşallahKızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım az önce yaptım ilk beş dakika Eki Görüntüle 3395302 Eki Görüntüle 3395303
Yaaa gerçekten mi ağlarımBence pozitif
Ailemizin karrtıcısının karartmaya ihtiyacı kalmamış yaKızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım az önce yaptım ilk beş dakika Eki Görüntüle 3395302 Eki Görüntüle 3395303
Yaaaa çok duygulandım edicem kuzum etmez miyim inşallah Rabbim isteyen tüm herkese sağlıcakla nasip ederKuzummm hayırlı olsunnn nolur banada dua et
Ya sen şaka mısın gebiş mi hemen kan ver
Hahaha yaaa canım benim hiç hamile kalamayam sanıyordum inanabiliyor musun inşallah sağlıkla devam eder inşallah Rabbim herkese nasip ederAilemizin karrtıcısının karartmaya ihtiyacı kalmamış ya
İnsallah yanılmazsın kuzucumAmin canım inşallah çok teşekkür ederim rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın bir an önce hayırlı kavuşmalar nasip etsin benim de aynı senin gibi 11.gün oldu bu ay yumurtlamam. Ovulasyon testi yaptım evet ama ondan bağımsız hareket ettim açıkçası biraz. 8. 10. 11. 12. Günleri değerlendirdik. O gün hariç üstüne 11 gün sayınca da testim böyle çıktı inşallah yanılmam
Şimdilik testle takip etmeyi planlıyorum kuzum. Sabah tekrar yapıcam inşallah koyulaşırCok mutlu oldum şu belli belirsiz çizgiyi görünce canım kan vermeye koşşş hemen var gibi maşallah
Sen ki her gelen testi alttan üstten kontrol eden. Işık tutup türlü türlü filtreden geçiren güzel kalpli kadın. Girmiyorum buraya eskisi kadar. Haberini aldım hemen koştum. Cansın kalpsin senim gibi minnak bi kalp atacak inşallah ama kan ver ve etiketle girmiyorum çünkü haberim olsun bal. Kucağına da alacaksın inşallahHahaha yaaa canım benim hiç hamile kalamayam sanıyordum inanabiliyor musun inşallah sağlıkla devam eder inşallah Rabbim herkese nasip eder
Ay ay ayyy bana tövbemi bozduracaksın bak duyunca hemen koştum geldim hadi inşallah test doğrudur da güzel günlerin geleceğine olan inancımız artar hayırlısıyla sağlıkla tutunsun/larKızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım az önce yaptım ilk beş dakika Eki Görüntüle 3395302 Eki Görüntüle 3395303
Ayy ınsallah ınsallah benım gıbı belırtı kovalıyordun sende demı. Ama hıc belırtım yok dıyordun Geçenlerde yazışmıştık hatta. Bu ay nasıl bı yol ızledınız ovulasyon testı kullandınmı kuzum kac gun arayla ilişki oldu bıraz aydınlat bızıŞimdilik testle takip etmeyi planlıyorum kuzum. Sabah tekrar yapıcam inşallah koyulaşır
Canımsın yaa herkese umut olmaya çalışıyorum işte çünkü benimde bir okadar ihtiyacım var umuda inşallahSen ki her gelen testi alttan üstten kontrol eden. Işık tutup türlü türlü filtreden geçiren güzel kalpli kadın. Girmiyorum buraya eskisi kadar. Haberini aldım hemen koştum. Cansın kalpsin senim gibi minnak bi kalp atacak inşallah ama kan ver ve etiketle girmiyorum çünkü haberim olsun bal. Kucağına da alacaksın inşallah