- 1 Mart 2018
- 607
- 487
- 40
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.441
Ayy masaallah canim cok sevindimKızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım az önce yaptım ilk beş dakika Eki Görüntüle 3395302 Eki Görüntüle 3395303
Merhaba canım ben de femara kullanıyorum şu an doktor haftaya kontrole çağırdı 20 Mart regl tarihim insaklah ikimizin de bebiş vardır ilaçtan sonra doktor iğne verdi mi sanaHoşbuldum canım benimmmmben bu ay Femara kullandım 5 gün şuan yumurtlama bekliyorum bat 26 Şubat bakalım bu ay nasıl olucak
Yaa canım benim çok teşekkür ederimAyy masaallah canim cok sevindimhayirli ugurlu olsun saglikla ilerlesin insaallah
Kahverengi akıntım akşam oluyosa sabah adetim başlardı. Bugün sabah olurum dedim hala yok. Ara ara kahverengi akıntı geliyo ama kanamam yok. Sağ kasığımda ağrı oluyo arada. Doktoruma söyledim kan testi yapmamı istedi. Pazartesiyi beklicem sanırım ben yine deGeldi mi lekesenin demi regli öncesi lekelenme oluyordu
Ben dün kahverengi akıntıyı görünce bu ay olmadı dedim ama hala kanamam gelmedi. Yarın da gelmezse ümitlenicem sanırımİnşallah hamilesinizdir
Yok canım ben iğne kullanmadım bu ay gebelik oluşmadı bende ama bugunrahşm filmi çektirdim Allah’ıma çok şükür bir sıkıntı çıkmadıMerhaba canım ben de femara kullanıyorum şu an doktor haftaya kontrole çağırdı 20 Mart regl tarihim insaklah ikimizin de bebiş vardır ilaçtan sonra doktor iğne verdi mi sana
Çıplak gözle bakınca az bir fark var ama öyle aman aman bir fark değil. Bu arada kan veremiyorum şuanGünaydın kızlar testimde fark var mı kafam karıştı yani dün geceyle bu sabah yapılan testin arasın çok büyük fark beklenmeli mi
Y Yaseminnn35 H hawaiiMinaa95 Z zesamu93 B Beyond the sky Basakbasak1
Üstteki az önce alttaki dün
Eki Görüntüle 3395410 Eki Görüntüle 3395412
Ben bir tık koyu gördüm kuzumGünaydın kızlar testimde fark var mı kafam karıştı yani dün geceyle bu sabah yapılan testin arasın çok büyük fark beklenmeli mi
Maşallah kuzum saglıkla al kucagına ınsallahKızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım az önce yaptım ilk beş dakika Eki Görüntüle 3395302 Eki Görüntüle 3395303
Fotograf oldugu icin heralde cok bir fark gorunmuyor. Erken gebelik testi denedin mi? Koyulasma onda daha net gorunebilir belki.Günaydın kızlar testimde fark var mı kafam karıştı yani dün geceyle bu sabah yapılan testin arasın çok büyük fark beklenmeli mi
Yaa koyulaşmış dimi dün geceden bu sabaha aşırı bir koyuluk beklemiyordum zatende yinede kafam karıştıBen bir tık koyu gördüm kuzum
Teşekkür ederim inşallahMaşallah kuzum saglıkla al kucagına ınsallah
Elimde bundan var maalesef erken gebelik yok. İki gün sonra tekrarlıyım en iyisi. Birde bu iki testin arasında on saat varFotograf oldugu icin heralde cok bir fark gorunmuyor. Erken gebelik testi denedin mi? Koyulasma onda daha net gorunebilir belki.
Iki gunde bir yapmak da iyi olabilir beta ya da o sekilde bakiliyor ya fark daha belirgin olabilir.
Canım çok büyük bir fark bekleme ilk günler bende öyle düşünmüştüm akşam yaptığımdan sabahki belirgin şekilde koyu çıkacak sanıyordumGünaydın kızlar testimde fark var mı kafam karıştı yani dün geceyle bu sabah yapılan testin arasın çok büyük fark beklenmeli mi
İçimi rahatlattın şuan çok teşekkür ederim canımmmCanım çok büyük bir fark bekleme ilk günler bende öyle düşünmüştüm akşam yaptığımdan sabahki belirgin şekilde koyu çıkacak sanıyordumbiraz sabırla takip gerekiyor tabi kan vermeyeceksin hayırlı uğurlu olsun
Olmuş olmuş canım gözün aydın. Birden hızlı koyulaşmaz. Düşünsene beta 8 iken 10 saat sonra hadi olsun 11 12. İki katına 2 günde çıktığı için bir kaç gün sonra daha net çıkar inşallah. Bekliyoruz güzel haberleriniGünaydın kızlar testimde fark var mı kafam karıştı yani dün geceyle bu sabah yapılan testin arasın çok büyük fark beklenmeli mi